Nyolong piranti seluler terus mundhak, saben rong menit

Sampeyan ing bar duwe sawetara bir kanthi tenang karo kanca-kanca, sampeyan ninggalake ponsel ing meja lan kelangan wektu. Nalika mbukak piranti sampeyan ora ana, lan sampeyan bisa uga ora bakal bisa ndeleng maneh. Sayange, iki wis umum lan umum, lan piranti-piranti kasebut sing saben dina ngancani kita dadi obyek sing disenengi para maling ceroboh ing Spanyol. Miturut statistik piranti seluler dicolong saben rong menit ing Spanyol.

Ing kasunyatan, Garda Sipil nembé mbubarake geng Alicante sing tanggung jawab nyolong luwih saka 400 ponsel. Kita ora bisa ngindhari ditinggal tanpa piranti, nanging bisa uga kita bisa ngukur supaya karusakane bisa sithik.

Komunitas Madrid lan Catalonia wis unggul amarga sinau pungkasan Sekretaris Negara babagan pencurian ponsel ing 2015, ibukutha negara kasebut minangka wakil paling akeh kanthi sekitar 33% nyolong, disusul karo Catalonia kanthi udakara 19%. Ing kasus iki, amarga regane piranti, umume, perkara kasebut dianggep nyolong, amarga ora ngluwihi jumlah € 400. Kajaba iku, amarga biasane amarga nyolong sing disebabake amarga ora preduli, kahanan kasebut ora dilindhungi dening asuransi omah, sing nutupi rampokan kanthi kekuwatan lan intimidasi.

Ing istilah umum, nyolong lan nyolong piranti seluler saya tambah eksponensial ing Spanyol, kanthi proporsi langsung kanggo tuwuhing telpon seluler ing negara sing wis duwe luwih saka 56 yuta piranti sing disebar ing saindenging wilayah nasional, luwih saka pedunung.

Tindakan keamanan ora cukup

Produsen piranti seluler uga pangembang sistem operasi duwe komitmen kanggo nggabungake macem-macem cara kanggo ngamanake piranti. Akeh sing nggawe panggunaane dening wong liya ora bisa ditindakakeNanging, pasar anyar wis lair kanthi ukuran jinis iki, yaiku pasar suku cadang lan potongan. Telpon biasane diangkut menyang negara kasebut, ing endi modifikasi hardware lan uga dibongkar, sing bakal dadi suku cadang.

Pasar bekas ora dadi papan sing disenengi maneh kanggo piranti sing dicolong, amarga pangguna tambah ora gelem entuk jinis ponsel iki, amarga ana kemungkinan masalah ing level piranti lunak sing bisa nyebabake kasunyatan nggunakake properti wong liya. Bisnis tuku lan adol jinis piranti kasebut nggawe layanan keamanan Negara kanthi cepet nglalekake, dadi mbalekake piranti sing ilang angel banget.

Kepiye cara supaya ora nyolong piranti seluler?

Nginstal langkah-langkah keamanan ing piranti minangka kunci, ing Apple iPhone, mung kanthi ngubungake menyang ID Apple, kita bakal duwe kunci aktivasi sing bakal nyegah panggunaan barang-barang wong liya sawise nyoba mulihake, saliyane , Nduwe aplikasi Find My iPhone sing bakal ngidini kita nglacak piranti anggere sampeyan duwe sambungan internet.

Ing Android, sawetara perusahaan uga duwe langkah proteksi ing level piranti lunak, sanajan umume sing paling becik yaiku nginstal aplikasi kanggo tujuan iki kayata Cerberus.

Nanging, kita ora bisa ndalang yen perampok ngerteni kerusakan sing ditindakake kanthi nyolong piranti seluler kita, dadi langkah sing paling efektif yaiku ngubungi perusahaan sing nyedhiyakake layanan seluler kanggo mblokir IMEI sing ana gandhengane karo piranti seluler lan saengga nyegah panggunaan umum , Kangge, hiring saka asuransi anti-nyolong kaya sing saka miseguromovil.com dirancang kanggo nglindhungi jinis kahanan sing paling efektif, Iki ora bakal ngalangi kita saka jengkel yen ditinggal tanpa ponsel, nanging bakal mbantu kita nggawa kanthi luwih apik, amarga bakal tanggung jawab restock piranti lan ngirit nilai ekonomi sing penting.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)