Nokia kanggo tuku Unium kanggo nambah kinerja lan jangkoan Wi-Fi ing omah

Nokia terus ngrencanakake lan ngumumake bisa tuku Unium, iki perusahaan perangkat lunak khusus kanggo jaringan nirkabel kanggo digunakake ing omah liwat konektivitas Wi-Fi. Ing kasus iki, jangkoan lan kinerja jaringan omah lan tuku Unium bisa ditutup sajrone kuartal pertama 2018 sing padha.

Iki bakal nambah panyambungan ing omah lan, apa sing paling penting, omah sing gegandhengan utawa omah sing cerdas. Kanggo iki, akeh langkah, piranti lan teknologi katon ing MWC, nanging sing utama yaiku duwe konektivitas sing apik ing omah lan mulane luwih becik entuk perusahaan khusus babagan iki, Nokia lagi maju karo tuku Unium.

Miturut awake dhewe Federico Guillén, Presiden Nokia Networks Networks Group:

Piranti lunak Unium lan teknologi nirkabel bolong cerdas nglengkapi lan ngiyatake solusi Wi-Fi omah lengkap Nokia lan nyengkuyung target strategis Nokia kanggo ngrampungake masalah Wi-Fi ing omah. Unium bakal nggawa teknologi jala kelas operator terbukti lapangan Nokia sing mbantu nggedhekake kecepatan jaringan nirkabel ing omah lan njamin kualitas pengalaman ing omah kabeh. Teknologi sing ndasari wis diuji lan digunakake ing pirang-pirang aplikasi sing penting banget, kinerja, lan ketahanan.

Kajaba iku, Guillén dhewe nerangake karo media manawa solusi konektivitas ing omah yaiku fokus ing teknologi kasebut lan mulane Nokia nduwe minat tuku Unium. Loro-lorone diarep-arep bakal miwiti peluncuran omah sing cerdas, mula jaringan Wi-Fi omah saya kuwat. Piranti lunak Unium cerdas lan cocog karo kabutuhan lan kinerja tartamtu kanggo saben piranti sing ana ing omah, saengga ngoptimalake koneksi sing menehi pengalaman sing luwih apik kanggo saben pangguna.

Tuku durung dikonfirmasi kanthi resmi sanajan kasunyatane kabeh wis meh ditutup, nanging isih bisa dingerteni rega sing wis dibayar Nokia utawa bakal dibayar kanggo perusahaan kasebut, sanajan bisa uga ora diterbitake kanthi resmi ing media.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)