Nokia Lumia 525 ora duwe Windows 10 Mobile nanging Android 6

Windows 10 Mobile

Ing wulan pungkasan, ewonan pangguna sing tuku Nokia Lumia 525 nalika semana wis kuciwa karo kabar kasebut saka Microsoft. Warta sing dituduhake manawa seluler, meh anyar, ora bakal nampa nganyari maneh ing Windows Phone, utamane versi anyar Windows 10 Mobile.

Iki ora mung ateges Pangguna Lumia 525 ninggali seluler lan ekosistem, nanging pangguna liyane tetep pindhah menyang Android utawa sistem operasi seluler liyane. Nanging sawetara pangguna ora gelem mbuwang Lumia 525.

Salah sawijining penyayang iki Lumia 525 wis ngatur port Android 6 menyang seluler, ngilangi Windows Phone 8 lan nggawe versi Android paling anyar ing terminal kasebut.

lumia-525-android

Iki pangguna Banmeifyouwant, sing nggawe proyek, wis ngilangi UEFI saka telpon uga piranti lunak Windows lan wis bisa ngganti manajer Android LK bebarengan karo TWRP lan plabuhan CyanogenMod 13, padha karo Android 6.0.1.

Kajaba iku, langkah-langkah lan piranti lunak sing dibutuhake wis diunggah menyang forum XDA-Developers sing populer, forum sing akeh pangguna nyoba nyedhiyakake kustomisasi lan solusi kanggo masalah sing ana ing ponsel tartamtu. Ing kasus iki, Lumia 525 bisa digunakake karo Android, sanajan mesthine luwih apik tinimbang ponsel iki bisa digunakake karo Windows 10 Mobile kaya saiki Xiaomi Mi4.

Pangembangan Android kanggo Lumia durung rampung lan ana prekara sing ora bisa digunakake, nanging kaya sing sampeyan deleng ing gambar, sistem operasi Android bisa digunakake lan sawetara elemen ora bisa digunakake kaya giroskop nanging sing paling angel wis rampung. Sing nggawe proyek kasebut dhewe wis ujar manawa Sampeyan bisa nindakake perkara sing padha karo Nokia Lumia 520, terminal kanthi ram 512 MB dibandhingake karo ram 1 Gb sing diduweni Lumia 525. Dadi, yen sampeyan pancen kalebu salah sawijining sing kena pengaruh keputusan Microsoft, ing Link iki sampeyan bisa nggunakake solusi iki, solusi sing ora disenengi para pria ing Microsoft.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Louis Albert Silver ngandika

    Apa bisa ditrapake ing Lumia 640 XL?

    1.    ASD ngandika

      Lan kenapa aku tuku Lumia yen sampeyan ora pengin Windows. Ana wong sing langsung ora ngerti apa sing dituku.

      1.    Sumangga ngandika

        Kita kabeh pancen ngarep-arep luwih saka Microsoft. Lan ora nambah adol, nyuda, mula saiki kabeh wong ganti Sistem Operasi.

  2.   emo selawase dewe ngandika

    Cara iki bisa digunakake, smartphone sing nganggo Ram 512 mb bakal nandhang sangsara, sanajan kanthi 1 Gb, wis dingerteni manawa Android mangan akeh RAM, ora kaya wp sing nggunakake luwih apik.

bool (bener)