Pangurangan 100 euro ing rega Xiaomi Mi Mix 2

Tanpa mangu-mangu, rawuh resmi raksasa Tionghoa ing negara kita wis sukses kanthi nyata ing saben prekara. Sawise suwe kepengin duwe produk merek iki kanthi katenangan ati nalika ana kemungkinan kegagalan karo jaminan lan liya-liyane, saiki yen wis ana ing Spanyol, dheweke terus nambah bahan bakar api kanggo saingan karo liyane perusahaan lan ing kasus iki ayo coba diskon sing penting banget ing Xiaomi Mi Mix 2.

Presentasi Xiaomi Mi Mix 2s pungkasan, bebarengan karo pengumuman Mi Fan Festival, yaiku kampanye global sing dipromosekake merek kanggo ngrayakake ulang taun kaping wolu ing 15 pasar ing saindenging jagad, regane Mi Mix 2 mudhun dadi 399 euro.

Festival Mi Fan suwene patang dina lan wiwit dina iki tanggal 3 April nganti 6 April, ing wektu iki perusahaan kasebut bakal terus ngluncurake produk kanthi macem-macem diskon kanggo pelanggan. Ing kasus iki, kita kudu ujar manawa diskon «kabeh layar» sing apik banget Xiaomi Mi Mix 2, yaiku diskon sing diwiwiti karo promosi saiki, nanging ora ana gandhengane lan bakal terus rega iki terus.

Diskon penting kanggo Mi Mix 2

Diskon 100 € ing Mi Mix 2 mbuktekake perusahaan wis setya marang klien lan mulane smartphone wis kasedhiya saiki kanthi nyuda rega. «Tujuan saka inisiatif iki yaiku matur nuwun marang Fans Mi kanggo dhukungan lan kasetyan », dheweke dietung saka teken.

Kanthi cara iki, Wiwit jam 13:00 awan dina iki, smartphone Mi Mix 2 bakal kasedhiya kanthi rega € 399 ing kabeh saluran online lan offline lan ing situs web kampanye Kita uga bisa nemokake, sanajan penting dicathet yen bakal dadi rega pungkasan kanggo produk suwene. Piranti kasebut uga bisa ditemokake ing situs web Xiaomi, my.com, uga ing toko resmi, Mi-Stores, lan saluran distribusi liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)