Honor 4X, jajaran tengah kanthi fitur apik lan rega sing apik

Honor

Honor, anak perusahaan Huawei terus nawakake piranti seluler bermutu tinggi, lan umume, kanthi desain sing tliti, saliyane rega sing bisa digayuh pangguna apa wae. Dina iki lan liwat artikel iki, kita bakal menehi lengkap lan analisis rinci babagan Kehormatan 4X, phablet kanthi fitur apik sing bisa dituku kanthi regane murah banget, lan kita wis ngarepake manawa bakal menehi rasa ing cangkem. Honor 5X saiki kasedhiya ing pasar, nanging saiki durung kasedhiya, mula kita bakal fokus ing terminal iki, sing saiki bisa entuk rega murah.

Klebu ing jajaran tengah, terminal Honor iki entuk nilai sing apik banget babagan kinerja lan desain lan nundha kanthi jelas ing sisih kamera, salah sawijining aspek sing paling penting ing smartphone saiki lan ing Honor 4X iki adoh saka apa sing bisa kita ngarepake. Yen sampeyan pengin ngerti smartphone iki saka pabrikan Tionghoa, siyapen amarga kita miwiti analisis.

Desain

Desain Honor 4X iki minangka salah sawijining kekuwatan amarga sentuhan pungkasan sing diwenehake menyang plastik sing digunakake kanggo konstruksi piranti seluler iki, nanging ora bakal lali yen ngadhepi piranti kanthi plastik rampung. Saiki, sebagian besar terminal ing pasar nawakake lekasan logam, tegese terminal Honor iki rada ketinggalan.

Salah sawijining perkara sing paling narik kawigaten yaiku mburi kanthi sentuhan kasar sing nggawe piranti genggeman ing permukaan apa wae. Sapa wae pangguna sing nyekel Honor 4X bakal cepet ngerti manawa menehi rasa aman lan kayane ora bisa tiba saka tangan kita kapan wae. Saiki ing pasar, kasedhiya ing warna ireng lan putih, kanthi sentuhan kasar sing padha ing kalorone kasus kasebut lan minangka salah sawijining perkara sing paling narik kawigaten.

Honor

Kanggo mungkasi bagean iki, kita kudu nerangake manawa kita ora ngadhepi terminal unibody, nanging bakal angel nyopot batere. Mesthi wae, kanthi trampil lan ati-ati, kita bisa ngilangi tanpa ana masalah, yaiku sing paling apik.

Kinerja

Kinerja smartphone minangka keajaiban sing apik banget, kita durung nemokake masalah sawise ngalami sawetara tes sing kuat. Kita uga kudu nuduhake manawa lapisan pangaturan dhewe saka Huawei EMUI 3.0, dikembangake dening Huawei sing dadi pemilik Honor lan ora nganakake lapisan kustomisasi iki, nanging uga sawetara aplikasi pabrikan Tionghoa.

Lapisan personalisasi iki, sing minangka salah sawijining pangguna sing paling disenengi, iku ora ngrusak kinerja umum piranti lan sanajan kita nginstal ROM sing resik, prekara iki ora bakal kakehan diganti. Mesthi wae, sayangé kita bakal nemokake sawetara aplikasi sing wis diinstal kanthi asli, sing ora bisa dicopot instal lan mesthine dadi gangguan kanggo akeh pangguna sing pengin mutusake aplikasi sing ana ing smartphone lan aplikasi sing ora.

Ing tes sing wis dileksanakake ing Honor 4X iki, kita bisa seneng lan bisa kerja kanthi sampurna kanthi mbukak sawetara aplikasi sekaligus uga bisa diputer, tanpa ana masalah, game paling apik saiki lan umume mbutuhake sumber daya sing cukup kanggo bisa mbukak tanpa masalah utawa mandeg.

Fitur lan Spesifikasi

Honor

Sabanjure kita bakal maneh Honor 4X fitur utama lan spesifikasi;

  • Ukuran: 15,3 x 7,7 x 0,9 sentimeter
  • Bobot: 168 gram
  • Tampilan: 5,5 inci kanthi résolusi 1.280 x 720 piksel
  • Prosesor: Kirin 620 okta-inti 1,2 GHz 64 Bit pabrik dhewe
  • Memori RAM: 2GB
  • Panyimpenan internal: 8GB bisa diupgrade liwat kertu microSD
  • Kamera: mburi 13 megapiksel lan ngarep 5 megapiksel
  • Batere: 3.000 mAh sing bakal njamin otonomi sawetara dina
  • Sistem operasi Android KitKat sing bisa dianyari kanthi resmi kaya sing dikonfirmasi karo sawetara pejabat Kehormatan

Amarga ciri lan spesifikasi kasebut, kita bisa ngerti manawa terminal jarak menengah, sing misuwur ing sawetara aspek kayata batere utawa layar sing menehi kualitas apik nalika ndeleng konten. Kanggo kabeh iki, kita kudu nambah regane udakara 179 euro kanggo nyadari yen kita lagi ngadhepi terminal sing bisa kita tekan kisaran tengah, sanajan kanthi rega murah lan meh luwih khas ing kisaran murah.

Baterei

Babagan batere Honor 4X iki, kita bisa ngucapake sanajan dudu smarpthone paling apik ing pasar babagan iki, nanging paling cedhak. Tanpa ana masalah, kita wis bisa nggunakake rong terminal ing terminal iki, meksa angel lan meh ora bisa ngucapake tanpa karep.

Ngomong babagan angka, batere terminal iki nduweni kapasitas 3.000 mAh lan sanajan layar gedhe banget, iki menehi otonomi sing penting banget. Kajaba iku, mode ngirit batere sing beda sing diusulake dening pabrikan Tiongkok uga penting banget lan yen ing wektu tartamtu bisa uga penting lan migunani.

Kamera, titik sing ringkih saka Honor 4X iki

Honor

Yen umume Honor 4X, kita seneng banget karo kekuwatan, layar utawa otonomi sing ditawakake, Wis rada adhem nalika nggunakake kamera ngarep lan mburi uga mriksa asil sing dipikolehi. Bab kasebut uga saya parah nalika cahya mudhun utawa nalika ana ing kahanan sing peteng banget.

Umume kita bisa ujar manawa kamera ora padha, nanging yen kahanan pencahayaan cukup, kita ora bakal nemoni masalah. Yen kondhisi ora apik, kamera mburi bakal nandhang sangsara banget.

Temenan terminal jarak menengah, kanthi rega murah, kita ora bisa njaluk kamera sing luar biasa, nanging bisa uga Honor 4X iki kudu luwih apik, lan muga-muga nalika Hopnor 5X anyar teka ing tangan kita, salah sawijine anyar sing ngejutake kita yaiku perbaikan ing kamera sampeyan.

Kanggo njlentrehake lan ngrampungake titik iki lan aja ragu-ragu, yen njupuk foto ing kondisi cahya normal, kita bakal oleh asil sing bener. Yen kita pengin motret ing tengah wengi utawa ing papan sing ora akeh cahya, asile bakal akeh sing dikarepake.

Rega lan kasedhiyan

Honor 4X iki wis didol ing pasar sawetara wulan saiki kanthi rega 179 euro. Saiki kita uga bisa entuk Honor 5X anyar sing wis ditampilake karo anak perusahaan Huawei sawetara minggu kepungkur ing sawijining acara sing kedadeyan ing China. Ing CES 2016 kepungkur, Honor 5X anyar iki uga ditampilake, sing ngetutake babagan desain lan kinerja, terminal sing saiki wis dianalisis.

Yen sampeyan kepengin entuk Honor 4X iki, aja cepet-cepet tuku kanthi cepet lan luwih cepet lan goleki luwih dhisik ing sawetara toko online lan fisik, amarga yen sampeyan nggoleki lan mbandhingake kanthi total keamanan, sampeyan bakal nemokake rega sing murah banget piranti seluler Kehormatan iki.

KESIMPULAN

Kaya sing wis dakkandhakake ing wiwitan analisis Honor 4X iki menehi cangkeme ing cangkeme Lan yen kita mikir apa sing ditawakake lan utamane regane, 179 euro, iku mung smartphone sing sampurna kanggo umume pangguna sing ora nggunakake terminal kasebut kanthi gedhe. Yen kita uga bakal nggunakake kanggo main game utawa ndeleng konten digital sing beda, dadi smartphone sing sampurna maneh, amarga kekuwatane lan utamane layar gedhe.

Sayange, kamera ora bisa tugas ing acara tartamtu lan versi sistem operasi Android bisa uga ketinggalan jaman, nanging yen maneh mikir yen rega lan kinerja umume, kita bisa nganggep titik sing ringkih, minangka liyane akeh sing duwe piranti seluler liyane.

Miturut pendapat pribadi lan sawise nggunakake terminal iki sawetara minggu, aku wis kepincut, sanajan kaya kabeh piranti ing pasar, bisa uga ana sawetara rasa ora nyaman. Ukurane, desain utawa kamera bisa uga ngrugekake. Kekuwatan pancen rega kasebut, kekuwatane lan kemungkinan gedhe sing ditawakake terminal kanthi layar gedhe kaya ngono.

Apa pendapat sampeyan babagan Honor 4X sing saiki wis dianalisis kanthi rinci?. Sampeyan bisa menehi pendapat ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat salah sawijining jejaring sosial sing saiki kasedhiya lan ing endi sampeyan ngenteni sampeyan kanthi terbuka supaya bisa debat karo sampeyan.

Kehormatan 4X
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
179
  • 80%

  • Kehormatan 4X
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 85%
  • Layar
    Penerbit: 70%
  • Kinerja
    Penerbit: 85%
  • Kamera
    Penerbit: 65%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 75%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.