Cara nuduhake sambungan WiFi liwat kode QR

nggawe kode QR karo sambungan WiFi kita

Mesthi wae yen sampeyan duwe tamu ing omah, salah sawijine njaluk kredensial supaya bisa nggunakake koneksi Internet liwat ponsel, tablet utawa komputer. Yen sampeyan salah sawijining sing ora seneng nuduhake sandhi, sanajan karo kulawarga, kanca, lsp. Disaranake sampeyan nindakake liwat kode QR.

Nuduhake sambungan WiFi liwat kode QR iku gampang banget. Menapa malih, iki bakal ngidini sampeyan nggawa kanthi otomatis - kanthi tangkapan layar - utawa nyithak ing kertas lan ninggalake ing endi wae ing ruangan sing bakal dihubungi para tamu. Mesthine, dheweke kudu nduwe maca kode QR menyang piranti - iki bakal luwih rumit yen laptop. Nanging, kita bakal terus nerangake panjelasan lan nggawe kode QR tartamtu karo data kanggo nyambung menyang jaringan WiFi omah kita.

Cara ngasilake kode QR kanthi sambungan WiFi ing omah

Kaping pisanan, sampeyan kudu ngerti yen iki uga bisa ditindakake nalika pengin nuduhake sambungan internet sing digawe dening smartphone - Android utawa iPhone. Sampeyan mung kudu njupuk gambar layar kode sing digawe banjur rampung: saben-saben sampeyan dijaluk nggunakake sambungan sampeyan, tampilake kode liwat layar.

Nanging, sing penting yaiku ngerti ngendi nggawe kode kasebut karo data. Matur nuwun kanggo portal iDownloadBlog, kita kumandhang kaca kasebut qifi.org. Sawise ing njero sampeyan bakal bisa ndeleng sampeyan dijaluk ngetik kabeh data akses menyang sambungan WiFi sampeyan. Kanthi tembung liyane: sampeyan kudu ngetik SSID — jeneng jaringan—, jinis enkripsi sing digunakake (WEP, WPA, WPA2, lsp) lan sandhi sing digunakake. Kajaba iku, sampeyan diprentah mriksa manawa SSID didhelikake - yen pindai jaringan WiFi sing kasedhiya digawe, ora katon ing dhaptar sing digawe. Yen mangkono, centhang kothak pungkasan "Didhelikake". Sawise ngetik kabeh data kasebut, sampeyan mung klik tombol "Gawe" lan kode QR bakal digawe.

Yen sampeyan kepengin weruh apa kabeh sing dilebokake liwat browser aman, pangembang aplikasi web nuduhake manawa kabeh isih ana ing komputer. Ora ana sing dikirim menyang server apa wae. Lan yen sampeyan ora ngandel karo tembunge liwat teks, dheweke ngajak sampeyan ngunjungi gudang ing GitHub.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)