Nokia 3310 liyane, kanthi awis lan luwih saka 2.500 euro

Kita ngomong separo ing antarane mundur lan ngeling-eling Nokia 3310 sing wis ditampilake nalika Kongres Dunia Seluler ing Barcelona sawetara dina kepungkur. Kasunyatane yaiku alternatif sing sampurna, nanging sing nguwatirake kita yaiku jinis piranti sing fokus ing "call-hang" isih ana, Nokia durung nemokake. Contone, Wolder duwe macem-macem piranti kanthi otonomi gedhe lan kemampuan winates. Dadi amarga entuk eksentrik, ayo ayo kanthi logam 3310 iki lan rega sing ora kasedhiya kanggo kabeh wong, tanpa mangu-mangu.

Piranti iki wis dijenengi Gresso 3310 lan pancen apik banget. Saingan serius kanggo wong-wong sing pengin resistensi, kualitas lan duwe rasa sing apik. Regane kalebu masalah liyane, nanging iki minangka spesifikasi:

  • Lapisan PVD
  • Kamera 3MP
  • Kapasitas internal 32GB
  • Otonomi 720 jam siyaga lan nganti 75 ngomong
  • SIM dobel bisa

Bener, kesederhanaan maksimal, kanthi panyimpenan internal. Sing paling aneh yaiku edhisi winates sing mung ana 3310 unit. Sinar tanpa mangu-mangu Lan digawe saka titanium, salah sawijining bahan bermutu paling dhuwur sing bisa ditemokake ing piranti seluler. Saliyane, piranti kasebut bakal ditawakake kanthi warna logam, lan warna abu-abu lan ireng. Piranti iki regane meh $ 3.000 lan mung bisa dipesen liwat situs web Gresso.

Titik penasaran yaiku panyimpenan, 1KB sing ditawakake Nokia 3310 asli lan panyimpenan 32GB sing ditawakake Gresso 3310 ikiSajujure, aku ora repot (uga ora bakal) ngitung pira atusan kali luwih akeh panyimpenan sing nuduhake piranti anyar iki. Yen sampeyan sugih lan pengin, terusake, tanpa mangu-mangu sampeyan bakal duwe telpon sing cukup eksklusif.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.