Kencan Facebook minangka Facebook Tinder anyar

Perusahaan Mark Zuckerberg ora bakal kliwat kesempatan kanggo nyalin kompetisi, lan ing kasus kaya Instagram, sukses kasebut pancen luar biasa. Saiki Facebook pengin uga target aplikasi kencan lan pertemuan katresnan liwat Kencan Facebook, sing padha karo Tinder saka jaringan sosial. Peluncuran aplikasi anyar iki minangka upaya anyar Mark Zuckerberg kanggo njaga masarakat ing jaringan sosial sing hebat, sing dadi akeh pengikut lan dadi ora relevan ing segara warta palsu lan konten virus.

Demo Kencan Facebook

Dikirim dening Facebook dina Rebo, 4 September 2019

Pisanan yaiku negesake manawa Kencan Facebook wis diluncurake ing Amerika Serikat lan 19 negara liyane, nanging ora bakal mlebu ing Eropa nganti wiwitan taun ngarep 2020, dadi sampeyan bisa siyap-siyap nalika iku. Aplikasi kasebut gratis lan bakal dilebokake karo macem-macem layanan Facebook, sing ora ngerti yen iku ala utawa apik. Miturut teori, kabeh kasebut wis makarya karo ahli keamanan supaya bisa njaga privasi pangguna, nggawe fungsi blokir lan nglaporake.

Nggoleki pasangan sing romantis pancen pribadi, mula kita nggawe Kencan dadi aman, kalebu, lan opsional - Nathan Sharp, Manajer Produk, Kencan Facebook

Kencan Facebook bakal diwatesi kanggo pangguna umur legal, lan bisa dicopot kapan wae. Kanthi gawan, mung sawetara informasi sing cukup ringkes sing bakal ditampilake, kajaba kita ngatur kanthi cara sing beda, mula, kontak sing ana ing Facebook Messenger, kayata, ora bakal bisa ngerti manawa nggunakake Kencan Facebook kajaba ora pengin, supaya miturut teori profil Kencan Facebook lan Facebook bakal kapisah. Kencan Facebook kasedhiya ing Argentina, Bolivia, Brasil, Kanada, Chili, Kolombia, Ekuador, Filipina, Guyana, Laos, Malaysia, Meksiko, Paraguay, Peru, Singapura, Suriname, Thailand, Uruguay, lan Vietnam.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)