Manfaatake Black Friday ing PlayStation Store

PS Store

Sony wis ngumumake tawaran kanggo ngrayakake ing wilayah Eropa sing populer Black Friday Amerika, sampeyan ngerti, tanggal penjualan ing negara kasebut Pakdhe Sam lan sing biasane nggawe akeh konsumen terbalik amarga diskon lan promosi sing ana ing acara kasebut.

Wis suwe, tradhisi iki wis diimpor menyang pirang-pirang negara ing saindenging jagad, lan kepiye cara liya, ing PlayStation Store Sampeyan bakal nemokake tawaran kanggo acara kasebut lan platform Sony. Nanging ati-ati, sing Black Friday en PlayStation Store bakal mungkasi ing 1 Desember… Mbukak!

PlayStation 4

Asing: Isolasi - Ana € 69,99, saiki € 36,99

Asing: Isolasi - Musim Pass - Ana € 24,99, saiki € 16,99

Diablo III: Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition- Ana € 69,99, saiki € 39,99

Entwined - Ana € 7,99, saiki € 3,99
Diskon tambahan 10% kanggo anggota PS Plus

FIFA 15 Deluxe Edition - Ana € 69,99, saiki € 44,99

Bumi tengah: Edhisi Shadow of Mordor Legion - Wis € 69,99, saiki € 34,99

Bumi tengah: Edhisi Premium Bayangan Mordor - Ana € 94,99, saiki € 44,99

MotoGP14 - Ana € 69,99, saiki € 24,99
Diskon tambahan 20% kanggo anggota PS Plus

DOKTRIN ALAM - Ana € 54,99, saiki € 24,99
Diskon tambahan 20% kanggo anggota PS Plus

NHL 15 - Ana € 69,99, saiki € 44,99

Octodad: Dadliest Catch - Ana € 13,99, saiki € 6,99
Diskon tambahan 20% kanggo anggota PS Plus

Oddworld: Anyar 'n' Sedhep (PS4) - Ana € 20,99, saiki € 12,99
Diskon tambahan 10% kanggo anggota PS Plus

Rayman Legends - Ana € 39,99, saiki € 19,99
Diskon tambahan 10% kanggo anggota PS Plus

Shadow Warrior - Ana € 34,99, saiki € 19,99

SteamWorld Dig - € 8,99, saiki € 4,99
Diskon tambahan 20% kanggo anggota PS Plus

Styx: Master of Shadows - Ana € 29,99, saiki € 17,99
Diskon tambahan 20% kanggo anggota PS Plus

Simulator Bedah: Edisi Pengetan - € 10,99, saiki € 5,49
Diskon tambahan 10% kanggo anggota PS Plus

The Evil Inside - Ana € 69,99, saiki € 34,99

The LEGO Movie Videogame - Wis € 59,99, saiki € 29,99
Diskon tambahan 10% kanggo anggota PS Plus

Mati Lumampah: Mangsa Kaloro - Ana € 24,99, saiki € 12,99
Diskon tambahan 20% kanggo anggota PS Plus

The Walking Dead: Musim Pertama Lengkap - € 24,99, saiki € 12,99
Diskon tambahan 20% kanggo anggota PS Plus

Transformator: Muncul saka Spark Peteng - Ana € 69,99, saiki € 29,99

Transistor - Ana € 18,99, saiki € 9,99
Diskon tambahan 10% kanggo anggota PS Plus

Percobaan Fusion - Ana € 19,99, saiki € 9,99
Diskon tambahan 10% kanggo anggota PS Plus

Watch Dogs Bad Blood - Apa € 14,99, saiki € 8,99

Watch Dogs Season Pass PS4 - Ana € 19,99, saiki € 11,99

Wolfenstein: Pesenan Anyar - Ana € 69,99, saiki € 34,99

PS Vita

Lelungan Akiba: Undead & Undressed - Ana € 39,99, saiki € 19,99
Diskon tambahan 20% kanggo anggota PS Plus

Atelier Totori Plus: Petualang Arland - Wis € 39,99, saiki € 18,99
Diskon tambahan 10% kanggo anggota PS Plus

Blazblue Continuum Shift Extend - Ana € 24,99, saiki € 6,99
Diskon tambahan 20% kanggo anggota PS Plus

Telpon saka tugas ireng Ops: dideklasifikasi - Ana € 49,99, saiki € 14,99

FIFA 15 - € 39,99, saiki € 19,99

Gravity Rush - Ana € 14,99, saiki € 3,99
Diskon tambahan 10% kanggo anggota PS Plus

Pengundang: Aliansi
€ 19,99, saiki € 14,99
Diskon tambahan 10% kanggo anggota PS Plus

DOKTRIN ALAM - Ana € 39,99, saiki € 19,99
Diskon tambahan 20% kanggo anggota PS Plus

Person 4 Golden - Wis € 39,99, saiki € 14,99
Diskon tambahan 20% kanggo anggota PS Plus

Ragnarok Odyssey ACE - Ana € 29,99, saiki € 12,99

Rayman Legends - Ana € 29,99, saiki € 14,99
Diskon tambahan 10% kanggo anggota PS Plus

Sly Cooper: Maling ing Wektu - Ana € 19,99, saiki € 14,99
Diskon tambahan 10% kanggo anggota PS Plus

Delta Kurban Jiwa - Ana € 29,99, saiki € 14,99
Diskon tambahan 10% kanggo anggota PS Plus

Unit 13 - € 14,99, saiki € 9,99
Diskon tambahan 10% kanggo anggota PS Plus

PlayStation 3

Lelungan Akiba: Undead & Undressed - Ana € 39,99, saiki € 19,99
Diskon tambahan 20% kanggo anggota PS Plus

Asing: Isolasi - Ana € 49,99, saiki € 26,99

Asing: Isolasi - Musim Pass - Ana € 24,99, saiki € 16,99

Ngluwihi: Loro Jiwa - Ana € 34,99, saiki € 19,99
Diskon tambahan 10% kanggo anggota PS Plus

Anak Cahya - Ana € 14,99, saiki € 7,99
Diskon tambahan 10% kanggo anggota PS Plus

FIFA 15 Deluxe Edition - Ana € 69,99, saiki € 34,99

Gran Turismo 6 - € 39,99, saiki € 19,99
Diskon tambahan 10% kanggo anggota PS Plus

GRID Autosport - Ana € 59,99, saiki € 19,99

LittleBigPlanet Karting - Ana € 19,99, saiki € 14,99
Diskon tambahan 10% kanggo anggota PS Plus

Trilogi Efek Massa - Ana € 69,99, saiki € 14,99
Diskon tambahan 10% kanggo anggota PS Plus

ModNation Racers - Ana € 14,99, saiki € 9,99
Diskon tambahan 10% kanggo anggota PS Plus

MotoGP14 - Ana € 59,99, saiki € 14,99
Diskon tambahan 20% kanggo anggota PS Plus

DOKTRIN ALAM - Ana € 39,99, saiki € 19,99
Diskon tambahan 20% kanggo anggota PS Plus

NHL 15 - Ana € 69,99, saiki € 34,99

Tanduran vs. Zombies Garden Warfare - Ana € 29,99, saiki € 14,99
Diskon tambahan 10% kanggo anggota PS Plus

Ragnarok Odyssey ACE - Ana € 29,99, saiki € 12,99

Ratchet & Clank: Kabeh 4 Siji - Ana € 19,99, saiki € 14,99
Diskon tambahan 10% kanggo anggota PS Plus

Ratchet & Clank: Nexus - Ana € 19,99, saiki € 14,99
Diskon tambahan 10% kanggo anggota PS Plus

Rayman Legends - Ana € 29,99, saiki € 14,99
Diskon tambahan 20% kanggo anggota PS Plus

Sly Cooper: Maling ing Wektu - Ana € 19,99, saiki € 14,99
Diskon tambahan 10% kanggo anggota PS Plus

Sniper Elite 3 - Ana € 39,99, saiki € 14,99
Diskon tambahan 20% kanggo anggota PS Plus

The Evil Inside - Ana € 59,99, saiki € 34,99

The LEGO Movie Videogame - Wis € 49,99, saiki € 19,99
Diskon tambahan 10% kanggo anggota PS Plus

Transformator: Muncul saka Spark Peteng - Ana € 59,99, saiki € 19,99

Valiant Hearts - Ana € 14,99, saiki € 5,99
Diskon tambahan 10% kanggo anggota PS Plus

Watch Dogs Bad Blood - Apa € 14,99, saiki € 8,99

Watch Dogs Season Pass - Ana € 19,99, saiki € 11,99

Wolfenstein: Pesenan Anyar - Ana € 69,99, saiki € 34,99

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)