Honor MagicWatch 2: Angel menehi luwih sithik (Analisis)

Honor Iki padha karo barang sing apik, apik lan murah sing diduweni Huawei kanggo kabeh pasar. Mangkene pirang-pirang piranti Honor sing nggawe kursi ing dhasar perusahaan Asia, utamane ing pasar kaya Spanyol sing rega dadi salah sawijining faktor sing paling bisa ditemtokake.

Amarga alasan iki, Honor pengin nggunakake kauntungan saka pasar kaya barang sing bisa dipakai lan gawe kaget karo edhisi kaping pindho saka MagicWatch. Kita duwe Honor MagicWatch 2 anyar ing bangkekan tangan lan nuduhake analisis jero sing wis disiapake kanggo sampeyan, Apa sampeyan bakal kelangan?

Disaranake sampeyan mbukak video analisis manawa kita wis ngiwa sampeyan ing sisih ndhuwur supaya sampeyan bisa ndeleng kothak kothak piranti iki, uga konfigurasi cepet lan pengalaman nggunakake Honor MagicWatch 2, kita bakal mangsuli pitakon liwat saluran YouTube, lan yen sampeyan njupuk kesempatan langganan, sampeyan bakal mbantu komunitas kita tuwuh. Yen sampeyan wis mutusake keputusan sing beda, sampeyan bisa Tuku kene Honor MagicWatch 2 anyar kanthi rega paling apik.

Desain: Kenang-kenangan sing gampang nanging migunani

Kita miwiti kaya biasane karo dheweke desain, ing ngendi kita cepet-cepet ngeling-eling memori kakangne, Huawei Watch GT 2, kanthi kesederhanaan lan kenyamanan model kompak.

Kita wis nyoba versi 42mm saka HonorWatch 2 Honor iki kanthi warna ireng, lan kita uga njupuk kesempatan kanggo nyoba tali edhisi khusus, utamane model Ficus saka kolaborasi Honor karo Giovanni Ozzola, sing ditemokake cukup nyaman. Jam tangan, kaya sing wis diandharake, nawakake panggilan 42mm kanthi ukuran 41,8 x 41,8 kanggo bobot udakara 29 gram tanpa tali, sing ora nggawe smartwatch utamane. Piranti umume wis rampung lan tombol duwe lelungan sing apik.

Karakteristik teknis

MagicWatch 2 Honor iki masang prosesor sing diproduksi dening merek utama dhewe, yaiku Huawei Kirin A1 Kab. Uga duwe teknologi nirkabel Bluetooth 5.1 BLE / BR / EDR uga duwe GPS, GLONASS, lan sistem Galileo terintegrasi. Mesthi MagicWatch 2 iki meh ora dianggep SmartWatch lengkap, meh kabeh cara, lan iki minangka salah sawijining aset utama sing dihormati Honor ing MagicWatch 2, sing sawetara nawakake akeh fitur kanthi rega sing murah banget, angel banget nglawan sing. Nanging, kita terus nganggo dhaptar hardware.

Kita uga ora kekurangan sensor: Akselerometer, giroskop, magnetometer, sensor optik kanggo pangukuran denyut jantung, pangukuran cahya sekitar lan barometer. Kabeh iki bakal mbantu kita ngukur sing luwih apik ora mung kanggo kesehatan, nanging uga kinerja ing babagan olahraga fisik, lan iki minangka salah sawijining sebab utama sebabe pangguna akeh milih jam tangan kaya iki, kanthi luwih efisien lan akurat ngawasi asil ing olahraga, soko sing, kaya sing bakal dideleng mengko, MagicWatch 2 iki cukup cocog karo fitur sing ditawakake.

Tampilan lan operasi umum

Kita duwe desain bola, kabeh bunder sing dipasang panel AMOLED 1,20 inci, ora sithik, nanging bedane beda karo 1,39 inci saka kakange. Layar katon apik banget ing papan, kita ora nemokake teduhan utawa panyimpangan aneh sanajan desaine.

  • Tuku Honor MagicWatch 2 kanthi rega paling apik> LINK.

Kita uga duwe padhang ruangan sing cukup kita duwe opsi "tansah aktif" sing biasane nuduhake wektu ing kabeh wektu, sanajan aku luwih seneng layar dipateni yen ora digunakake. Ing babagan iki, jam tangan nawakake kinerja sing apik banget.

Operasi antarmuka pangguna intuisi, sanajan nggunakake sistem operasi dhewe, ora ana masalah kacepetan utawa ora bisa ngerteni apa-apa. Hasil sing ora apik sing diwenehake OS Wear (Android) wis digawe Merek kaya Honor menehi taruhan ing sistem operasi dhewe lan asile kepenak. 

Kita gampang pindhah kanthi gerakan sing intuisi lan mung duwe rong tombol fisik ing sisih tengen sing bakal mbantu kita mateni jam lan sesambungan karo fungsi liyane. OS Lite, nonton sistem operasi, tundhuk.

Olahraga lan kesehatan minangka titik pusat

Kita nyukupi kebutuhan nginstal app Huawei Health, sing bakal tanggung jawab nglumpukake lan ngatur data sing dipikolehi kanthi jam, titik referensi paling apik. Kasedhiya kanggo kalorone Android uga kanggo iOS, nanging sayangé ing iOS, kita bakal kelangan fungsi sing paling apik: Instal bidang khusus, aktifake tes kinerja ... lsp.

Lan aplikasi kasebut minangka aplikasi sing bakal ngidini kita ngatur jam tangan kanthi kesel kanthi akeh fungsi lan bidang, sing paling apik ing produk. Kita bakal bisa intine ngawasi enem jinis data: langkah, olahraga, detak jantung, turu, bobot lan stres. 

Entuk data saka cabang kasebut, aplikasi bakal menehi grafik lan uga tips kanggo nambah kesehatan lan kinerja. Nanging, aku mekso maneh, Aku mikir panggunaan ing Android luwih disaranake.

Otonomi lan pengalaman panganggo

Kaya model sing inspirasi, Honor MagicWatch 2 iki nawakake otonomi sing apik banget. Perusahaan nawakake nganti 7 dina panggunaan kanthi ngawasi denyut jantung diaktifake. Ing tes aku wis bisa nggayuh enem dina tanpa ngrusak rambutku. 

Penting kanggo negesake sistem pangisian daya nggunakake pangkalan nganggo rong pin logam cukup nyenengake. Ngisi daya kanthi lengkap, butuh wektu udakara sakjam adhedhasar tesku.

Mesthi fokus ing pasar Android, Honor MagicWatch 2 (42mm) iki minangka pilihan sing cocog kanggo merek liyane, ngelingi yen bisa dipakai bisa digawe kanthi rega sing menarik tanpa kalah karo kemampuan liyane. Obat sing asor babagan fitur kayata puter maneh musik nirkabel (duwe panyimpenan 4GB) lan batere penasaran kurang saka rong atus euro. Sampeyan saiki bisa tuku ing situs web resmi Kehormatan wiwit 139,90 euro (LINK) utawa ing Amazon kanthi rega 159,99 euro (LINK)

Jam Tangan Ajaib 2 (42mm)
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
139,90 a 159,99
  • 80%

  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Layar
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%

Pros

  • Otonomi sing apik banget
  • Kompatibilitas lan gampang panggunaan karo Lite OS
  • Sapa sing menehi luwih sithik

Contra

  • Bisa abot
  • Aplikasi iOS falters
  • Sampeyan ora duwe mbayar NFC
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->