Deleng TDT kanthi online

DTT online

Apa sampeyan pengin nonton DTT online? Kadhangkala, kita ora duwe televisi ing cedhak kanggo nonton TV, nanging kita duwe komputer sing ana koneksi internet. Uga ana kemungkinan sing pengin kita tingali, kayata, saluran regional sing ora kasedhiya ing wilayah kita, dadi cara sing apik kanggo ndeleng yaiku mbukak kaca sing nawakake televisi online. Ing mesin telusuran, kita bisa nemokake akeh kaca sing njanjeni televisi online gratis, nanging akeh sing ora menehi janji. Pramila kita mutusake nggawe artikel iki kanggo nawakake apa sing dianggep dadi kaca paling apik kanggo nonton televisi kanthi online.

Kaya biasane, dhaptar ing ngisor iki ora miturut kualitas utawa pentinge, nanging wis ditambahake kaya sing dikunjungi. Kaca-kaca ing ngisor iki wis bisa digunakake nalika ngirim kiriman iki, nanging sawetara saluran bisa uga ora bisa digunakake arang-arang. Biasane, dheweke ngganti dheweke nalika ngerti yen dheweke wis tiba, nanging ora prelu nganggep dheweke bakal bisa kabeh. Sampeyan bisa uga nggawe salah sawijining kaca ing ngisor iki kanggo nonton tv online gratis ing Spanyol nutup mbesuk. Kita ninggalake sampeyan dhaptar. 

Situs web kanggo nonton DTT kanthi online

Yen sampeyan mung pengin nonton saluran DTT kanthi online, sing paling apik yaiku telung kaca sabanjure. Apa sing ana ing kaca kasebut yaiku pilihan tautan menyang kaca resmi saben saluran, dadi ora ana cara sing luwih apik kanggo nonton saluran kasebut kanthi online. Dheweke dudu kaca sing duwe macem-macem saluran, nanging luwih becik disimpen ing kamar turu.

Ing kasus apa wae, ing ngisor iki sampeyan duwe kompilasi situs web kanggo nonton DTT online ing saliyane saluran klasik televisi terrestrial digital, sampeyan bisa nemokake saluran mbayar utawa saluran sing disiarake ing negara liya.

Tele Online Kula

tvku kanthi online

Situs web: miteleonline.com

SeeTDTfree

vertdtfree

Situs web: verdtgratis.es

TV langsung

TV Langsung nonton TV online kanthi gratis ing basa Spanyol

Situs web: teledirecto.es

Ing kaca sing sampeyan duwe ing ngisor iki, kasedhiya macem-macem saluran. Ing antarane saluran kasebut, bakal ana saluran kanggo wong diwasa, olahraga lan tema kabeh jinis konten sing biasane dadi saluran mbayar. Panggunaan saluran kasebut minangka tanggung jawab saben pangguna. Actualidad Gadget mung nyedhiyakake link menyang kaca sing, banjur nawakake saluran kasebut dhewe.

VERDIRECTTV

verdirectotv kanggo ndeleng tdt online

Ing VERDIRECTOTV kita duwe macem-macem saluran. Kita bisa ndeleng saluran DTT, film, dokumenter, gambar, regional ... Lan ora mung ana saluran Spanyol, mula uga ana sing internasional. Kita bakal ndeleng iki, ing ndhuwur kabeh, ing bagean olahraga, ing endi ana saluran kanggo nonton acara olahraga sing gratis ing negara liya. Sampeyan kudu disimpen ing favorit, tanpa mangu-mangu.

Situs web: verdirectotv.com

WacaTelu

ketemu sampeyan gratis

Ing VerLaTeleGratis, kita uga bakal duwe dhaptar saluran sing luwih gedhe tinimbang sing sadurunge. Bagean kasebut ana ing sisih tengen, ngisor ing ngisor iki, lan ing dhaptar kategori, kita bisa ndeleng manawa ana uga saluran saka macem-macem negara (ing kurung jumlah saluran). Kanthi dhaptar gedhe kaya ngono, bisa uga ana sawetara saluran sing ora kasedhiya, nanging biasane nambah maneh yen ngerti yen saluran wis mudhun.

Situs web: verlategratis.net

TV gratis

tvgratis.tv, situs web kanggo nonton tdt online

Ing TVgratis, kita duwe saluran liyane sing nyebar ing pirang-pirang kategori (sampeyan bisa ndeleng ing layar). Ana ilmu, olahraga, hiburan lan kabeh sing bisa kita bayangake. Uga ana saluran saka pirang-pirang negara lan ana sing ana saluran tim bal-balan, umpamane. Secara logis, amarga duwe dhaptar gedhe, bisa uga ana link sing mudhun, nanging rega sampeyan kudu mbayar kanggo nonton televisi online.

Situs web: tvgratis.tv

TeleFiveGB

telefivegb, kaca kanggo nonton TV kanthi online

Ing TeleFiveGB, kita bakal nemokake dhaptar paling gedhe sing ditemokake, saka macem-macem negara, akeh link kanggo saluran sing padha lan kabeh jinis. Kayane luwih disenengi yaiku saluran olahraga, nanging ing TeleFiveGB, kita bakal nemokake kabeh, kayata Canal + utawa saluran regional. Aja ragu-ragu nyimpen ing favorit sampeyan supaya sampeyan diwaspada nalika pengin ndeleng jinis acara apa wae.

Situs web: telefivegb.com

TDTvision

tdt-sesanti

Ing TDTvision, sanajan kita bisa maca DTT kanthi cetha, ora mung saluran DTT. Uga kasedhiya saluran liyane kayata Terusan + (sawetara), Syfy, Gol TV utawa saluran NASA. Kajaba iku, kabeh saluran regional kasedhiya lan kasedhiya, uga tautan film sing kepengin weruh ing YouTube (sing mung telusuran kanthi teks "film lengkap" ing platform video). Ora kalebu pariwara gedhe banget, sing dihargai ing situs web jinis iki.

Situs web: tdtvision.com

Pros lan cons

Saiki aku kepenak menehi komentar babagan pro lan kontra nonton tv internet:

Kaluwihan nonton DTT kanthi online

  • Kita bisa nonton tv tanpa soket DTT. Iki bisa teka ing kamar sing biasane, biasane, kita ora duwe TV utawa ing endi nyambungake.
  • Saluran kabeh jinis, kalebu olahraga lan konten diwasa. Yen pengin, ing kene sampeyan bisa ndeleng sing paling apik situs web kanggo nonton bal-balan online.
  • free. Ing dhaptar iki, kabeh gratis, kalebu saluran saka titik sadurunge. Yen ana alesan apa wae, sampeyan dijaluk ngetik nomer telpon utawa jinis data pribadi apa wae, kalebu bagean saka pariwara sing ana ing kaca kasebut, sing cocog karo sing tak tulis ing ngisor iki

Cons nonton DTT online

  • Pariwara nganti bosen. Ana akeh publisitas sing sampeyan bisa ujar tanpa wedi yen njijiki. Ing sawetara, sampeyan kudu nutup pop-up kaping pirang-pirang nalika ndeleng apa-apa. Kita ora nambahake kaca kualitas menyang dhaptar iki amarga kita mbukak puluhan windows pop-up sing kudu ditutup kanthi manual siji-siji.
  • Kualitas biasa gambar lan swara. Iki ora nggumunake, nanging nonton TV langsung (semu) gambar kasebut arang ngluwihi kualitas SD.
  • Bisa uga ana potongan. Gumantung saka web, bisa uga kita bakal ndeleng kepiye video, gambar utawa kalorone bisa dipotong lan bisa uga kadhang kala entek.
  • Tansah utawa meh mesthi perlu Flash Player.
  • Kudu duwe sambungan apik. Yen sampeyan pengin nonton televisi kanthi online, sampeyan kudu duwe sambungan sing cukup cocog. Aku bakal ujar, paling ora, butuh 6mb kanggo ndeleng tanpa potongan, anggere penyiar saluran ora ana masalah. Yen ndeleng kanthi kacepetan luwih sithik, bisa uga kita ngalami potongan lan sebabe ora liya yaiku amarga kudu ngisi cache sadurunge muter konten.

Apa sampeyan ngerti kaca liyane kanggo nonton DTT online? Kandhani situs web sing digunakake kanggo nonton TV online gratis nganggo basa Spanyol.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   nonton tv online Movistar ngandika

    Ora mriksa kredit. TV sing mbukak sampeyan.

  2.   Samuel ngandika

    Pilihan sing paling apik kanggo nonton TV langsung kanthi gratis yaiku: vertvgratis.info

  3.   lolibartolo ngandika

    Aku seneng

  4.   Gusti Yesus ngandika

    Bab sing paling apik sing ditemokake kanggo nonton DTT Spanyol ing endi wae sing sampeyan karepake.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=ntdt.ajfw

    Salam kanggo kabeh