Perusahaan khusus kanggo adol BlackBerrys sing dirancang kanggo nutup tindak pidana sing teratur

Mesthi sampeyan akeh sing wis ndeleng akeh film nalika telpon, utawa gagal nalika smartphone lagi tugas, digunakake kanggo nemokake dununge, ngrungokake obrolan saka kadohan, njupuk foto kanthi rahasia ... umume smartphone saiki bisa muter nglawan kita yen kita rencana kanggo ngaturake upaya kanggo jagad kriminal.

BlackBerry dianggep wis pirang-pirang taun, ing salah sawijining pabrikan luwih akeh keamanan sing ditawakake ing jagad telekomunikasi, apa seluler utawa liwat Internet. Sanajan kasunyatane, ing taun-taun pungkasan, model bisnis perusahaan kasebut ora gumantung karo penjualan smartphone, nanging ing piranti lunak dhewe, perusahaan Kanada tetep dadi patokan babagan keamanan.

Kanggo njupuk kauntungan saka keamanan platform Kanada, Phantom Secure khusus kanggo modifikasi BlackBerry supaya piranti seluler sing digunakake dening kartel Sianola pancen ora bisa dilacak lan komunikasi ora bisa diintervensi. Nanging Phantom Seucre, ora mung njupuk kauntungan saka piranti lunak perusahaan BlackBerry, nanging uga nambah piranti keras tartamtu uga piranti lunak modifikasi kanggo njaga komunikasi sing aman banget.

Perusahaan iki khusus kanggo ngilangi kamera terminal, mikropon sing mbatalake pambatalan swara uga sing utama kanggo nelpon, sistem komunikasi GPS. Liwat piranti lunak kamungkinan nginstal aplikasi pihak katelu diwatesi saliyane kanggo matesi panggunaan chip komunikasi dadi mung digunakake dening aplikasi sing dirancang kanggo njaga komunikasi, sawijining aplikasi sing ndhelik data apa wae sing isih ana ing telpon.

Sawetara klien utama Phantom Secure yaiku band Los Angeles del Infierno uga negara kaya Meksiko, Venezuela, Kuba lan Austria, ing endi setengah saka luwih saka 20.000 terminal sing mesthi bakal ngowahi perusahaan wiwit didegake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.