Honor Earbuds Sihir: Wara-wara Perang ing Earbuds sing larang (Review)

Headphone Ana liyane lan liyane True Wireless, lan produk kasebut wis dadi produk demokratis sing terus dideleng ing dalan. Ana macem-macem headphone TWS lan akeh merek, lan kepiye cara liya, Honor ngluncurake versi kanthi rega suda.

Kita wis ana ing tabel analisis Honor Earbuds Magic, headphone True Wireless kanthi swara sing apik lan ngisor satus euro. Tinggal karo kita lan temokake kenapa kabeh wong ngobrol babagan headphone iki minangka regane paling larang ing pasar.

Kaya biasane, Aku kudu ngelingake sampeyan yen cara paling apik kanggo ngawasi headphone iki yaiku kanthi video sing bakal ditinggalake ing sisih ndhuwur. Sampeyan bakal bisa ndeleng kothak kothak, konten lan konfigurasi produk sing apik banget. Kajaba iku, iku wektu sing tepat kanggo langganan saluran YouTube lan mbantu komunitas kita supaya terus berkembang. Saliyane, yen sampeyan wis ngerti manawa Earbuds Ajaib Honor anyar kalebu bagean saka dhaptar piranti, sampeyan bisa Tuku ing kene kanthi rega paling apik.

Bahan lan desain

Ing babagan desain, Magic Earbuds of Honor iki wis umum dingerteni kanggo kita.. Kita wis ngakses unit kanthi warna putih lan duwe desain sing padha karo produk Huawei liyane kayata FreeBuds, lan campuran fleksibilitas saka Apple AirPods Pro ing posisi. Mesthi wae kita ora ana ing puncak inovasi, nanging yen ana prekara, kita ora kudu ngowahi.

Iki digawe saka polikarbonat mengkilap, nanging kita wis ndeteksi konstruksi sing apik, utamane ing area speaker sing duwe logam. Katon yen katon kuat lan tahan cepet, sensasine apik.

Kothak (kanthi ngisi daya USBC) kanggo bagean kasebut katon luwih tipis uga fungsional. Bunder kanthi bener lan kanthi bentuk oval sing bisa ngeterake. Saben kuping bobote 5,4 gram (Padha karo AirPods Pro kayata) lan duwe bantalan sing beda-beda, disaranake nyoba macem-macem ukuran nganti sampeyan nemokake sing pas. Dheweke cocog karo kuping lan ora gampang tiba.

Kita kudu negesake sanajan kualitas lan kenyamanan sing bener banget, iki minangka produk sing ora duwe jinis sertifikasi babagan resistensi banyu, soko sing bisa nemtokake yen kita arep entuk olahraga. Nanging ing tes olahraga kita durung nemokake masalah.

Konfigurasi lan sambungan

Sampeyan bisa nemtokake kemampuan sampeyan kanthi maksimal instal aplikasi Huawei AI Life, Aplikasi iki mung kasedhiya kanggo Android. Ora ateges headphone ora bisa digunakake karo iOS (iPhone / iPad), amarga piranti kasebut bisa uga sukses, nanging kita bakal kelangan fitur tartamtu ing level antarmuka panganggo.

Ana telung cara sambungan:

  1. Tradisional: Bukak cilik banjur pencet tombol pasangan supaya katon ing menu Bluetooth.
  2. Liwat AI Life Huawei: Aplikasi kasebut bakal ndeteksi headphone lan ngidini kita ngatur trabasan, gerakan lan kapabilitas liyane kayata batere.
  3. EMUI10: Piranti Honor utawa Huawei nganggo EMUI 10 duwe HiPair, yaiku pasangan cepet Huawei kanthi layar pop-up.

Aku mikir versi sing paling menarik yaiku aplikasi AI Life, amarga kalebu, kita bisa nganyari piranti lunak headphone kanthi bener, sing menarik banget ing mbesuk. Ora perlu dipungkiri, kanggo kabeh iki, headphone nggunakake teknologi Bluetooth 5.0 kanggo nindakake kabeh tugas kasebut.

Panel tutul lan otonomi

Earbuds Magic Honor iki duwe "trabasan", Kanggo iki, cukup yen kita nutul bagean sisih ndhuwur headphone. Yen duwe aplikasi AI Life Huawei, kita bakal bisa nyetel respon saka headphone.

Kanggo iki kita duwe rong cara, pencet kaping pindho cepet utawa penet dawa, sing bakal nyebabake tumindak sing wis dikonfigurasi:

  • Dolanan / Ngaso
  • Lagu sabanjure
  • Lagu sadurunge
  • Aktifake asisten swara gawan

Wangsulane apik lan cepet babagan iki. Kanthi cara sing padha, headphone bakal ndeteksi nalika njupuk lan miwiti ngaso lagu utawa jinis konten multimedia sing lagi diputer. Mesthi wae, aku ora ngerti sebabe ora muter konten maneh yen ditrapake maneh.

  • Tuku Earbuds Sihir: LINK

Kanggo bagean kasebut, otonomi dudu poin sing paling penting, udakara rong jam puter maneh musik diterusake kanthi pembatalan swara hibrida diaktifake, ana liyane yen kita mateni. Kasus kasebut bakal ngidini kita ngisi daya headphone kaping telu luwih akeh, lan iki dikenani biaya sajrone setengah jam.

Kualitas swara lan pembatalan swara

Kaping pisanan mbahas babagan pembatalan swara, kita milih sistem "hibrida" sing gumantung karo insulasi akustik saka karet, uga pikap mikrofon sing bakal njupuk swara sekitar lan nyoba nutupi frekuensi nganti maksimal 32 dB miturut Kehormatan. Asil kasebut yaiku pembatalan swara sing alus ing njaba, nanging adoh saka isolasi kita kabeh, ana sing mokal ing headphone TWS. Kita ngerteni peningkatan tingkat kebisingan, nanging miturut aku, aku nemokake wektu tundha.

Tanpa mbatalake swara, kualitas apik banget, utamane ngelingi rega produk. Swarane jelas, pemain tengah apik bakal dihargai lan ora nyalah gunakke bass, mung ngetokake bass sing berkualitas. Kita duwe macem-macem instrumen sing aku seneng banget.

Earbuds Sihir iki ngidini aku nikmati jinis musik sing dakkarepake, sing ora bisa dakkandhakake babagan kabeh headphone TWS, soko saka Ratu, Artic Mokeys, La Fuga ... Tanpa mangu-mangu, poin sing paling positif saka headphone iki yaiku kualitas audio.

Lan saiki kita ngomong babagan sing pengin sampeyan ngerteni, regane:

Earbuds Piandel
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
79,99 a 116,99
  • 80%

  • Earbuds Piandel
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 70%
  • Kinerja
    Penerbit: 85%
  • Otonomi
    Penerbit: 65%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%

Pros

Contra

 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.