OnePlus 3T anyar wis dadi kasunyatan sing regane regane 439 euro

OnePlus

Wis pirang-pirang minggu kita bisa maca akeh desas-desus lan sawetara bocor OnePlus 3T, smartphone anyar pabrikan Cina sing nganyari OnePlus 3 sing wis suwe kasedhiya ing pasar. Sawetara jam kepungkur, iki ditampilake kanthi resmi, lan sadurunge dianalisis kanthi jero, kita bisa ujar manawa ora akeh perkara sing owah eksternal, sanajan ing njero rega bisa ditemokake.

Salah sijine eksponen OnePlus 3T, yaiku RAM 6GB, saiki isih ana, sanajan batere, sing dadi salah sawijining poin lemah utama OnePlus 3, wis apik. Sayange, regane uga wis dianyari lan wis Kita wis ngrusak alangan 400 euro, nganti rega final terminal ing rega 439 euro.

Desain

OnePlus 3T

Desain OnePlus 3T anyar ora ana warta apa-apa dibandhingake karo sadurunge. Lan desain logam, garis mulus lan sudhut bunder wis dikelola, saliyane tombol ngarep sing isih ana ing sisih ngarep bebarengan karo sensor bekas driji.

Kapal anyar OnePlus wis ganti, nanging kita kudu ngakoni yen ora prelu, amarga kita duwe desain premium lan terus ing level sing padha. Mungkin ya, kita kudune njaluk pabrikan Tionghoa supaya bisa ngatasi masalah karo kamera mburi, sing wis misuwur ing OnePlus 3 lan sing bakal terus misuwur, pancen jelas banget, ing OnePlus 3T anyar iki. Mbok nalika tekane OnePlus 4 ing pasar, kita bakal weruh kepiye desain ganti kabeh lan masalah karo kamera bisa dirampungake.

Fitur lan Spesifikasi OnePlus 3T

Sabanjure, kita bakal maneh nampilake fitur utama lan spesifikasi OnePlus 3T anyar kanggo sinau luwih lengkap babagan smartphone iki;

  • Ukuran: 152.7 x 74.7 x 7.35 mm
  • Bobot: 158 gram
  • Layar: 5.5 inci Optik AMOLED kanthi resolusi 1080p 1080 x 1920 piksel lan 401 dpi
  • Prosesor: Qualcomm Snapdragon 821
  • Memori RAM: 6 GB
  • Panyimpenan internal: 64 utawa 128 GB tanpa kamungkinan kanggo ngembangake liwat kertu microSD
  • Kamera mburi: sensor 16 megapiksel kanthi aperture f / 2.0 lan stabilisator gambar mekanik
  • Kamera ngarep: sensor 16 megapiksel
  • Konektivitas: LTE, NFC, Bluetooth 4.2, Wi? Fi ac lan GPS
  • Batere: 3.400 mAh kanthi pangisian daya DASH sing cepet
  • Piranti lunak: Sistem operasi Android Marshmallow kanthi lapisan pangaturan dhewe OnePlus, sing diarani OxygenOS
  • Liyane: Saklar status, jinis USB C, maca bekas driji ing tombol Ngarep
  • Rega: 439 euro kanggo model paling dhasar kanthi panyimpenan 64 GB

OnePlus 3 Fitur lan Spesifikasi

Saiki kita bakal maneh fitur utama lan spesifikasi OnePlus 3;

  • Ukuran: 152.7 x 74.7 x 7.4 mm
  • Bobot: 158 gram
  • Layar: 5.5 inci Optik AMOLED kanthi resolusi 1080p 1080 x 1920 piksel lan 401 dpi
  • Prosesor: Qualcomm Snapdragon 820
  • Memori RAM: 6 GB
  • Panyimpenan internal: 64 GB tanpa kemungkinan ekspansi liwat kertu microSD
  • Kamera mburi: sensor 16 megapiksel kanthi aperture f / 2.0 lan stabilisator gambar mekanik
  • Kamera ngarep: sensor 8 megapiksel
  • Konektivitas: LTE, NFC, Bluetooth 4.2, Wi? Fi ac lan GPS
  • Batere: 3.000 mAh kanthi pangisian daya DASH sing cepet
  • Piranti lunak: Sistem operasi Android Marshmallow kanthi lapisan pangaturan dhewe OnePlus, sing diarani OxygenOS
  • Liyane: Saklar status, jinis USB C, maca bekas driji ing tombol Ngarep
  • Regane: 399 euro kanggo siji-sijine versi sing kasedhiya ing pasar

Sawise mriksa fitur utama lan spesifikasi OnePlus 3 lan PnePlus 3T, pancen angel golek bedane, sanajan ing sawetara kasus, kayata prosesor, kita wis ngerti kepiye smartphone anyar dianyari nganti saiki. Baterai sing wis wiwit 3.000 mAh dadi 3.400 mAh lan kamera ngarep lan mburi sing wis saya apik, minangka barang anyar sing bisa dideleng ing piranti seluler anyar pabrikan Tiongkok sing saiki wis diwenehi formulir resmi sawise akeh gosip lan bocor.

Rega lan kasedhiyan

Ngakses situs web resmi OnePlus, kita wis bisa ndeleng OnePlus 3T, sanajan saiki ora kasedhiya kanggo tuku, kaya ngono karo OnePlus 3. Kaya sing dikonfirmasi dening pabrikan Tiongkok, kapal penggedhe anyar ora bakal kasedhiya nganti 28 November, tanggal sampeyan bisa miwiti tuku.

Rega, kaya sing wis dikandhani, wis ana ing Euros 439 kanggo model paling dhasar kanthi panyimpenan internal 64 GB. Rega iki rada luwih dhuwur tinimbang OnePlus 3, sing regane 399 euro ing ngisor alangan psikologis 439 euro. Model sing nduwe panyimpenan internal 128 GB bakal regane 479 euro, sing kayane ora kakehan yen kudu mung 40 euro, kita bisa duwe panyimpenan kaping pindho dibandhingake model paling dhasar.

Apa gunane OnePlus 3 kanggo OnePlus 3T anyar?

OnePlus 3

Iki bisa uga dadi pitakon yuta dolar lan saben wong sing saiki duwe OnePlus 3 bisa nganggep pangowahan kasebut. Kajaba iku, akeh pangguna uga bakal ora mangu-mangu kaya saiki terminal endi sing kudu dituku.

Kaya sing wis diandharake, bedane mung sawetara Contone, sampeyan bisa nambah daya lan kinerja terminal OnePlus, saliyane nambah kamera sing saiki digunakake lan uga nambah panyimpenan sing bisa saka 64 GB dadi 128 GB.

Yen sampeyan ora duwe OnePlus 3 lan sampeyan golek terminal sing diarani pasar mewah, pilihan OnePlus 3T bisa uga larang banget lan yaiku rega kanggo 439 euro, rega sing murah banget kanggo karakteristik piranti, kita bakal duwe piranti sing apik banget, sing ora bakal bisa dipikolehi nganti 28 November ngarep.

Apa sampeyan mikir babagan OnePlus 3T anyar?. Nyritakake pendapat sampeyan ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki kasedhiya. Uga critakake yen sampeyan mikir yen tuku piranti seluler anyar iki, luwih-luwih yen sampeyan duwe OnePlus 3 "lawas".

Informasi luwih lengkap - oneplus.net/en/3t


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)