Ora Ana Manungsa Langit sing nesu karo pangguna PC amarga optimalisasi sing kurang apik

ora-wong-langit

Masalahe nalika nggawe "hype" supaya sampeyan nggawe sampeyan bungah banget ing pangguna sing wis pirang-pirang taun ora main game iki. Apa sing kedadeyan yaiku amarga kabeh ora sampurna, mula ora ana perselisihan, sanajan kasunyatane game kasebut tundhuk karo sing wis ditemtokake. Nanging, mula ana kasus ekstrim, yaiku Ora Ana Langit Wong, Game iki ora mung nyipta pangarepan monumental sing kayane durung bisa dipenuhi, nanging praktis uga ora bisa main kanggo mayoritas pangguna PC sanajan duwe hardware sing luwih apik. Kangge, komunitas PC kobong amarga optimasi kurang apik Ora Ana Langit Wong.

Iki sing nyebabake murka pangguna PC sing entuk Ora Ana Langit Wong nalika diluncurake Komunitas ora rame, game kasebut tetep tanpa sebab sing jelas. Kosok baline, pangguna console ora bisa nyelehake persis liwat atap, dheweke ngarani game kasebut bola-bali lan kurang inovatif tinimbang sing katon, lan yaiku media massa wis nyumbang kanggo adol Ora Ana Langit Wong kaya Pokémon Go, lan ora, game video iki ora digawe kanggo masarakat umum, iki minangka karya sing kreatif lan kreatif, ya, nanging akeh pemain ing PS4 kalebu «santai», lan kompleksitas sing padha ditemokake ing Ora Ana Langit Wong sing ora nggawe nyenengake.

Ayo terus karo PC, tim pangembangan wis ngelingake manawa game kasebut duwe masalah lan mbutuhake tambalan, nanging, sanajan iki, dheweke terus promosi reservasi kiwa lan tengen. Framerate ora konsisten, asring mudhun, lan yen sampeyan cukup Bejo miwiti game. Ora ala, luwih-luwih yen kita ngelingi manawa komunitas PC wis mbayar game iki regane sing ora biasa, udakara sewidak euro. Kangge, skor sing ora apik. Mung GTA IV sing nyebabake rasa ora puas ing komunitas PC sing kita eling.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   jimenezignacioo ngandika

    Ya, PC saya apik lan duwe laptop sing wis lawas ...

  2.   Darmes ngandika

    Prekara kasebut kedadeyan nalika ana wong sing seneng ngrasakake rasa lan kekarepane wong liya (ing kasus iki, wartawan game video - aku ora bisa mikir cara liya kanggo nyebut dheweke saiki).

    Solusi? Sederhana Nalika game ngasilake akeh hype, ayo pindhah lan maca komentar / cathetan ing dina-dina pisanan sawise diluncurake.

    1.    Miguel Hernandez ngandika

      Aku setuju tenan, ing jaman komunikasi, sampeyan angel nggawe risik game nalika rong dina mengko sampeyan bakal duwe akeh gameplay lan review nyata kanggo mbandhingake.

      Salam Darmes.

  3.   Radix ngandika

    Game kasebut ora apa-apa, nglipur, ora ana sing kudu ditulis, kayata spora ruang. Kabeh game cenderung duwe masalah ing wiwitan lan mbutuhake tambalan, nanging ing prekara iki regane larang banget kanggo jinis produk, utamane kanggo game sing biasane dadi pemain siji. Amarga sampeyan ora nate nemoni pemain liyane.