Cara nonton Olimpiade Tokyo 2020 gratis lan urip

Olimpiade Tokyo 2020

Sing kudune yaiku Olimpiade Tokyo 2020 dadi, amarga saka COVID19, ing Olimpiade Tokyo 2021. Sejarah wis ditundha setaun, nanging kepinginan lan kepinginan atlit paling apik ing saindenging jagad supaya entuk medali emas sing ditunggu-tunggu durung nyuda siji iota.

Temokake carane sampeyan bisa nonton Olimpiade Tokyo 2020 kanthi gratis, online uga ing televisi, kanthi cara sing paling nyaman. Bersiap-siap kanggo Olimpiade iki sing diwiwiti sawise Euro 2020 lan bisa ngasilake suka cita kanggo para pecinta olah raga olahraga sing bakal nyoba.

Coba wulan gratis: Aja lali mbukak game olimpiade lan langganan DAZN ngeklik ing kene. Sampeyan bakal bisa ndeleng kabeh game Olimpiade lan olahraga liyane sing eksklusif (F1, basket, bal-balan ...)

Tanggal lan wiwitan Olimpiade Tokyo 2020:

Dolanan Olimpiade Tokyo 2020 wiwitane dijadwalake berlangsung antara 24 Juli nganti 9 Agustus. Nanging, kanthi ngelingi manawa Eurocup uga kudu ditundha lan coronavirus bisa bebas mlaku, ora ana pilihan kajaba milih tanggal anyar.

Mula, Komite Olimpiade Internasional (IOC) pisanan mutusake jeneng kasebut Tokyo 2020 kanggo Olimpiade iki, lan nggawe tanggalan anyar sing bakal dijaluk sampeyan ing ngisor iki.

Olimpiade Tokyo 2021

Kanthi cara iki, Tanggal wiwitan resmi Olimpiade Tokyo 2020 yaiku tanggal 23 Juli 2021, dene upacara penutupan bakal ditindakake tanggal 8 Agustus 2021. Minangka tradisi sing ditemtokake, upacara pembukaan Olimpiade Tokyo 2020 iki bakal dianakake ing Stadion Olimpiade Tokyo ing dina sing padha tanggal 23 Juli 2021 lan sampeyan bisa ndeleng langsung saka kene.

Sampeyan ngerti kapan acara olahraga iki bakal ditindakake, acara sing mung dilakoni saben patang taun lan nggabungake atlit paling apik ing saindenging jagad. Wektu sing pas kanggo nyiyapake tanggalan perayaan sing menarik.

Kanthi cara sing padha karo Olimpiade Tokyo 2020 nampa tanggalan sing diadaptasi, padha wae sing bakal kedadeyan Game Tokyo Paralympic Tokyo 2020, sing bakal ditindakake antara 24 Agustus nganti 5 September taun 2021 iki. Kita yakin manawa sampeyan ora bakal kelangan, pahlawan sejati sing nglawan kasusahan.

Cara nonton Olimpiade Tokyo 2020 gratis lan online

Kita duwe akeh alternatif kanggo ndeleng Olimpiade Tokyo 2020 gratis, lan tanpa mangu-mangu, sing paling menarik yaiku milih wulan sidhang sing ditawakake DAZN kanggo kabeh pelanggan anyar. Nalika lagi maca, DAZN nawakake sidhang 30 dina saka platform tanpa kudu mbayar apa-apa, tanpa jinis komitmen utawa dendha, amarga iki sampeyan mung kudu ndhaptar ing DAZN kanthi rutin.

Yen DAZN pancen nggawe sampeyan yakin, sampeyan bisa milih layanan taunan sing bakal menehi sampeyan rong wulan maneh (total telung) gratis, iki minangka penawaran:

  • Pago saben wulan: € 9,99 / wulan
  • Pago taunan: € 99,99 / wulan

nonton game olimpiade 2021 gratis

Uga, aja lali manawa sampeyan bakal bisa menikmati konten khusus kayata Liga Premier Inggris utawa Basketball Euroleague sing kalebu ing lengganan DAZN.. Iki minangka cara sing paling legal lan gampang kanggo nikmati Olimpiade Tokyo 2020 kanthi gratis, tanpa lali DAZN duwe aplikasi kanggo platform TV Smart utama Samsung, LG lan Sony, uga versi kanggo Android TV lan Apple TV, dadi sampeyan bisa ngrasakake DAZN ing PC uga ing piranti seluler utawa televisi.

Kajaba iku, RTVE (Radio Televisión Española) bakal nyiarake konten tartamtu Olimpiade Tokyo 2020 kanthi online gratis ing saluran televisi sing beda, utamane "TDP" utawa Teledeporte. Sampeyan bakal bisa konsultasi konten sing dikarepake ing situs web kasebut suwene seminggu sawise disiarake. Mesthi wae, sampeyan kudu nggatekake tanggalan konten sing disiarake. Kajaba iku, RTVE uga bakal nyiarake Tokyo 2020 Paralympic Games.

Coba wulan gratis DAZN lan aja nganti lali apa-apa saka Olimpiade Tokyo 2021

Cara nonton Olimpiade ing Vodafone, Movistar lan Oranye

Internet utama lan panyedhiya layanan VOD ing Spanyol uga bakal nyiarake konten sing ana gandhengane karo Olimpiade Tokyo 2020 ing saluran masing-masing:

  • Jingga: Eurosport 1 lan Eurosport 2 nalika nelpon 100 lan 101 kanthi paket Orange TV Total.
  • Movistar: Eurosport 1 lan Eurosport 2 nalika nelpon 61 lan 62 kanthi tarif Movistar Fusion.
  • Vodafone: Eurosport 1 bakal kasedhiya kanthi tarif sing kalebu televisi. Mesthi wae, sampeyan ora bakal duwe saluran Eurosport 2, sing regane udakara € 5 luwih saben wulan.

Tokyo 2020

Kaya sing wis sampeyan ngerteni, kabeh panyedhiya televisi internet lan kabel ing Spanyol nggunakake konten Eurosport kanggo nawakake Olimpiade Tokyo 2020. Yen, ing liya, sampeyan mung pengin nyewa Eurosport, sing bakal ngetokake kabeh disiplin tanpa kalebu, sampeyan bisa menehi penawaran ing ngisor iki:

  • Bayaran saben wulan: 6,99 €
  • Bayaran taunan: 39,99 €

Papan acara Olimpiade Tokyo 2020

Ibu kota Jepang bakal pusatake kabeh kantor pusat ing telung lokasi kanggo nawakake pembangunan sing efektif Game Olimpiade Tokyo 2020:

  • Teluk Tokyo: Pusat Akuatik Olimpiade, Ariake Coliseum, Arena Ariake.
  • Zona Warisan: Stadion Olimpiade Tokyo, Nippon Budokan lan Taman Istana Kaisar.
  • Wilayah Metropolitan: Aska Field, Saitama Super Arena lan Stadion Yokohama.

Jepang, kanggo bagean kasebut, maneh ngumumake Negara Darurat amarga ana COVID-19, mula ora bakal ana publik ing posisi kasebut, lokal utawa manca negara. LANIki utamane bakal nggawe cloud opening upacara Olimpiade Tokyo 2020, uga sing nutup.

Minangka wektu sing tepat kanggo eling yen ing Olimpiade pungkasan ing Rio de Janeiro 2016 delegasi Spanyol Dumadi saka total 306 atlit sing melu 25 olahraga liyane. Ing kasus iki, Spanyol ana nomer 14 ing urutan medali, mula entuk 7 medali emas, 4 medali perak lan 6 medali prunggu. Khususé, wis dadi partisipasi paling apik nomer loro Spanyol ing Olimpiade wiwit Barcelona 1992. Mula, kanthi ngelingake yen saiki kita duwe luwih akeh peserta, kita bisa uga bisa ngalahake rekor kita dhewe.

Muga-muga dhaptar pilihan sing apik iki nyedhiyakake sampeyan ing ngendi sampeyan bisa ndeleng Olimpiade Tokyo 2020, mula sampeyan ora bakal ketinggalan babagan kabeh acara olahraga sing diantisipasi para pecinta olahraga, Olimpiade iki janji bakal narik kawigaten nyritakake kahanan khusus sing kedadeyan sajrone pandemi, saiki wayahe seneng.

Kabeh olahraga saka Olimpiade Tokyo 2020

tanggal joo tokyo 2020

Kita duwe sawetara variasi, sampeyan ngerti manawa Komite Olimpiade Internasional cenderung beda-beda sawetara disiplin sing melu, nanging, klasik isih dikelola:

  • Atletik
  • Badminton
  • Basket
  • Basket 3 × 3
  • Bal-balan
  • Baseball
  • Tinju
  • Sepeda gaya BMX gaya bebas
  • Cycling BMX Racing
  • Sepeda gunung
  • Lacak muter
  • Sepeda dalan
  • Mendhaki
  • Anggar
  • Fútbol
  • Senam seni
  • Senam irama
  • Trampolin
  • golf
  • Angkat bobot
  • Nunggang jaran
  • Hockey
  • judo
  • Karate
  • Lucha
  • Nglangi
  • Kolam renang artistik
  • Nglangi banyu sing mbukak
  • Pentathlon modern
  • Kayaking slalom
  • Kayak nalika musim semi
  • Remo
  • rugby
  • Mlumpat
  • Skateboarding
  • Surf
  • Taekwondo
  • Nuwun
  • Volleyball
  • Bola voli pantai
  • Polo banyu

Temenan, ing antarane disiplin ilmu kasebut, kita bakal nemokake modhal sing paling populer kayata lemari besi utawa 100 meter dash.

Peran Spanyol ing Olimpiade

Panitia Olimpiade Spanyol (COE) bakal nyumbang menyang Olimpiade Tokyo ora kurang saka 321 atlit ing 29 disiplin ilmu sing beda. Ing taun iki, para panji-panji Spanyol bakal dadi pendayung kano Saúl Craviotto lan perenang Mireia Belmonte. Saka atlit kasebut, Spanyol bakal nyumbang 184 pria lan 137 wanita sing bakal gelut kanggo menang medali emas, amarga bisa uga ora.

Spanyol kudu ana sawetara antara 14 lan 24 medali, dene sing paling bisa dikalahake yaiku 22 medali sing dipikolehi ing Olimpiade Barcelona ing taun 1992. Sanajan entuk emas larang, kita kudu ngawasi Karate, Triathlon lan Kayaking.

  • Karate: Sandra Sánchez, wakil wanita Spanyol, wis dadi juara dunia ing taun 2018 lan ing taun 2019, mula prestasi iki dadi dheweke dadi favorit kanggo medali emas. Mengkono uga karo Damián Quintero, Malaga nomer 1 ing rangking lan juara kaping pindho ing jagad iki, mula medhali kudu dipesthekake.
  • Kayaking: Saúl Craviotto nggoleki medali kaping lima kanggo cocog karo David Cal, antara liya dheweke bakal berjuang kanggo kamulyan karo Cristian Toro sing dadi medali emas ing Rio 2016.
  • Basket: Ora perlu dipungkiri manawa tim basket pria Spanyol minangka calon medali emas sing jelas bareng karo Amerika Serikat, nanging kita ora lali karo tim basket wanita Spanyol, juara Eropa ing 2019 lan nomer telu ing donya ing taun 2018. dipanggonke minangka salah sawijining tim basket paling apik ing sejarah.
  • Tim sepak bola pria: Sanajan mung tanggal emas saka 1992 lan dheweke ora melu ing Rio 2016, tim kasebut digawe saka pemain bal-balan sing misuwur kayata Pedri utawa Marco Asensio bakal gelut nggawa emas kasebut menyang Spanyol.

Iki minangka sawetara olahraga ing Spanyol sing ngarep-arep entuk medali logam lan mula sampeyan kudu siyap agenda supaya ora bisa ndeleng babagan sukses kita.

Informasi luwih lengkap - Tonton Game Olimpiade 2021 gratis


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.