Ngungkap rincian pisanan Samsung Galaxy Note 8

Yen taun kepungkur sampeyan pungkasane pengin nganyari Note lawas, taun iki sing kudu ditindakake yaiku ngenteni amarga, yen wis dikonfirmasi manawa perusahaan Korea Selatan Samsung ngluncurake Galaxy Note 8 anyar lan manawa dheweke wis ngupayakake kanthi kapasitas lengkap, saiki rincian anyar babagan terminal sabanjure wis diwartakake.

Informasi kasebut diwenehake saka "bocor" Evan Blass sing kondhang sing wis nguntungake spiker utama sing dadi profil ing Twitter kanggo ngumumake kanthi ora resmi manawa Samsung Galaxy Note 8 bakal teka mengko mengko, ing wulan September, lan regane udakara ewu euro. Nanging meneng wae!, Kaya sing jarene, "aja lunga, isih ana liyane."

Mlumpat menyang Galaxy Note 8

Taun kepungkur, raksasa teknologi Samsung mutusake kanggo mbukak angka Olimpiade kanthi diluncurake ing tengah musim panas Galaxy Note 7. Lan kayane mesthine bisa entuk momentum kanggo mlumpat kasebut amarga kegagalan kasebut nduweni ukuran sejarah.

Ora suwe sawise diluncurake ing negara-negara kaya Amerika Serikat lan Korea Selatan, negarane, sawetara pangguna wiwit nglaporake wong liya kasus bledosan lan kobongan sing ditinggalake terminal kanthi geni, nggawe komponen sing rame, lan kadang-kadang kena pengaruh properti liyane: kendaraan, omah ... Kasus kasebut tambah akeh lan perusahaan ngumumake penundaan lan penghapusan terminal, sing bakal diganti anyar lan tanpa masalah. Nanging, jarene lan rampung, wis dingerteni manawa kesusu ora apik lan ing kiriman kaping pindho, masalah kasebut tetep ana. Pejabat berwenang bisa kerja lan Galaxy Note 7 malah dilarang ing penerbangan komersial amarga kemungkinan risikine kanggo keamanan masarakat. Akhire, Samsung kepeksa nundha pabrikan lan pemasaran kanggo kaping pindho, saiki, kanthi permanen.

Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 wis seda, nanging dudu seri Galaxy Note. Ing tangan siji, ing wiwitan taun iki dikonfirmasi manawa Samsung bakal ngluncurake sawetara unit "nganyari" Galaxy Note 7 ing negara-negara kaya Korea Selatan regane luwih murah udakara 25%, umume, wis arep kelakon. Tujuane ana loro: kanggo menehi kontribusi kanggo pangopènan lingkungan kanthi ngeculake komponen sing disimpen tanpa ngerti apa sing bakal ditindakake, lan kanggo pulih bagean investasi sing digawe ing terminal sing gagal.

Lan saka papan liya, Samsung wiwit nggarap penerus alami terminal "explosive", Galaxy Note 8,Saiki kita ngerti sawetara rincian tambahan amarga filtrasi sing digawe Evan Blass liwat profil Twitter @evleaks.

Apa sing kita ngerteni babagan Galaxy Note 8 sabanjure

Amarga akeh pangguna sing wis nganggep, Galaxy Note 8 sabanjure bakal nampa sawetara fitur sing wis ditemokake ing Galaxy S8 lan Galaxy S8 Plus sing sukses. Sing paling apik yaiku konsep konsep layar "Infinity Display" sing apik banget panel AMOLED lengkungan dobel ing sisih sing bakal duwe ukuran 6,3 inci lan rasio aspek 18,5: 9.

Nanging, Galaxy Note 8 bakal dadi terminal sing identitas dhewe, mula sanajan mirip karo S8 lan S8 Plus, uga bakal nyoba ngadohake dheweke, lan ora mung kanthi nggabungake sing wis misuwur S Pen, nanging uga liwat spesifikasi kayata kamera dual kanthi sonor 12 megapiksel lan stabil optik. Ing jejere lampu kilat lan sisih tengen kasebut, sensor bekas driji. Iki bakal dadi cara kanggo mungkasi "kontroversi" sing disebabake dening lokasi pamaca sidik jari ing seri S8.

Ing njero, kita bakal nemokake terminal sing kuat banget kanthi kinerja sing apik banget amarga kasunyatane bakal nggabungake Prosesor Qualcomm Snapdragon 835 utawa Exynos 8895 (gumantung ing pasar sing ana), sanajan Memori RAM bakal ditambah dadi 6 GB. Lan kabeh iki didhukung a Batere 3.300 mAh.

Uga bakal nggabungake asisten virtual bixby lan diluncurake bakal rada suwe tinimbang sing bisa diarepake, sawetara wulan September, kanthi tujuan utamane supaya model iPhone anyar, sing uga bakal dirilis tanggal kasebut, mula regane bakal 999 euro, saengga bisa menehi Nuansa piranti premium sing luwih gedhe.

Mesthi wae, ora ana sing resmi, nanging, track record Blass sing sukses ngajak kita supaya informasi luwih penting.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.