Honor Magic, smartphone kanthi layar sudhut mlengkung saiki resmi

Perusahaan Cina Honor, merek nomer loro Huawei, saiki resmi nampilake Honor Magic, sawijining terminal sing saiki wis bisa dituku ing pasar Cina lan pengin ngadeg ing ndhuwur pasar kanthi desain sudhut mlengkung ing kabeh papat sisi, siji kanggo saben sisih piranti, konsep sing padha banget karo model Edge Samsung, sing bakal menehi perasaan campuran kanggo akeh pangguna sing durung biasa karo jinis layar lan rampung iki. Honor Magic minangka wangsulan Huawei babagan Xiaomi Mi Mix, model sing menehi rasio layar sing apik banget, sanajan produk pungkasane adoh saka produk sing ditampilake perusahaan nalika diumumake.

Peluncuran Magic Magic negesake manawa tren pabrike saiki Iki ndadekake cara ngilangi bezel terminal ing sisih terminal, sawijining perkara sing bakal meksa pabrike kasus supaya bisa menehi perlindungan kanggo jinis terminal kasebut tanpa nyerang bagean layar.

Fitur Piandel Kehormatan

Honor Magic nawakake layar 5,1 inci kanthi resolusi QuadHD lan teknologi Super AMOLED. Ing njero piranti iki kita temokake prosesor Kirin 950, diprodhuksi dening Huawei, bebarengan karo RAM 4 GB lan panyimpenan internal 64 GB. Saiki, pasar bakal digegir nganggo Android 6.0 (ora ngerti yen bakal dianyari menyang Android 7), wis cepet ngisi daya yen mung 20 menit nawakake batere 70%, batere 2.900 mAh Piranti iki misuwur ing bagean fotografi, amarga nawakake papat kamera, loro kamera mburi 12 mpx lan loro kamera ngarep 8 mpx liyane.

Rega Piandel rega lan kasedhiyan

Ing wayahe perusahaan Cina Honor bakal mbukak terminal iki mung ing pasar Tiongkok, ing rega $ 530. Kita ora ngerti apa Honor pengin ngluncurake piranti iki ing negara liyane sing saiki perusahaan uga adol terminal kanthi resmi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.