Nokia Lumia 830: Review lan Analisis Video

nokia lumia 830

Nokia Lumia 830 minangka salah sawijining telpon paling anyar saka Microsoft sing bakal nggambarake merek Nokia. Wiwit saiki, jaman Finlandia bakal rusak lan mung tandha tangan "Lumia" sing bakal digunakake. Kita ngadhepi terminal sing ora nguciwani. Yaiku a mid-range kanthi kinerja dhuwur, sing nyedhiyakake konsumen sing peduli karo masalah kayata umur batere lan kualitas foto.

Kajaba iku, Microsoft ngajak kita nggunakake Nokia Lumia 830 minangka kanca sing ideal nalika olahraga. Piranti kasebut dikombinasikake kanthi sampurna karo gelang sing ngetung Fitbit lan asisten swara Cortana, sing bakal mbantu kita saben dina. Kita analisa ing Nokia Lumia 830.

unboxing

Desain

Model iki ngetutake gaya lan komposisi telpon liyane Nokia Lumia kelas menengah. Kita nemokake piranti persegi dowo lan pinggir sing rada dibunderaké. Sisih mburi plastik, nanging pungkasane matte, mula ora bakal dihargai plastik sing sederhana. Rampung iki bisa ngaturake rasa keanggunan. Lan kanggo mbantu nuwuhake rasa iki, Nokia kalebu metallic trim. Desain kasebut dhewe menehi rasa sing apik ing cangkeme, luwih-luwih yen sampeyan ngerti cara nggabungake kanthi apik.

Mburi saka Nokia Lumia 830 bisa diganti. Ing bungkus, telpon kalebu casing ireng, sing bisa diganti nganggo warna liyane, kayata putih lan oranye; nanging awak ing ireng minangka awak sing paling cocog karo Nokia Lumia iki.

Telpon duwe ukuran 139,4 x 70,7 x 8,5 mm lan bobote 150 gram. Iki departemen sing durung nate digatekake Microsoft: Perusahaan luwih milih nggawe telpon akeh banget, nanging nawakake wektu batere luwih dhuwur.

Especificaciones Técnicas

Kaya sing diarepake, ing Nokia Lumia 830 ora adoh banget karo spesifikasi teknis, sanajan dadi telpon sing cukup terjangkau kanggo kanthong.

Kita wiwiti ngomong babagan kerugian: layar, 5 inci, ora nawakake resolusi Full HD ing 1080p: tetep dadi 720 piksel. Positif iki yaiku batere kita bakal tahan luwih suwe, mula ora bakal dadi masalah kanggo sawetara wong. Kelemahane liyane yaiku prosesor, Snapdragon 400 sing rada tanggal, nanging nalika nggunakake telpon, kita durung bisa nemoni masalah karo prosesor. Telpon nglengkapi memori RAM 1GB.

Poin positif: batere kanthi kapasitas 2.200 mAh, panyimpenan 16GB kanthi maca kertu microSD kanggo nggedhekake nganti 128GB lan, kepiye uga kamera kasebut.

Kamera Nokia Lumia 830

Microsoft ora nate kecewa ing departemen kamera. Piranti iki bisa njupuk foto kanthi resolusi dhuwur, sanajan ana ing adegan entheng, amarga wis dimangerteni Lensa 10 megapiksel lan penggabungan teknologi PureView. Ing antarmuka telpon, kita bakal nemokake kabeh alat karakteristik kamera Microsoft sing bakal mbantu ngontrol detail fotografi sing paling cilik. Telpon iki bisa ngrekam video kanthi kualitas 4K lan kalebu pilihan kayata aplikasi Lumia Cinematograph.

Kamera mburi nggabungake stabilis gambar karo Optik Zeiss, ana sing langka dideleng ing telpon Microsoft saka kisaran iki.

Windows Phone lan Cortana

telpon windows Cortana

Nokia Lumia 830 nggabungake, kanthi standar, Windows Phone 8.1; ekosistem intuisi sing ngeksploitasi maksimal ide kothak nyata utawa aplikasi sing lambang ngidini kita ngerti kabar kanthi cepet. Sistem operasi sing disenengi sawetara, nanging liyane ora seneng amarga kesederhanaan ing bagean tartamtu. Kajaba iku, toko aplikasi Windows ora duwe katalog sing akeh, amarga pangembang luwih milih milih rong platform liyane sing ngasilake paling akeh: Android lan iOS.

Nanging salah sawijining bagean sing paling apik ing ekosistem Lumia yaiku Asisten pribadi Cortana saiki kompatibel karo gelang kuantit Fitbit. Kanthi ngobrol, Cortana lan Fitbit bakal bisa nglumpukake data babagan panganan sing sampeyan mangan dina iki, kayata, utawa kegiatan fisik sing wis rampung.

Harga lan Kasedhiyan

El Nokia Lumia 830 Saiki kasedhiya ing Spanyol kanthi rega 419 euro. Ing Amerika Serikat, sampeyan bisa tuku karo operator AT&T kanthi rega $ 99,99.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.