Ora kabeh warta apik nalika nganyari Google Play Store sabanjure

Siji-sijine alat resmi kanggo ngakses toko aplikasi Google, aplikasi Google Play Store, lagi dikembangake kanthi terus-terusan, ora mung nambah operasine nanging uga nambah utawa ngilangi opsi, ora preduli manawa pangguna seneng utawa ora. Saiki versi Google Play Store sing kasedhiya ing terminal Android paling gedhe yaiku 8.3x, nanging versi 8.4 bakal enggal kasedhiya kanthi nganyari.

Google Play Store ing versi 8.4, bakal menehi akses menyang buku audio, salah sawijining bagean sing paling dituntut dening akeh pangguna. Iki uga bakal nambah aplikasi lan sistem notifikasi game anyar uga ngganti proses download kanggo aplikasi gedhe, saengga bisa entuk biaya data sajrone sawetara dina.

Ngundhuh nggunakake sambungan Wi-Fi ilang kabeh

Kaya sing wis dideleng saka Polisi Android, Google Play Store versi anyar ngilangi opsi sing ngidini kita milih yen pengin ndownload aplikasi gedhe liwat tarif data utawa yen pengin ngenteni supaya bisa nyambung menyang siji Wifi sambungan, pilihan sing paling disaranake saku arep ndownload aplikasi utawa game gedhe.

Saiki, Google Play Store uga ngidini kita nyetel kepiye aplikasi pengin didownload ing ngendi mayoritas pangguna duwe pilihan sing wis ditemtokake nalika wis nyambung menyang jaringan Wifi. Nanging pilihan iki uga bakal ilang ing versi sabanjure ing app store Google. Warta liyane ala kanggo kabeh pangguna sing ngawasi tarif data sing sithik.

Aplikasi sistem bakal dianyari kanthi otomatis

Kanggo nyoba ngimbangi bagean sadurunge, Google bakal nambah fungsi anyar sing ngidini kita matesi pembaruan otomatis menyang aplikasi sistem, supaya sisa aplikasi sing dudu bagean saka sistem dianyari nalika pengin, proses sing kita temenan bakal nindakake. sepira gandhengane karo jaringan Wifi. Google pengin kabeh piranti dilindhungi saka masalah keamanan sing bisa nyebabake piranti Android lan langkah sing paling apik yaiku nganyari sistem otomatis.

Notifikasi game lan app

Notifikasi jinis iki ora ana gandhengane karo pangembangan game utawa proses sing ditindakake aplikasi, nanging minangka alat liyane sing ditawakake Android supaya pangembang bisa ngirim pesen menyang pangguna, kayata undang menyang program beta aplikasi utawa game kasebut, laporake masalah keamanan apa wae… Masalahe yaiku sawetara pangembang bisa miwiti nyalahake jinis notifikasi kasebut lan dadi ngipi elek kanggo pangguna, sing kudu dipikirake Google.

Toko Audiobook

Ing 2012, Android Market diganti jeneng dadi Google Play Store, yaiku pangowahan sing nambahake buku, musik, lan film ing sadhuwure gendheng. Ora suwe, acara televisi lan majalah ditambahake. Saiki giliran audiobooks. Versi Google Play Store sabanjure bakal nyedhiyakake toko buku audio sing diklasifikasikake miturut kategori lan liya-liyane bakal ditemokake ing bagean Buku.

Unduh APK saka Google Play Store v.8.4

APK ditandatangani dening Google lan nganyari aplikasi sing saiki wis diinstal ing piranti. Tandatangan kriptografi njamin manawa file kasebut aman dipasang lan ora dirusak kanthi cara apa wae. Yen sampeyan pengin nyoba sadurunge liyane, kita bakal menehi sampeyan link kanggo download.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)