Nokia 9 bocor online lan katon apik banget

Kita lagi ngadhepi bocor Foto lan spesifikasi piranti Nokia 9 lan katon apik banget. Intine, dheweke ngetutake garis desain piranti sing ditampilake ing MWC pungkasan ing Barcelona, ​​nanging jelas ana sawetara perbaikan babagan desain lan komponen internal, amarga kita lagi ngadhepi piranti anyar. Bocor piranti kasebut nuduhake Nokia ing njero wadhah pelindung lan mulane piranti kasebut durung katon ing kabeh rincian, nanging apa sing bisa dideleng kaya sing dikarepake.

Spesifikasi Nokia 9 iki

Saliyane desain sing apik, model Nokia anyar sing wis ana ing payung saka HMD Global, nuduhake sawetara spesifikasi piranti mewah lan mulane bisa uga ana ing papan sing cocog yen sampeyan nyetel rega kanthi maksimal. Iki minangka spesifikasi bocor model Nokia anyar:

  • Prosesor Qualcomm Snapdragon 835
  • Tampilan QHD 5,27 inci
  • Memori 4 GB RAM
  • Panyimpenan internal 64 GB bisa diupgrade liwat microSD
  • Port USB Type-C
  • Rong kamera mburi vertikal 13 megapiksel (siji sensor warna lan siji monokrom)
  • Sistem operasi Android 7.1.1

Iki foto loro sing bocor ing net lan minangka bagean saka apa sing wis kita deleng babagan model Nokia anyar iki, sanajan dijamin karo sampul:

Piranti iki diarepake bakal ngenggoni papan ing antarane piranti mewah nanging kita duwe masalah utawa mangu-mangu nalika diluncurake, amarga sedulur-sedulur cilik sing ditemokake nalika Kongres World Mobile, mung sing paling akeh sing teka utawa arep teka ing negara. 3310. Ing kasus iki, piranti liyane sing kita tingali ing acara kasebut saiki ora kasedhiya lan iki jelas dadi masalah. Kita ora ngerti tanggal rilis Sanajan bener yen ing China terminal kasebut wis sukses tenan, ayo padha ndeleng manawa diluncurake kanthi global ...


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.