Nomacs: Viewer Gambar Gratis Gratis kanggo Windows

Nomacs kanggo Windows

Yen sampeyan nyoba golek jinis aaplikasi sing mbantu sampeyan ndeleng gambar ing macem-macem format Dadi, Nomacs bisa dadi solusi sing apik amarga alat kasebut nduweni fitur menarik sing bisa kita manfaatake kapan wae.

Salah sawijining ciri kasebut kasebut Nomacs minangka alat open source, sing ateges manawa ora diwajibake mbayar utawa nyathet informasi apa wae kanggo terus nggunakake aplikasi kasebut. Iku ora mung kaluwihan sing ditemokake ing alat iki, nanging akeh fungsi sing mbantu kita ngilangi alternatif liyane kanthi panggunaan sing padha.

Fitur lan Fungsi Paling Nomer

Sadurunge nyebutake manawa Nomac nawakake kemungkinan ndeleng gambar ing kabeh format, kanggo iki kita kudu nambah RAW, sing umume ora kompatibel karo alat sing paling gaya iki. Sawetara format liyane sing didhukung Nomacs yaiku jpeg, pnd, tif, gif, bmp, ico, psd, lan liya-liyane. Ing kene, kita bakal nemokake kauntungan ekstra, amarga sawetara aplikasi duwe kamungkinan nampilake gambar sing wis dienggo ing Adobe Photoshop.

Nomacs kanggo Windows 01

Sampeyan bisa nggunakake fungsi dhasar dhisik nganti miwiti adaptasi karo liyane, kalebu kemungkinan bisa nindakake a potong, muter ukuran utawa muter kanthi horisontal (utawa vertikal) menyang gambar. Fungsi kasebut bisa ditemokake ing jinis alat apa wae, ora mung ana ing kene amarga uga bisa nggunakake fungsi "penyesuaian otomatis" sing bakal ngidini sampeyan nemokake warna foto, padhang, kontras lan pilihan saka bisa uga gagal nalika njupuk. Saliyane iki, Nomacs uga nawakake sampeyan kesempatan kanggo ngatur gambar sing diproses, minangka "wallpaper" ing Windows.

Fitur Lanjut ing Nomacs

Fitur penting liyane ing Nomacs ana kemungkinan bisa ndhelikake toolbar lan bingkai jendhela alat kasebut, kanthi tujuan supaya bisa ngapresiasi foto ing perawatan kanthi dimensi asline. Kajaba iku, yen ngimpor gambar sing ana ing njero folder utawa direktori, kita bisa pesen supaya ditampilake minangka slide, sanajan iki bisa ditindakake kanthi manual amarga operator kudu nggunakake tombol (utawa tombol arah) kanggo maju utawa mundur liwat gambar.

Saka Nomacs sampeyan bisa mbukak fungsi tambahan (diarani File Explorer) sing bakal mbantu panel, ngimpor gambar tanpa kudu mbukak file explorer Windows kanthi mandiri. Yen ana gambar sing wis diimpor menyang antarmuka iki ditemokake cacat (umume kamera), ing antarane ciri-cirine sampeyan uga bisa milih konfigurasi lampu kilat, wektu cahya, dawa fokus, ISO, lan liya-liyane. akeh fungsi tambahan. Kanthi kasebut, kita bisa ningkatake kualitas foto, sanajan parameter kasebut umume digunakake dening fotografer ahli lan desainer web profesional.

Nomacs kanggo Windows 02

Saiki, akeh wong nggunakake gambar kanggo nyelehake minangka konten ing kaca web sing beda-beda, umume digabung karo metadata, soko sing uga Nomacs bisa mbantu kita minangka fungsi tambahan. Sampeyan bisa nggunakake alat iki ing kabeh versi Windows lan malah ing 8.1.

Fungsi dhasar lan majeng bisa digunakake kanthi macem-macem jinis gambar, sanajan sampeyan butuh sawetara sing luwih khusus (ora mesthi Adobe Photoshop), disaranake sampeyan nggunakake alat kasebut Pixelmator (uga gratis), sing bisa mbantu sampeyan nggarap macem-macem lapisan ing proyek sing padha, soko sing padha banget karo alat desain grafis profesional sing ana saiki, lan ing wektu tartamtu, kita uga bakal nyebut ing blog Vinagre Asesino.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.