NVIDIA ora bakal nganyari Tablet Shield menyang Android 8.0

Tablet NVIDIA ora bakal nampa nganyari

NVIDIA minangka salah sawijining perusahaan sing milih format tablet ing wiwitan. Model kasebut, sing fokus - mesthi - ing game, mesthi dadi model sing dituntut para pangguna. Nanging, regane dudu sing paling populer lan pangguna sing kurang aktif ing game ana alternatif liyane sing luwih murah.

Nanging, umur dawa tim kasebut uga ana gandhengane karo pembaruan sing ditampa. Lan kayane, kaloro tablet Shield (model sing dirilis taun 2014) lan K1 (model paling anyar sing wis tanggal 2015), dheweke ora bakal bisa ndeleng nganyari versi Android paling anyar, sing luwih dikenal kanthi jeneng Android 8.0 Oreo.

NVIDIA Shield K1 Nougat

Iki wis dikonfirmasi dening kepala perangkat lunak NVIDIA, Manuel Guzman, sing ndhukung informasi kasebut liwat akun Twitter. Saiki, salah siji jeruk nipis lan siji pasir, loro model bakal entuk nganyari lunak. Nanging dheweke kudu wareg nalika nampa Android 7.0 Nougat, bisa uga nomer paling populer saiki. Kajaba iku, dheweke uga menehi komentar ing akun Twitter manawa dhukungan kanggo kaloro model kasebut ora bakal entek, lan dheweke bakal terus ngirim patch keamanan nganti bisa.

Kosok baline, dudu perusahaan kasebut ora milih versi paling anyar saka platform seluler Google. Kita duwe gerakan anyar ing babagan kasebut, wiwit ing wulan Agustus perusahaan kasebut negesake manawa Shield TV bakal nampa update sing relevan. Kita nganggep manawa adol lan daya tarik jinis peralatan iki luwih gedhe tinimbang sing tablet akhir-akhir iki Lan apa konten 4K sing modis minangka salah sawijining daya tarik tim NVIDIA iki. Kajaba iku, NVIDIA bisa uga luwih fokus ngluncurake Saiki NVIDIA GeForce, platform video game kanggo streaming.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.