OnePlus anyar bakal dikelola dening Snapdragon 821

Qualcomm-snapdragon

Wong-wong ing Qualcomm ndeleng manawa akeh produsen sing milih mandheg nggunakake pemroses, nggawe awake dhewe bakal diluncurake. Samsung, Huawei, Mediatek, lan Xiaomi minangka pabrikan paling dhuwur sing mandhegani prosesor raksasa Qualcomm. Sanajan ora kuwatir, perusahaan tetep ngupayakake ngluncurake prosesor anyar lan nyoba nggayuh kesepakatan supaya pabrikan tetep percaya marang pakaryan sing apik. Minangka perusahaan sing nembe diumumake, Qualcomm kanggo nyuplai prosesor kanggo model OnePlus sabanjure, sing dikarepake tanggal tekane ing pasar yaiku kanggo musim panas taun ngarep.

Qualcomm wis negesake liwat akun Twitter perjanjian sing wis digawe karo OnePlus, ngumumake manawa model sabanjure bakal dikelola dening Snapdragon 821, prosesor sing nambah presentasi, kinerja, kacepetan, efisiensi energi uga kapasitas grafis saka terminal sing ngleksanakake. Terminal anyar kasebut nggunakake sensor optik Sony 16 mpx, 5,5 inci kanthi resolusi Full HD, panyimpenan 64 GB, RAM 6 GB lan baterai 3.000 mAh. Yen rega kasebut mundhak dadi $ 479, $ 80 luwih akeh tinimbang sing regane OnePlus 3 saiki.

OnePlus minangka perusahaan enom sing sithik-sithik wis entuk kapercayan saka para pangguna lan saiki dadi salah sawijining merek favorit kanggo akeh pangguna sing bosen mbayar luwih akeh kanggo nikmati fungsi sing padha karo terminal mewah ing pasar. Sistem undhangan perusahaan wiwit nyebarke terminal kasebut nyebabake akeh rasa ora nyaman, sing meksa perusahaan nglirwaake supaya bisa nyoba nambah citra sadurunge para pangguna sing, kesel ngenteni, mesthi milih pabrikan liyane.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)