Oukitel WP19: seluler paling kuat lan kuat ing donya ana ing kene

oukitel wp19

oukitel wis announced ing Bukak global salah siji saka Smartphone paling janjeni sawijining. Iki model Oukitel WP19, salah siji saka piranti seluler paling kuat ing donya lan karo salah siji saka baterei paling kuat.

Lan ana kabar sing luwih apik sing saiki kasedhiya kanggo tuku, lan saiki bakal duwe diskon luwih saka 50% en AliExpress, kang bakal ninggalake iku ing rega nyang-nyangan. Dadi njupuk kauntungan saiki lan entuk sampeyan sadurunge tawaran entek utawa rampung. WP19 anyar bisa dadi duwekmu saiki mung $269,99, nanging mung kanggo wektu winates, saka 27 Juni nganti 1 Juli saka 2022.

Kekuwatan lan baterei sing luar biasa kanggo panggunaan sing paling nuntut

Piranti iki becik kanggo penyayang olahraga nemen, hiking utawa kaslametané, uga kanggo wong sing kerja ing lingkungan kerja sing rada musuhan, kayata bengkel sing akeh bledug, ing ngendi terminal bisa dicemplungake utawa ditabuh, malah disiram utawa dicelupake ing cairan. Kabeh iki bakal didhukung dening telekomunikasi kabeh terrain iki.

Kanggo karakteristik teknis Oukitel WP19, sampeyan bakal weruh manawa ora mung salah sawijining ponsel sing kuat sing bisa tahan banyu, tetes lan nabrak, utawa bledug, nanging luwih akeh tinimbang iku. Utamane nggumunake kabeh sing diwenehake terminal iki lan kanggo desain agresif sing wis nuduhake iku ora smartphone conventional.

La batere 21000 mAh kapasitas, kang paling gedhe ing pasar, saged duwe otonomi 36 jam video, 123 jam puter maneh musik utawa 2252 jam ing siyaga. Kéwan sing nyata nganggep manawa ponsel sing duwe baterei paling akeh rata-rata udakara 5000 mAh. Kita ngomong babagan luwih saka kaping papat. Lan ora kabeh, supaya beban ora suwe, Oukitel WP19 ndhukung pangisian daya cepet ing 33W, ngijini sampeyan kanggo pindhah saka 0-80% daya ing mung 3 jam.

Kanggo bagean multimedia, mikropon lan speaker cukup kuat. Lan ngleksanakake kamera utama karo 64 MP sensor Samsung bebarengan karo 20 MP night vision sensor Sony. Kanthi 4 pemancar IR kanggo njupuk gambar kualitas dhuwur sanajan ing peteng. Kanthi cara iki sampeyan bakal bisa ndeleng nganggo kamera infra merah ing peteng lan ora kantun apa-apa. Ing tangan liyane, ing Kamera ngarep 16MP kanggo selfies paling apik lan panggilan video.

Layar Oukitel WP19 yaiku 6.78″ kanthi resolusi FullHD+ 2460×1080 px kanthi rasio aspek 20.5:9 lan refresh rate 90Hz. Lan dudu mung sing nggumunake babagan WP19. Sampeyan uga bakal nemokake SoC sing kuat yaiku a Mediatek Helio G95 octa-inti basis ARM lan GPU PowerVR kinerja dhuwur. karo Memori memori 8 GB RAM lan panyimpenan Flash 256GB. Cukup kanggo bisa mindhah sistem operasi lan app cepet banget.

Iku uga nyorot sistem operasi Android 12 karo kamungkinan nganyari OTA, kang tahan kanggo kejut, banyu, bledug karo sertifikat IP68, IP69 lan MIL-STD-810H kelas militèr certified, lan fitur liyane Dual SIM, NFC, BT, WiFi, 4G, utawa GPS.

kesimpulan

Umumé, kita bisa nemtokake manawa iku smartphone karo hardware ing dhuwur saka model merek premium liyane, karo rega cukup terjangkau, lan iku alternatif sing adoh saka liyane saka telpon seluler conventional karo fitur luar biasa.

Cocog kanggo wong-wong sing ora pengin nyerah duwe smartphone, nanging sing pengin nindakake sajrone kegiatan fisik, lelungan, utawa sing seneng kemah, amarga padha ora kudu padha sumelang ing bab ngendi padha bisa plug ing tengah alam amarga saka baterei luar biasa.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.