Otomasi omah lan elektronik paling apik ing Amazon Prime Day (12 Juli)

Amazon Prime Day minangka salah sawijining dina sing paling disenengi kanggo para pecinta teknologi, nalika akeh pangguna ngenteni tuku elektronik konsumen. Sampeyan wis ngerti manawa ing kene, ing Actualidad Gadget, kita tansah nganyari babagan otomatisasi omah lan omah sing cerdas supaya sampeyan bisa tuku produk sing nggawe urip luwih gampang.

Dadi, Kita nggawa sampeyan kompilasi otomatisasi omah lan produk omah sing paling apik ing tanggal 12 Juli ing Amazon Prime Day, kowe arep kangen ? Aku mesthi ora. Kajaba iku, kita mung menehi rekomendasi produk sing sadurunge wis nyoba.

Speaker lan asisten virtual

Kepiye carane, asisten lan speaker virtual penting nalika sesambungan karo omah sing disambungake. Kepiye carane, Amazon nawakake produk kanthi rega paling apik. Kapisan yaiku Amazon Echo Show 5 generasi kapindho, produk sing nerangake karo layar limang inch, kamera 2MP karo sing bisa nelpon, lan kabeh kabisan tablet, speaker lan asisten virtual. Kabeh iki mung 34,99 euro, yaiku diskon 35%..

Yen ora cukup kanggo sampeyan, Amazon uga nawakake kanggo nambah bohlam pinter Philips Hue mung limang euro luwih. Yen ora, kanggo rega sing padha ditambahake sampeyan bisa milih plug pinter Meross sing kompatibel karo Apple HomeKit.

Ing acara sing apa sing looking for iku luwih layar kita duwe Amazon Echo Show 8 generasi kapindho kanthi kamera 13MP, Résolusi HD lan daya swara sing luwih dhuwur uga ing rega tenan atraktif mung 79,99 euro, sing nuduhake diskon 28%.

Kanthi cara sing padha Sampeyan bisa njupuk kesempatan kanggo mriksa kabeh tawaran ing Amazon babagan piranti Echo sampeyan sing bakal ngijini sampeyan kanggo remet Alexa asisten virtual, diskon antarane 17% lan 40% sing dianggep wektu sing apik kanggo njaluk ditahan saka piranti.

Reresik lan vacuuming

Salah sawijining tambahan paling anyar ing tabel analisis kita duwe tawaran apik ing Amazon. Kita temenan ngomong babagan Dreame D10 Plus sing anyar, produk sing biasane biaya 499 euro lan saiki ditawakake mung 399 euro. Nduwe stasiun kosong mandiri sing cerdas, nyedhot 4.000Pa lan sistem LiDAR sing cerdas kanggo pandhuan omah.

Terus ing urutan produk sing padha, kita duwe apa, saka sudut pandangku, minangka pembersih vakum robot paling apik sing bisa ditemokake ing pasar kanthi regane dhuwit, ing kisaran dhuwur, jelas. Kita ngomong babagan Roborock S7 bebarengan karo stasiun sawijining Onyx self-emptying, didol kanthi kapisah. Kanthi rega biasanipun saka 549 euro, saiki sampeyan bisa tuku mung 419 euro, kang makili 24% diskon ing rega final.

Pungkasan, pembersih vakum genggam sing apik ora bakal ilang ing omah sampeyan. Kita ngomong babagan Dreame T20 Mistral, vacuum cleaner tanpa kabel karo motor 125.000RPM, layar LCD werna lan baterei sing bisa dicopot kanggo ngluwihi umur migunani.

Rega biasanipun punika 359,99 euro, nanging sajrone Amazon Prime Day sampeyan bisa tuku mung 292,40 euro, sing nuduhake diskon meh 20% saka total.

kantor omahmu

Temenan saiki teleworking minangka urutan dina, kita ora bisa kantun dhaptar produk sing apik kanggo tujuan iki ing Actualidad Gadget. Kita miwiti nganggo webcam AnkerWork B600, webcam kanthi cahya terintegrasi, resolusi 2K, mikropon dibangun ing lan akeh liyane. Iki sing digunakake kanggo kolaborasi ing podcast TodoApple saben minggu.

Rega biasane 299,99 euro, nanging sajrone Amazon Prime Day sampeyan bakal bisa tuku kanthi diskon 30% mung 159,99 euro. Kajaba iku, sawetara headphone Anker lan bank daya uga didol, mula aja kelalen.

sawetara headphone apik Dheweke uga bakal ngancani sampeyan ing karya saben dina, lan mulane kita percaya yen alternatif sing paling apik yaiku Jabra, perusahaan sing nawakake telung produk paling apik kanthi rega sing apik banget:

Ing antarane, yen sampeyan wis biasa kerja ing omah, rekomendasi khusus yaiku Jabra Elite 45h kanggo kepenak, mikropon sing apik lan isolasi pasif sing ditawakake kanggo kerja lan panggunaan saben dina.

aneka aksesoris

Kita miwiti karo memori PNY XLR8 CS3030 solid state kanthi kapasitas 1TB. Memori SSD iki sing wis dites ing PS5 nawakake nganti 3.500 MB / s nulis lan kinerja sing luar biasa. Kanthi rega biasanipun 164 euro, Kita bisa tuku nalika Amazon Prime Day mung 123,44 euro, sing nuduhake diskon 25%.

Ngapikake kinerja jaringan WiFi lan ngalih menyang teknologi paling anyar sing kasedhiya. We sing temenan ngomong bab Huawei WiFi AX3, router Quad-Core kanthi WiFi 6+, transfer data 3000 Mbps, teknologi OFDMA lan nganti 128 piranti bebarengan. Ing Actualidad Gadget, kita wis nyoba lan wis diverifikasi manawa iki minangka alternatif sing paling apik kanggo dolanan lan ngoptimalake serat optik kanthi rega sing ora bisa dikalahake.

Sampeyan bisa njaluk dheweke kanggo 56,19 euro, sing nuduhake diskon 48% dibandhingake rega biasanipun 109,00 euro.

Sing padha karo Huawei Band 6, gelang aktivitas kanthi pemantauan oksigen getih (SpO2). Nduwe umur baterei 24 jam, layar FullView 1,47 inci lan liya-liyane kanthi rega sing ora bisa ditolak. Kita ngomong ing kasus iki babagan diskon 32% ing 59 euro sing regane biasanipun. Sampeyan mesthi bisa njaluk dheweke kanggo 39,90 euro.

Saiki kita pindhah menyang layar amba, Samsung Odyssey G7 punika monitor 27-inch karo fitur game lan resolusi QWHD (2460×1440). Kita duwe panel VA latensi rendah kanthi teknologi QLED lan sambungan menyang HDMI, DisplayPort, USB 3.0, lan liya-liyane. Kompatibel karo FreeSync lan Gsync, nduweni lengkungan tipis supaya kita bisa nambah pengalaman game saben dina.

Rega biasane yaiku 649 euro, nanging sajrone Amazon Prime Day kita bisa tuku mung 556,99 euro, sing nuduhake diskon 15%, salah siji saka prices paling kita bisa ndeleng kanggo monitor dhuwur-mburi iki.

Iki minangka sawetara tawaran paling apik sing bisa kita saring kanggo sampeyan sajrone Dina Perdana Amazon iki tanggal 12 Juli. Ing Actualidad Gadget, kita setya marang kualitas produk sing disaranake, Pramila ing kompilasi iki mung produk sing wis dianalisis sadurunge lan duwe standar kualitas sing dhuwur.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->