Spanyol Siap Otonom, proyek sing ngubungake Barcelona menyang mobil otonom

Mesthine sampeyan minangka salah sawijining wong sing kepengin banget ndeleng mobil otonom ing Eropa lan sejatine anane mobil kasebut berkembang ing kutha-kutha sing paling penting, isih ana dalan sing kudu ditindakake. Saiki karo proyek kasebut Spanyol Siap Otonom, sing nggabungake DGT, Mobileye (saka Intel) lan kutha Barcelona, ​​kabeh kayane diwiwiti.

Iki minangka proyek kanggo ngenalake mobil otonom ing Spanyol, nanging sadurunge ngluncurake mobil ing dalan, sampeyan kudu nyetir pirang-pirang kilometer lan mulane perjanjian iki penting. Ora suwe, ana 5 mobil sing dilengkapi teknologi Mobileye (anak perusahaan Intel) sing bakal miwiti nglumpukake data sing dibutuhake wiwiti karo mobil otonom ing negara kita.

Kabeh data penting kanggo mobil otonom

Lan kayane mung duwe peta lurung-lurung lan dalan kutha wis cukup kanggo ngluncurake mobil otonom, nanging iki dudu. luwih akeh informasi sing dibutuhake ing lapangan sing arep digunakake mobil lan amarga iki, data ing lurung-lurung lan prasarana kutha bakal diklumpukake kanthi wektu nyata sing bakal digunakake kanggo nggawe peta definisi tinggi adhedhasar outsourcing.

Kanthi kabeh data kasebut, dheweke bakal duwe dhasar kanggo miwiti karo proyek ngluncurake mobil otonom lan sanajan sejatine butuh wektu suwene supaya bisa kedadeyan, mula kudu penting. tansah sing paling penting. Ing kasus iki DGT wis negosiasi karo Mobileye wiwit wiwitan taun iki kanggo ngetrapake jinis tes iki, lan kanggo miwiti, teknologi Mobileye bakal diimplementasikake ing armada entitas kolaborasi: layanan kotamadya, perusahaan transportasi, bus kutha, layanan carsharing lan ridesharing. Banjur bakal dadi wektu kanggo terus makarya kanggo implementasine lan dalane dawa, nanging penting banget lan narik kawigaten kanggo negara kita.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)