Nokia X bakal ditampilake tanggal 16 Mei

Nokia

Rincian babagan telpon anyar Nokia wis bocor sawetara minggu kepungkur. Nganti saiki, wis ana kebingungan babagan jenenge. Wiwit wiwitane diarani Nokia X, nanging mengko diarani X6. Pungkasane, undhangan kanggo acara presentasi wis bocor. Dadi kita wis ngerti manawa jenenge bakal Nokia X.

Telpon dadi sing pertama kanggo sawetara perusahaan anyar. Kajaba iku, kaya sing wis dakkandhani, kita wis duwe tanggal presentasi resmi sing dikonfirmasi amarga undhangan iki. Kita mung butuh rong minggu kanggo ngerti telpon anyar merek.

Amarga bakal tanggal 16 Mei nalika Nokia X iki resmi ditampilake. Perusahaan Finlandia saiki ing Beijing, melu acara limang dina nalika lagi nuduhake kabeh telpon. Piranti anyar sampeyan uga kalebu.

Presentasi Nokia X

Telpon iki janji bakal dadi sing spesial kanggo merek, lansing bakal dadi sing pertama ing katalog sing nggunakake kedudukan. Mesthi wae fitur sing terus ngasilake kontroversi ing antarane konsumen, sing ora seneng babagan detail iki ing layar. Nanging sing terus ngrasakake popularitas gedhe tenan ing Android.

Ing kasunyatan, ing undhangan kasebut dhewe kanggo acara presentasi Nokia X bisa dingerteni manawa ana kedudukan ing ndhuwur. Dadi poster kasebut dhewe minangka konfirmasi manawa telpon bakal duwe fitur iki.

Sawetara rincian babagan piranti saiki wis bocor. Padahal mesthine sajrone minggu kasebut rincian liyane babagan telpon bakal disaring sadurunge presentasi sampeyan. Kita kudu nggatekake Nokia X, telpon pisanan merek kanthi kedudukan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)