O2 menehi kabeh pelanggan data 30GB amarga Coronavirus

o2

Kita siyaga ing saindenging negara, iki nyebabake akeh wong kepeksa kerja ing omah. Operator anak perusahaan Movistar wis ngubungi kabeh pelanggan liwat Email kanggo nuduhake solidaritas karo kabeh wong, kanthi menehi bonus ekstra 30GB data gratis gratis kanggo kabeh wong sing butuh.

Prilaku kaya ngono dihargai ing wektu kaya iki, ing endi akeh wong sing kepeksa ninggalake pegaweane kerja saka omah. Kanthi cara iki, yen ora ana sambungan WiFi ing omah, kita bisa njupuk kauntungan saka Ekstra 30Gb sing diwenehake O2.

Langkah iki langsung mengaruhi sampeyan minangka pelanggan O2, nanging kita uga pengin ngandhani manawa Telefónica, kanthi merek Movistar wis ngetrapake langkah-langkah liyane miturut produk konten televisi sing ditrapake manawa sampeyan minangka pelanggan Movistar utawa sing bisa narik minat sampeyan (contone, yen sampeyan butuh konten bocah). Yen sampeyan pengin informasi luwih lengkap babagan konten kasebut, klik  Kene

Coronavirus

Cara ngakses GB ekstra

Cara paling gampang lan paling cepet kanggo nindakake iki yaiku ngaktifake voucher data 5GB tambahan sing wis kasedhiya ing O2 App kanggo iOS o Android.

Sampeyan bakal duwe 6 voucher 5GB tanpa biaya saben wulan, lan kanggo njaluk, sampeyan mung kudu ngakses aplikasi seluler lan ngaktifake. Ditrapake kanthi individu kanggo saben baris seluler sing sampeyan lakoni karo O2. Dheweke ora bakal dikenani biaya lan sampeyan bisa ngaktifake kapan wae ing wulan. Yen durung ndaftar lan ora duwe jeneng pangguna lan sandhi, mlebu bakal dadi gampang kaya ngetik nomer telpon, kita bakal nampa SMS sing bakal nuduhake kode sing bisa diakses menyang APP.

Elinga tagihan diwiwiti tanggal 18 saben wulan lan dipungkasi tanggal 17 wulan sabanjure. Yen sampeyan butuh, sampeyan bisa langsung ngaktifake saka aplikasi kasebut. Inisiatif iki suwene 2 wulan Saiki, ndeleng subyek kasebut, aku ora bakal kaget yen promosi ditambahi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.