Cara nutup kabeh conto aplikasi ing Windows kanthi cepet lan gampang

Tutup conto program ing Windows

Yen sampeyan tiba-tiba ngerti manawa sampeyan duwe luwih saka 20 windows sing mbukak ing Chrome utawa Firefox, bisa uga sampeyan pengin ngerti cara nutup kabeh conto aplikasi kasebut kanthi cepet lan gampang.

Ana macem-macem cara kanggo nutup aplikasi sing mlaku ing PC. Wis mesthi ana kombinasi tombol ALT + F4 utawa tombol X (Tutup) ing pojok tengen ndhuwur windows. Sanalika, sanajan saka versi pisanan Windows, ana kemungkinan pindhah menyang Task Manager, sing bakal nggampangake panutupan program sing ora pengin ditutup kanthi cara liya.

Bebarengan karo evolusi sistem operasi, kemungkinan gedhe sampeyan wis nemokake manawa sampeyan ora bisa nutup windows aplikasi tanpa miwiti maneh kabeh sistem operasi.

Kanggo wayahe angel iki utawa nalika sampeyan pengin dadi luwih penting efisien, ana prentah sing gampang sampeyan elinga, lan bakal nggawe urip sampeyan luwih gampang dadi pangguna PC, uga mbantu ngatasi kahanan sing frustasi sajrone sawetara detik.

Nutup kabeh conto aplikasi

Masalah asring diwiwiti karo aplikasi sing mbukak sawetara conto dhewe. 10-15 taun kepungkur, sampeyan ora butuh pirang-pirang windows Word utawa Internet Explorer, nanging saiki ana akeh program sing bisa digunakake ing pirang-pirang windows, lan browser web mung sawetara conto.

Kekurangane yaiku, sanajan ana jendhela diblokir ing Chrome, kemungkinan gedhe kabeh browser ora bakal bisa digunakake, kalebu windows liyane sing wis dibukak.

Ing kahanan iki, prilaku sing bisa sampeyan gunakake yaiku nulis Windows + R lan, ing jendela anyar sing katon, ketik ing ngisor iki, tanpa tandha petik: “Taskkill / IM% ProgramName.exe% / f”. Banjur sampeyan kudu pencet Ketik.

Sisih sing rada angel yaiku temokake jeneng program kasebut Kayata sampeyan pengin nutup. Sawetara conto yaiku chrome.exe, firefox.exe, excel.exe, powerpnt.exe. Yen sampeyan ora yakin apa sing diarani program, bukak Task Manager nggunakake trabasan CTRL + Alt + Del utawa sawise nggawe klik tengen karo mouse ing Start bar.

Saka task manager, klik tengen program sing ngganggu sampeyan banjur pilih opsi Properties. Ing kaca Umum jendela anyar sampeyan kudu ndeleng kanthi jelas jeneng aplikasi kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.