Movistar Home lan Vodafone V-Home, kita mbandhingake layanan omah sing gegandhengan anyar

Omah tambah nyambung amarga Internet of Things, perusahaan telpon lan komunikasi pengin nggawe batere, sanajan sing jelas sawetara wis nindakake luwih akeh tinimbang liyane. Ing framework MWC 2018, Movistar lan Vodafone, loro perusahaan paling kuat ing pasar nasional mutusake kanggo nggawe inovasi ing omah kanggo narik luwih akeh pelanggan, Movistar Home lan Vodafone V-Home.

Ayo goleki apa sing ditawakake saben perusahaan kanggo nimbang-nimbang manawa peluncuran jangka pendek kasebut pancen kudu dipikirake, lan utamane kanggo ngerti apa sing kalebu kanthi cara sing jelas lan efisien.

Ora suwe sadurunge, luwih akeh perusahaan wiwit nawakake aksesoris omah sing gegandhengan dadi siji maneh pratelan pariwara, sanajan kita ora ngerti kepiye carane bakal bisa nyakup rega kasebut ing rega, detail kasebut penting ing pasar sing saya akeh. munggah, kita ngelingi manawa Vodafone lan Movistar nyiapake kenaikan rega kanggo wulan iki. Kita ora nunggu wektu maneh karo warta sing wis diwenehake marang kita ing MWC 2018 sing dianakaké ing Barcelona lan kita bakal nglaporake ing Aktualidad Gadget.

Movistar Home, dadi pusat gantung ing omah

Telefónica pengin ngoptimalake Aura, platform Intelijen Ponggawa, sing saiki bakal dilebokake ing Movistar Home, asisten digital sing ngidini kita memusat kabeh layanan sing wis dikontrak karo perusahaan telpon paling kuat ing negara kasebut. Aura bakal ana ing aplikasi ponsel, uga ing Jaringan Sosial utama lan mesthine ing Ngarep, piranti anyar sampeyan. Kanthi iki, tujuane kanggo memusat kabeh piranti sing wis disambungake menyang Wi-Fi utawa jaringan lokal omah ... nganti apa?

Miturut Movistar, Ngarep bakal dadi sarana komunikasi antarane perusahaan lan pelanggan, sing kudu luwih apik nalika dipikirake ora tetep Layanan Pelanggan sing saiki disedhiyakake. Kanggo iku, Ngarep nggabungake layar sing bisa nggawe telpon video lan telpon sing bisa ditransfer menyang layar televisi (Kita mbayangake manawa kudu nggawe decoder Movistar +, sing wis nggabungake fungsi iki liwat platform Yomvi). Nanging kaya sing wis diandharake, sing penting miturut Movistar yaiku pusatake kabeh kemampuan piranti, kayata, kita bisa ngowahi konfigurasi router saka layar.

Iki uga bakal dadi jinis kontrol swara kanggo televisi perusahaan, sanajan kasunyatane manawa akeh merek kayata Samsung wis duwe kontrol sing kompatibel kanggo sistem kanthi karakteristik sing identik. Nyatane, yen sampeyan wis bosen, sampeyan bakal bisa menehi saran babagan Ngarep kanggo nonton ing televisi. Nanging, Movistar ora ngrancang ngluncurake kanthi cepet, nganti separo kapindho taun iki, kita ora bakal ndeleng ing katalog kanggo Spanyol, lan mengko ing negara-negara liyane sing Movistar tugasake internasional. Dheweke durung ngomong babagan rega utawa integrasi ing sistem tarif, mula kita kudu tetep waspada babagan piranti anyar iki sing arep ditindakake Movistar kanggo merevolusi layanan ing omah kita.

Vodafone lan Samsung nggawa V-Home

Vodafone uga pengin nyerang omah kita kanthi warta teknis piranti sing nyambungKanggo iki, wis kerja sama karo merek utama ing pasar, sing kurang saka Samsung, sanajan kita rada kaget manawa dheweke ora salaman karo Huawei ing piranti kasebut, amarga tradhisi cukup jembar. Cekakipun, tembung kasebut durung cekak, ora kaya Movistar, Vodafone ngluncurake dhaptar piranti kanggo omah sing bakal dilebokake untu dawa lan ana telung bungkus sing beda:

  • Kit Wiwitan Ngawasi V-Home
    • SmartThings HUB: Papan tombol sing ngontrol kabeh sistem
    • Kamera ngawasi nirkabel, kanthi rekaman HD, deteksi gerakan lan mode wengi. Kita bisa nyambung konten langsung lan nyimpen kanthi gratis sajrone rong minggu
    • Multisensor: Sensor kanggo pangowahan suhu, mbukak lawang lan jendhela lan keamanan umume.
    • Sirine: Swara weker sing bisa menehi tandha babagan gangguan sing bakal ana
    • Weker: Sistem sing bakal menehi kabar nganti 6 wong sajrone 15 menit yen ana gangguan sing dideteksi.
    • Monitor V-Home: Sistem sing ngidini kita ngonfigurasi elemen sing gegandhengan kanggo nggawe perimeter keamanan
  • Kit Deteksi
    • Bakal duwe sensor banyu kanggo ngawasi banjir
    • Uga duwe sistem deteksi asap kanggo nyegah geni
  • Kit Otomatis
    • Sensor gerak
    • Tancepake
    • Bohlam LED

Dheweke uga ora menehi tanggal lan sistem tartamtu, mung toko online sampeyan sing bakal kalebu produk kasebut, mula sejatine ora bakal dadi daya tarik sing apik banget sadurunge rega kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)