Ngrungokake musik latar mburi ing Windows kanthi Atmosfer Lite

Suasana Lite

Atmosfer Lite minangka aplikasi cilik sing bisa digunakake kanthi gratis kapan wae pengin istirahat nalika sampeyan kerja; Sampeyan bisa ngatur alat kasebut miturut kabutuhan sampeyan, sing bakal kasebut ing artikel iki amarga antarmuka duwe sawetara fitur counter sing menarik banget.

Sadurunge, kita kudu njlentrehake menyang sing maca sing mung versi Atmosfer Lite diusulake dening pangembang gratisAna wong liya sing bisa diakses nanging wis duwe biaya kanggo mbayar lisensi masing-masing; Oalah, versi sing bakal dianalisis duwe elemen sing cukup kanggo bisa ngrasakake komputer Windows lan swara lingkungan sing utamane kalebu ing alam.

Download lan instal Atmosfer Lite

Ing bagean pungkasan, kita bakal menehi link langsung kanggo ndownload versi iki Suasana LiteIki amarga kasunyatan manawa papan sing bisa ditemokake alat kasebut durung ditetepake kanthi sampurna ing situs web resmi pangembang; Yen wis didownload, kita bakal bisa milih basa sing paling dingerteni Suasana Lite, aplikasi sing sayangé durung duwe basa Spanyol saiki.

Suasana Lite 01

Sawise iku, kita kudu ngetutake langkah-langkah sing disaranake dening asisten instalasi sampeyan; ing wektu tartamtu kita dielingake yen bakal nggunakake versi iki Suasana Lite kanthi watesan tartamtu, kudu nganyari versi sing luwih profesional (sing bisa uga opsional yen pengin mbayar lisensi masing-masing).

Suasana Lite 03

Sawise instalasi rampung, kita bakal duwe antarmuka sadurunge mripat, sing umume gampang dingerteni lan ditangani.

Suasana Lite 05

Contone, ing sisih kiwa sampeyan bisa nemokake kabeh tema sing wis ditemtokake dening pangembang ing Suasana Lite, tombol sing mung kudu kita pilih supaya swara wiwit dirungokake.

Saben tema sing wis ditemtokake sing diusulake ing Suasana Lite duwe warna kulit sing beda-beda, sing mung mengaruhi antarmuka aplikasi lan ora, lingkungan kerja Windows; sawetara paramèter liyane sing bisa kita kontrol saka kene, kayata:

  • Volume swara.
  • Jinis swara sing pengin dirungokake ing latar mburi.
  • Frekuensi (kegigihan) saben swara kasebut.
  • Kamungkinan pamrograman swara minangka jam weker lan weker.
  • Rekaman swara menyang hard drive lokal kita.

Ngomentari sethithik babagan poin sing wis diterangake sadurunge, pangguna bisa milih template tartamtu liwat tombol sing wis ditemokake ing antarmuka; Sawise rampung ngonfigurasi kabeh swara sing pengin dirungokake ing latar mburi, kita uga bakal duwe kemungkinan program minangka weker, sing bisa digunakake minangka jam weker utawa minangka kabar kanggo sawetara jinis kegiatan sing bakal ditindakake.

Kajaba iku, ing sisih ndhuwur antarmuka Suasana Lite kita bakal nemokake tombol sing ujar «Rekam«, Sing bakal mbantu kita nyathet kabeh sing dirungokake ing wektu sing tepat kanggo file swara ing hard drive lokal.

Sanajan kasunyatan manawa tombol sing diusulake ing Suasana Lite dheweke duwe nilai sing wis ditemtokake, ing sisih liyane, ana sawetara opsi liyane sing bisa kita pilih liwat kothak aktivasi masing-masing.

Contone, kita bisa nambah swara alas, udan, badai, swara samodra, angin, lan akeh opsi liyane.

Sanajan wis kasebut ing ndhuwur, integrasi luwih akeh swara (utawa efek swara alami lan sekitar) ora bisa nyenengake amarga campuran kasebut, mula pangguna kudu milih sawetara kanthi wicaksana. mula ngilangi stres kerja sing hebat nalika sampeyan dadi peserta sedina muput.

Suasana Lite 04

Minangka alternatif tambahan kanggo Suasana Lite Ana versi Plus lan Deluxe, sing luwih lengkap babagan jinis swara sing bisa dingerteni ing latar mburi ing Windows, sanajan iki kudu mbayar tartamtu kanggo akuisisi saben lisensi kasebut.

Informasi luwih lengkap - FabRelax - Rungokake musik santai saka swara alam

DeSscarga - Suasana Lite


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)