NVIDIA pungkasane mbatalake program mitra kontroversial

logo Nvidia

Program Partai GeForce (GPP) sing diumumake NVIDIA yen nandhang kemunduran parah ing pungkasan Maret. Wiwit ana laporan investigasi, model iki ilegal lan anti kompetitif. Soko sing nggawe luwih akeh sumber miwiti investigasi lan takon babagan kelayakan inisiatif perusahaan iki. Kritik kasebut durung mandheg saiki.

Wiwit strategi NVIDIA wis diterangake minangka kuwatir dening akeh wong. Wiwit liwat program iki, perusahaan luwih milih pabrikan tartamtu. Minangka imbalan, dheweke tanggung jawab cadangan kulawarga produk tartamtu kanggo dheweke. Sanajan iki bakal rampung.

Amarga NVIDIA pungkasane ngumumake manawa bakal mbatalake program iki. Dadi sektor kasebut bisa ngaso kanthi tenang sawise wara-wara kasebut dening perusahaan. Amarga kritik kasebut durung mandheg saiki. Dadi perusahaan bisa uga ngrasakake tekanan kasebut.

NVIDIA Volta

Kanthi program mitra iki sing dikarepake perusahaan Produk sampeyan bakal digandhengake karo kulawarga produk manufaktur grafis tartamtu, kayata MSI. Kanthi cara iki, sawetara rentang MSI bakal dilindhungi undhang-undhang mung kanggo grafis NVIDIA. Dadi, AMD ora bisa nyakup kisaran kaya ing produke. Dadi bakal ngalangi kemajuan AMD ing pasar.

Perusahaan kasebut ujar manawa mbatalake acara kasebut kanggo mungkasi bohong lan desas-desus sing muncul kira-kira padha ing minggu kepungkur. Sanajan dheweke ora pengin menehi rincian liyane babagan iki. Nanging mesthine ana sebab liyane kenapa proyek kasebut dibatalake kabeh.

Ana kemungkinan kerusakan gambar amarga proyek iki nyebabake NVIDIA ana gandhengane.. Amarga pangritik wis akeh ing wektu iki, mula akeh sektor kasebut. Dadi citra lan reputasi perusahaan durung nate ngalami wektu sing paling apik. Mbatalake proyek minangka langkah sing arah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)