Opel adol mobil liwat Amazon Spanyol

Adol Opel Grandland X liwat Amazon

Raksasa perdagangan online pengin luwih maju tinimbang toko online khas ing sektor kasebut. Sejatine, ing sawetara wulan pungkasan, Amazon wis nguatake penawaran layanan kanthi nawakake "Perdana Video" - kanggo saingan karo Netflix utawa HBO, kayata - uga "Amazon Music Unlimited" - ing kasus iki nglawan Spotify utawa Apple Music. Nanging, sing ora bakal sampeyan weruh ing toko online liyane yaiku adol mobil. Lan Amazon bakal dadi sing pertama. Mbukak karo adol SUV anyar Opel, Grandland X.

Opel Grandland X minangka SUV paling gedhe -Todcamino- saka wong Jerman sawise dituku dening Peugeot. Mula, model iki meh padha karo SUV Prancis, Peugeot 3008. Opel wis adol 20 unit pertama liwat Amazon Spanyol. Sanajan, ati-ati, amarga sing bakal dituku pangguna yaiku kupon pra-pesenan kanthi rega 500 euro.

Didol Opel GrandLand X ing Amazon Spanyol

Banjur, perusahaan kasebut sing bakal ngubungi pelanggan - ing wektu maksimal 3 dina. Y Kupon 500 euro kasebut bakal didiskon saka nilai pungkasan Opel Grandland X. Kaya sing diumumake ing woro-woro Amazon, sawise mbayar kupon, Amazon bakal ngabari Opel lan bakal dadi perusahaan mobil sing bakal ngubungi pelanggan sajrone wektu maksimal 60 menit sawise mbayar lan nerangake apa langkah-langkah ing ngisor iki.

Rega total Opel Grandland X yaiku Euros 29.564,74. Lan motorisasi sing ditawakake cocog karo Mekanik diesel 1.6 cc lan tenaga 120 hp. Rampung kasebut unggul, uga dikenal kanthi jeneng "Kaunggulan" lan kalebu unsur-unsur ing ngisor iki:

  • onstar
  • 19 "gembong campuran
  • Kontrol iklim elektronik rong zona
  • Lampu Adaptif sing cerdas LED LED LENGKAP
  • Lampu mlaku awan lan sinyal putar LED
  • Lampu mburi LED
  • Navi 5.0 IntelliLink.
  • Park & ​​Go Pack 3. Kalebu: Parkir otomatis mbantu, cermin eksterior sing dilipat listrik, tandha blind spot lan kamera visual 360º.
  • Paket Plus Keamanan. Kalebu: Tandha lemes, paket visibilitas, tandha tabrakan maju, sistem rem darurat lan tandha keberangkatan jalur sing ora sengaja kanthi koreksi lintasan.
  • Kontrol pelayaran sing diatur kanthi mandeg karo Stop & Go.
  • Sistem Pembukaan lan Miwiti Keyless "Open & Start" kanthi buntut listrik
  • Rem parkir listrik
  • Asisten metu slope
  • Pangenalan pratandha lalu lintas
  • Kursi olahraga ergonomis sing disertifikasi AGR kanthi pelapis kulit ireng.
  • Setir kulit
  • Paket Versatilitas. Kalebu: lantai kompartemen kargo sing bisa diatur kanthi divider kargo ing lantai, sandhi kursi mburi lipat 40/60 lan sandhangan tengah mburi lipat.
  • Rel gendheng Chrome
  • Atap loro-lorone ireng
  • 18 "roda darurat baja

Yen sampeyan kasengsem ing Opel SUV anyar, lan rampung lan mekanika sadurunge nggawe percoyo, saka kene sampeyan bisa entuk kupon. Eling ngono Opel mung nawakake 20 unit.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)