OnePlus diwiwiti kanthi edisi khusus OnePlus 5T Sandstone White

OnePlus kaget kanggo kabeh pengikut lan yaiku menehi kemungkinan bali menyang wiwitan merek kanthi model sing nyebabake sensasi, watu pasir. Oke, ing kesempatan kasebut model ireng lan kita ora duwe model putih sing diiklanake ing OnePlus, nanging tanpa mangu-mangu iki katon kaya kombinasi sing menang kanggo tim sing menang.

Iki minangka model kanthi tekstur watu pasir lan dikembangake nggunakake papat lapisan khusus, OnePlus 5T Sandstone White yaiku kombinasi nostalgia lan keahlian ahli sing apik. Kanthi model anyar iki, perusahaan OnePlus pengin nglirik kabeh wong sing diluncurake tanpa mikir piranti merek pertama.

Desain anyar kanggo OnePlus 5T Sandstone White iki bakal kasedhiya wiwit tanggal 9 Januari, jam 10:00 CET dadi sampeyan saiki ora bisa tuku. Kajaba iku, perusahaan kasebut dhewe nuduhake manawa minangka model sing bakal kasedhiya kanggo wektu winates lan jumlah unit sing bakal didol ora dingerteni ...

Ing kasus iki, OnePlus 5T Sandstone White nawakake pengalaman panganggo sing luar biasa amarga hardware sing dipasang kanthi RAM 8 GB, panyimpenan internal 128 GB, lan Kamera Ganda ing sisih mburi kanggo foto sing apik. Miturut akun OnePlus, model 5T wis diakoni minangka salah sawijining telpon paling apik ing taun 2017 lan model Sandstone White iki tujuane nggabungake piranti sing paling apik kanthi warna lan tekstur anyar, tanpa bakal ilang identitas.

OnePlus pancen spesialis ing nindakake kampanye iki lan kanthi cara iki menehi corak wani kanggo salah sawijining klasik sing paling dihargai, model tutul "kasar" sing disenengi para pelanggan lan bisa uga luwih saka siji nguatake merek . Kabeh info sing bakal ditemokake ing Situs web resmi OnePlus.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.