SPC Smartee Sport, kita nyoba kanggo nonton kanthi biaya sing murah

Kaya biasane, kita bali menyang Gadget Aktualidad kanthi ulasan produk sing paling apik sing ana ing pucuk driji lan meh kabeh wong. Panorama jam tangan cerdas kayane wis adaptasi sethithik karo kabutuhan pangguna, saka segi fungsionalitas uga ing katalog rega, mula SPC ngupayakake upaya demokratisasi teknologi liyanekanggo sepisan maneh.

Wektu iki, kita tangani, utawa luwih apik ing bangkekan tangan, SPC Smartee Sport, generasi kapindho jam iki sing njaga rega nanging tuwuh kanthi kualitas, fungsi lan kapabilitas. Tetep bareng karo kita lan priksa kanthi tliti ing SmartC Sport SPC, jam tangan sing narik kawigaten amarga isine.

Kaya biasane, kita bakal nindakake tur intensif babagan ciri utamane, mula yen sampeyan pengin langsung miturut bagean, disaranake sampeyan nggunakake indeks sing isih ana ing ndhuwur analisis iki. Tanpa wektu tundha, kita lunga menyang kana kanthi review Samartee Sport dening SPC, perusahaan Prancis bali kanthi jam tangan sing apik, apik lan murah.

Desain lan bahan olahraga Smartee

Kaping pisanan kudu eling yen ana rong versi jam tangan iki, yaiku pop lan olahraga edisi 9620N, sing sacara fisik ora beda banget, kasunyatane Olahraga luwih serius, dibangun ing plastik ireng lan abu-abu, dene versi Pop (luwih murah) dibangun ing plastik sing warna-warni lan apik banget. Nanging kita miwiti karo perkara pertama sing fokus ing mripat, puteran kanthi cepet, jam kasebut bakal ngelingake kita babagan jam tangan olahraga liyane saka merek kaya Casio, panel kasebut bunder (tanpa potongan ing sisih ngisor) lan diubengi jam randha

Sanajan duwe antarmuka kanthi tactile, sisih tengen kalebu telung tombol, siji ndhuwur lan siji ngisor, sing ngidini kita navigasi ing antarane fungsi, lan utamane mahkota digital kanthi gaya sing dipasang ing Apple Watch sing tumindak minangka tombol lan rodha, Bakal nggampangake kita navigasi liwat antarmuka panganggo, kasunyatane manawa kita nemokake cukup nyaman, lan ing ndhuwur kabeh detail kudu dipikirake babagan produk ing kisaran rega sing murah. Tombol kasebut nambah kekuwatan kanggo arloji sing kompleks, amarga digawe saka bahan logam lan ora nari utawa katon ora stabil.

Ing sisih mburi, kita duwe port sing ngisi daya nggunakake pin magnet, sing nggampangake ngisi daya, diiringi sensor, kayata denyut jantung. Nalika taline katon ukuran standar (sing bakal ngidini kita diganti karo informasi sethithik), nanging digawe ing silikon. Sejatine, dheweke dudu tali sing paling apik sing bisa kita bayangake, nanging julukan kasebut olahraga isih saiki, Dheweke tahan, awet, lan netepi fungsine, kanggo olahraga luwih apik tinimbang olahraga. 

Ora ana liyane sing bisa ngrujuk marang desain, kronometer panggil dudu potongan sing bisa dipindhah, lan casing digawe saka polikarbonat ireng matt, maneh tahan lan tahan awet tinimbang elegan. Penting, dicathet yen dudu jam tangan sing kenthel, kita ngerteni yen entheng lan tipis yen ditawakake kompetisi, Aku bakal wani ujar manawa luwih tipis, tinimbang Moto360 utawa meh padha karo Samsung Gear S3 (sing uga duwe udara sing menarik). Bobot total 62,5 gram kanthi ukuran 265 x 46 x 14,5 milimeter.

Fitur level hardware

Ayo mlebu, apa hardware sing didhelikake Smartee Sport iki, amarga mesthine babagan desain kita nemokake kabeh sing diarepake, arloji sing nyaman, fungsional lan tahan. Kita miwiti nganggo RAM, "mung" 64 MB, sing umume umume piranti saka ciri kasebut, durung nemokake kekurangan ing sistem operasi, mula kita nganggep RAM luwih saka cukup. Elinga yen kurang memori internal, duwe memori ROM 128 MB, ing endi kita mbayangake manawa kabeh konten asli sing wis diinstal sadurunge disimpen.

Layaré 1,3 inci bunder kanthi panel IPS, yen ora, jam kasebut bakal angel banget kanggo ndeleng kanthi padhang. Sanajan kasunyatan manawa ing babagan padhang kita ora edan babagan kontras, kasunyatane nuduhake luwih saka cukup kanggo panggunaan saben dinane (kita uga durung ndeleng setelan padhange otomatis). Resolusi panel kasebut yaiku 240 x 204, ing ngendi kita durung nemokake kekurangan nyata, ngluwihi sing bisa diarepake saka piranti kanthi ciri kasebut, resolusi sing cukup kanggo nyeret sistem operasine.

Dene batere duwe 350 mAh, lan saiki kanggo warta apik, janjine bakal nganti 9 jam nggunakake GPS sing kalebu, 3 dina nggunakake rutin kanthi sambungan Bluetooth 4.1 lan nganti 7 dina ing siyaga. Tes kita wis diwenehi otonomi rong setengah dina kanthi nggunakake rutin nglacak fisik lan kabar saka seluler tanpa GPS.

Fitur Olahraga Smartee

Iki dadi perkara sing menarik, sanajan ana Sistem Operasi dhewe seri fungsi diadaptasi kanthi apik, nganggo utawa tanpa aplikasi Smartee sing gegandhengan:

  • GPS
  • Altimeter
  • Barometer
  • Termometer
  • Fungsi multisport
  • Klasifikasi tujuan
  • Pedometer
  • Monitor turu
  • Pulsometer
  • Asisten swara
  • Kontrol musik lan kamera (ing Android)
  • Akses menyang telpon lan tanggalan

Iki minangka kemungkinan sing ditawakake, ora siji maneh, ora kurang siji. Paling ora, sing ditawakake, ngeksekusi kanthi lengkap lan tanpa nuduhake kegagalan. Yen altimeter lan barometer ora presisi sing ditawakake piranti otonom, cukup kanggo ngatur kegiatan olahraga. Kemungkinan sing ora ana enteke sing mesthi bakal nglegakake para atlit mlaku-mlaku.

Mratelakake panemume sawise rong minggu panggunaan

SPC Smartee Sport 9620N
  • Rating editor
  • Rating bintang 3.5
129,90
  • 60%

  • SPC Smartee Sport 9620N
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 75%
  • Layar
    Penerbit: 85%
  • Kinerja
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 65%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 75%

Minangka pangguna standar Apple Watch, aku kudu ujar manawa kinerja Smartee Sport ing terminal Android lan iOS nggawe aku kaget amarga ngelingi rega kasebut. Mesthine, sampeyan kudu eling yen jam tangan wis dirancang lan olahraga, uga kasunyatane kalebu sensor lan pengukur jumlah sing akeh sing ora bakal ngerti kabeh wong sing bisa njupuk kauntungan. Nanging, ndeleng kompetisi lan rega sing ditawakake Smarte Sport iki ndadekake kita bisa mikir kabeh.

Pros

  • Layar
  • Ukuran
  • Rega

Contra

  • Akurasi sensor
  • Otonomi

Ing babagan panggunaan lan kabar, durung menehi masalah apa wae, notifikasi kasebut wis ditampa kanthi cepet, nanging kita kudu eling manawa ora interaktif utawa akumulasi, gumantung saka asale. Saliyane, otonomi bisa dadi titik paling peteng, kita kudu ngisi daya udakara saben rong dina kanthi nggunakake notifikasi normal kanthi swara utawa geter. Tanpa mangu-mangu, yen sampeyan atlit seneng seni utawa amatir, jam iki bakal luwih saka cukup, Sanajan kasunyatan manawa presisi sensor kayata monitor denyut jantung, barometer lan altimeter ora akurat, dadi referensi lan GPS minangka tambahan sing bakal dihargai para pangguna. Sampeyan bisa entuk dheweke ing situs web SPC utawa ing toko kaya Amazon saka € 129,90.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Lola ngandika

    Jam kasebut wis separo harapan ... Ora jam tangan sing jelas kanggo aku, nanging jam tangan olahraga, paling ora kudu tahan kringet, bener? Ternyata sawise 6 wulan tuku kanthi panggunaan paling akeh, 3 dina seminggu lan bisa digunakake kanthi sampurna, aku mbayar saben dina lan ora dikenani biaya. Aku nelpon layanan teknis, dheweke njupuk lan ... kaget! Miturut wong-wong mau, sulfat amarga penyalahgunaan lan ora dijamin babar pisan. Apa disebabake panyegelan sing ora apik?

    Nesu sithik

bool (bener)