Pahlawan game video dadi penjahat

pahlawan kanggo penjahat mvj

Ora kabeh wong nakal video game sing lair saka jaman mbebayani lan peteng, ngladeni tumindak ala utawa mentingake awake dhewe wiwit digodha dening sisih peteng: akeh sing ngalami metamorfosis minangka akibat saka sawetara musibah sing menehi tandha urip ing salawas-lawase.

Dendam utawa kegilaan wis ana ing biografi tartamtu, lan dina iki, kita bakal maneh crita babagan sawetara wong jahat sing maune dianggep dadi pahlawan sejati, nganti wektu kasebut nalika urip ditusuk karo nasib kejem sing dheweke nuli nggawe jurang paling peteng.

 

Alex mercer

Alexander_Mercer

Protagonis saka prototipe dheweke melu plot sing virus nggawe manungsa mutasi dadi makhluk mutan sing elek. Setelan sing dipilih kanggo game video iki yaiku kosmopolitan New York, ing endi katrampilan sing luar biasa lan dosis dhuwur sing sehat bisa bebarengan ing game iki, ing endi karakter utamane bakal dadi antagonis sekuel ing endi pahlawan anyar kasebut duwe dewa pribadi Mercer amarga rajapati kulawargane ing salah sawijining pesta usus sing ora bisa dikendhaleni, umume prototipe.

 

Siegfried

nyawa-agul-agul-gaweyan-4

Siegfried pisanan muncul ing Soul Edge kaya ksatria sing kacemplungake nggoleki rajapati bapake. Sejatine, dheweke ngerti wong sing mateni luwih becik tinimbang wong liya, nanging kenangan sing apik banget dikubur ing njero jiwane. Wiwit dheweke nggunakake pedhang sing dikutuk saka Soul Edge, dadi Nightmare, sing suwe banget dadi antagonis utama saga gelut Namco sing populer iki.

 

Big Boss

Big Boss

Kita isih duwe cicilan nomer lima nomer anyar saka saga sing paling misuwur Hideo Kojima, nanging akeh sing setuju Metal Gear Solid 3 Iki minangka bab sing paling apik saka kabeh franchise, yaiku sing mbesuk nalika Perang Dingin lan sing pertama ngenalake kita ing kulit Ula Naked. Minangka petualangan sing kuat kaya sawetara wong liya lan eksploitasi prajurit kasebut nggawe dheweke entuk gelar Big Boss kanthi menang kamenangan nglawan mentor sing dikasihi. Mengko, ing Metal Gear wiwit taun 80an, Big Boss ngumumake dheweke minangka konspirator lan dikalahake karo klone dhewe, Snake Solid.

 

Kapten biru

kapten biru

Joe ndeleng Iki minangka platform sing apik banget, asli, nuntut lan warna, supaya kita bisa nggunakake macem-macem kekuwatan kayata nyepetake gambar, nyuda alon-alon utawa nggunakake zoom, kaya-kaya ngontrol puter maneh film. Protagonis game, Joe, duwe rasa gumun banget karo pahlawan sing wujude rambut abu-abu kasebut Kapten biru, sing, sanajan kasunyatane, ing tahap awal petualangan kasebut katon dadi sekutu, lan pungkasane dheweke dadi bos organisasi nakal. Jadow.

 

Gabriel Belmont

gabriel_belmont

Judhul pungkasan saka mitos mitos Castlevania dikelola dening Spanyol saka Mercury Steam, sing nulis ulang crita vampir kasebut lan ngenalake kita pahlawan anyar, Gabriel Belmont, satriya Persaudaraan Cahya mlebu ing prestasi ngalahake Lords of Darkness, tanpa ngerteni rega larang sing kudu dibayar kanggo ngrampungake lelungan kasebut. Ing akibat, Castlevania: Lords of Shadow 2, Gabriel muncul ing ngarepe pemain kasebut minangka penguasa vampir sing diwedeni: banget Drakul.

 

Cody Travers

travers cody

Debut ing arcade sing mulya perang final, ing ngendi dheweke nylametake pacare, Jessica, lan mungkasi dominasi Gir edan en Kutha Metro, dibantu kanca-kancane wong y Hagar. Bakal mlebu maneh Street Fighter Alpha 3 ngagem jumpsuit pakunjaran lan klambi anyar kasebut wis ora bisa ngambah mangsa anyar Cody: Sawise putus karo kancane, dheweke dadi kepengin banget gelut ing dalan, nganti pungkasane kesandhung balunge ing sel. Sabanjure, kita wis ndeleng ing Street Fighter IV lan sapa ngerti manawa dheweke bakal dadi bagian saka dhaptar bab kaping lima saka franchise iki.

 

Austus alim

Austus alim

Austus alim dheweke dadi karakter pertama sing dikontrol ing klasik kultus pepeteng langgeng kanggo GameCube. Crita diwiwiti ing taun 26 SM ing Persia kuno, ing kana dheweke pengin ngasilake artefak kanggo kaisare. Nanging, ekspedisi kasebut ngalami tragis lan AlimDigodha karo kekuwatane Purba, dheweke duweni inti salah sawijine lan dadi abdi sing setya, bosok lan cadaverous saka dewa sing lali banget.

 

Sephiroth

Sephiroth_Crisis_Core

Sadurunge dadi salah sawijining penjahat sing paling apik lan kelingan ing jagad video game, Sephiroth minangka aset teladan lan kuat saka SOLDIER, ing pundi piyambakipun pikantuk peringkat paling dhuwur ing bagan organisasine. Nanging, sinau kasunyatan babagan jaman biyen dheweke dadi wong sing ngelak dendam. Pira sing isih kelingan adegan pati sing nasib mati Aeris?

 

Sub-Zero

Sub-Zero

En Mitos Kombat Mortal, Bi-Han dheweke dadi korban penipuan penyihir kasebut Quan Chi kanggo njupuk jimat suci saka Shinnok. Ngadhepi bencana sing bakal ditindakake, dheweke kepeksa mlebu neraka kanggo nggawa bali peninggalan sing mbebayani kasebut, lan bisa ngalahake Quan chi, duwe Shinnok lan Persaudaraan Bayangannanging jiwane tercemar ala. Ing pungkasan turnamen pertama Mortal Kombat, irate Kalajengking, dibuta amarga ngelak males ukum - dipateni dening Bi-han en Mitologi MK- lan dimanipulasi dening Quan Chi, mungkasi urip cryomancer, sing bakal dipulihake dadi Noob saibot ing Underworld lan bakal melu jajaran persaudaraan sing tau diperjuangake.

 

Jumpman / Mario

Jumpman lan Donkey Kong

En el Donkey Kong ing taun 1981, Jumpman, pahlawan piksel game kasebut, perdagangan tukang kayu lan mengko kita bakal ngerti Mario -lan bakal ngganti profesi dadi tukang ledeng-, dheweke duwe motivasi sing sah kanggo diadhepi Donkey Kong kanggo ngluwari cah wadon. Nanging, ora marem nggayuh prestasi, Mario mutusaké kanggo ngunci saingan wulunen, ninggalake a Kuldi Kong Junior ing bocah yatim piatu lan dheweke bakal nindakake kabeh cara kanggo mbebasake bapake kanthi terusan aneh.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.