Penawaran paling apik kanggo Natal iki saka Banggood

Natal ing Banggood Natal bakal teka, tanggal-tanggal sing, sanajan akeh sing ngarani dheweke sengit, umume kita seneng. Malah wong-wong "grinch" sing ujar dheweke sengit karo Natal mbuwang swasana sing ora apik nalika kita menehi hadiah, sanajan sejatine swasana ora enak bisa muncul maneh yen sing ditemokake ora kaya sing disenengi banget. Apa wae sing bakal diwenehake, apa sing jelas yaiku kita kabeh seneng golek barang kanthi rega suda, lan ing postingan iki bakal dibahas babagan tawaran Banggood paling apik kanggo Natal iki.

Apa sing bakal ditemokake ing kiriman iki bakal dadi jinis filter sing bakal diwenehake server saka kabeh tawaran sing kasedhiya situs web. Secara logis, bakal ana sawetara artikel sing luwih menarik tinimbang liyane, nanging Aku bakal nyoba nambah kabeh jinis tawaran Dheweke bisa njupuk kauntungan saka kulawarga paling cilik nganti pangguna paling geek. Yen sampeyan kepengin ngerti apa persentase sing dibahas, diskon bisa ngluwihi 50%, sing bakal dikandhani mengko. Sabanjure sampeyan duwe pilihan iki.

Telpon lan tablet saka merek paling apik

Apa sampeyan pengin tuku seluler utawa tablet kanthi rega diskon? Aja kantun nawakake saka merek paling apik.

Telpon Xiaomi

Dina iki lan wis suwe, gadget sing paling sukses yaiku ponsel utawa smartphone. Kanthi ijin saka merek kayata Samsung lan Apple, smartphone sing nyebar akeh yaiku merek Tionghoa sing paling penting, kayata Xiaomi. Deleng bagean tawaran smartphone sing ditawakake Banggood saiki, aku kaget nalika ndeleng sawetara ponsel Xiaomi kanthi diskon sing signifikan, kayata ing ngisor iki:

Xiaomi Mi4C Kab

Xiaomi Mi4C Kab

  • Xiaomi Mi4C Kab, telpon kanthi layar 5 inci, RAM 2GB, hard drive 16GB lan prosesor hexa-core sing saiki bisa dituku kanthi diskon 72%, sing bakal ngidini kita tuku salah sawijining model sing kasedhiya mung saka 108 € . Sampeyan bisa ngakses tawaran iki nganti tanggal 17 Desember saka Link iki.
  • Xiaomi mi5s, telpon kanthi layar 5.15 inci, RAM 3GB, maca bekas driji, 64GB hard disk lan prosesor quad-core sing bisa tuku, saka Link iki, kanthi diskon 24% kanthi rega udakara € 271,44 nglamar kupon kanthi diskon 13%.
  • Xiaomi Mi5, versi 5s sing rada wicaksana sing bedane utamane yaiku ora ana sing maca bekas driji lan memori penyimpanan 32GB. Saiki Mi5 kanthi diskon 55%, mula kita bisa tuku telpon kanthi performa tinggi iki kanthi rega udakara 209,65 euro yen ngetrapake diskon 7%. Kita bisa ngakses tawaran iki saka Link iki.
  • Xiaomi Redmi 3s Kab, smartphone kanthi layar 5 inci, maca bekas driji, RAM 3GB lan memori panyimpenan 32GB sing, saka Link iki lan nganti tawaran rampung, kita bisa tuku rega € 131 amarga diskon 44%.
  • Xiaomi Redmi Wigati 4, telpon nganggo maca bekas driji, layar 5.5 inci, RAM 2GB lan prosesor 10-inti sing bisa tuku Natal iki kanthi rega € 150.26, amarga diskon 36% saiki. Kita bakal ngakses tawaran iki saka Kene.

Lenovo ZUK Z2

Lenovo Zuk Z2

 

Terus nganggo ponsel, sajrone Natal Banggood iki nawakake Lenovo Zuk Z2 kanthi rega 181.38 €. Zuk Z2 Lenovo minangka terminal kanthi layar 5 inci, RAM 4GB, panyimpenan 64GB lan prosesor quad-core. Amarga ora promosi, terminal Lenovo iki regane regane luwih saka € 400, mula yen sampeyan kasengsem amarga golek telpon jarak tengah sing apik, mula entuk manfaat saka tawaran iki.

Lenovo Zuk Z2 | Tuku Saiki.

VR BOX 2.0

VR Box 2.0

Sampeyan bisa uga dudu salah sawijining kesepakatan sing bakal ngirit akeh dhuwit, nanging aku ujar manawa bakal nyoba nambah kabeh jinis barang ing dhaptar iki. Yen sampeyan maca Aktualidad Gadget, sampeyan mesthi ngerti a Kardus: jinis dhukungan sing digawe Google sing bakal ngidini kita nggawe kacamata kasunyatan virtual ing endi smartphone bakal menehi gambar. VR BOX 2.0 bakal duwe diskon 11% sajrone Natal iki, sing regane pungkasan yaiku € 18.77.

VR BOX 2.0 | Tuku Saiki.

X96 Amlogic S905X

Yen kita goleki a kothak ndhuwur, sampeyan ora prelu mbuwang dhuwit kanggo mbayar Apple TV 4 utawa merek Android TV merek utama. Ana liyane sing bisa ngladeni kita kanthi sampurna, sanajan bisa uga ora gampang digunakake. Pramila aku mikir tawaran X96 Amlogic S905X iki luwih cocog kanggo wong geeky tinimbang sing pengin nggunakake piranti play plug 'n'. Nyatane, aku yakin manawa akeh pangguna ora bakal ngerti babagan "Kodi" sing katon minangka fitur sing ditampilake. Yen kita njupuk kauntungan saka tawaran saiki, kita bisa tuku kothak ndhuwur cilik iki kanthi rega 40.45, tawaran sing apik banget mula aku kudu mandheg nggunakake (lan aku wis duwe kothak ndhuwur).

X96 Amlogic S905X | Tuku Saiki.

Xiaomi MiJia Kab

Sanajan komputer desktop (menara komputer) saya sithik sithik, mula isih akeh kita sing seneng komputer menara minangka peralatan utamane. Laptop apik, bener, nanging uga nawakake luwih akeh regane utawa luwih murah kanthi rega sing padha. Komputer desktop nawakake luwih akeh tenaga, nanging ora duwe periferal kayata kamera web Xiaomi MiJia. Ing wektu iki, kita bisa tuku kamera sing apik banget kanthi rega € 53,26 kanthi nggunakake kupon diskon 20% sing metu ing web.

Xiaomi MiJia | Tuku Saiki.

Produk Elektronik

Yen elektronik minangka barang sampeyan lan sampeyan pengin ngirit dhuwit ing piranti kaya RaspBerry lan komponen liyane, ing kene sampeyan bisa nemokake koleksi penawaran sing apik banget kanggo produk kasebut.

Raspberry Pi 3 Model B

Sayange, barang sing paling apik biasane ora didiskon utawa, yen item kasebut ora pati penting. Ing kasus apa wae, pancen mokal kanggo aku ora nyakup ing dhaptar iki piranti sing tansah nuwuhake rasa penasaran marang aku. Babagan babagan Papan Raspberry Pi 3Ngono, Model B, sing bisa dituku Natal iki ing Banggood kanthi rega € 37.56. Diskon mung 7 persen, nanging ora ana apa-apa.

Raspberry Pi 3 Model B | Tuku Saiki.

Jeruk Pi Siji H3

Pi Orange

Ora misuwur kaya piring sadurunge, nanging ora mesthi dadi perkara sing ala. Orange Pi One H3 ndhukung Ubuntu lan Android, sing wis narik kawigaten kanggo sistem operasi pisanan sing kasebut. Ing kertas, iku motherboard utawa mini pc luwih kuat tinimbang Raspberry Pi lan sajrone tanggal kasebut, kita bisa entuk rega € 13.76.

Jeruk Pi Siji H3 | Tuku Saiki.

MXQ Pro 4K Ultimate

MXQ Pro 4k Kab Mangkene bukti liyane yen sampeyan ora kudu ngentekake akeh dhuwit kanggo kothak paling apik. Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, MXQ Pro 4K minangka kothak ndhuwur sing wis ditemtokake Kodi kabeh-puter lan pamuter multimedia dadi standar. Sistem operasi sing nyopir piranti cilik iki yaiku Android 5.1, nanging fitur sing paling apik yaiku fitur sing kalebu ing jenenge: bisa ngatur konten 4K. Nganti tawaran rampung, kita bisa tuku pesawat paling ndhuwur ing Banggood kanthi rega € 30.82.

MXQ Pro 4K Ultimate | Tuku Saiki.

Drone sing didol ing Banggood natal iki

Ora ana dhaptar transaksi gadget sing bisa dianggep lengkap yen ora kalebu sawetara drones. Aja lali adol drone lan piranti RC liyane.

Turbin Bineine QX70

Turbin saben qx70 Yen sampeyan nggoleki drone cilik kanggo seneng-seneng utawa, kenapa ora, nindakake telik telik sampeyan, sampeyan kudu ngurmati tuku Everyine Turbine QX70. Iki adhedhasar Controller Penerbangan Disikat F3 EVO lan, kaya sing sampeyan deleng ing gambar sadurunge, wis ana kamera sampeyan dhewe. Sanajan, aja ngarep-arep njupuk film Oscar karo dheweke. Saiki kita bisa tuku drone cilik lan entheng kasebut kanthi rega € 54.90.

Turbin Bineine QX70 | Tuku Saiki.

Saben Tiny QX95

Saben Tiny QX95

Iki saka merek sing padha karo sing sadurunge lan uga adhedhasar F3 Evo Brush, nanging katon ora padha, loro-lorone mabur lan duwe kamera dhewe. Iki rada larang tinimbang Turbine QX70, nanging uga luwih kuat, sing bakal njamin pesawat sing luwih stabil, antara liya. Kita bisa tuku kanthi rega € 61.64.

Saben Tiny QX95 | Tuku Saiki.

Eachine Racer 250 FPV

Eachine Racer 250 FPV

Opo Loro drone sadurunge kayane loro sepele kanggo sampeyan? Dadi, njupuk sing luwih kuat. Echine Racer 250 FPV lan siji-sijine sing padha karo sadurunge yaiku merek. Uga, mabur uga duwe kamera, nanging kita ngomong babagan drone sing duwe remot sing luwih gedhe, saengga duwe layar dhewe, lan ukuran sing luwih gedhe tinimbang sing sadurunge, sing bakal ngidini kita nindakake manuver sing luwih rumit, kabeh kanthi kacepetan sing luwih dhuwur. Rega kasebut umume, udakara € 269.71 sing nuduhake manawa ana luwih akeh tinimbang 7 kanggo 44 ″. Yen kayane larang, elinga yen rega iki kalebu diskon 481.63%. Rega non promosi yaiku XNUMX €. Sampeyan kasengsem? Manfaatake tawaran sing kasedhiya ing link ing ngisor iki.

Eachine Racer 250 FPV | Tuku Saiki.

SJ8000

Lan yen sampeyan pengin produk liyane seneng ing njobo kaya lampu utawa kamera aksi, sampeyan uga duwe koleksi diskon sing apik.

Penawaran liyane sing menarik

Yen sampeyan pengin luwih akeh, coba bukak bagean ing ngisor iki kanthi tawaran luwih akeh:

  • Piranti cerdas: gelang kegiatan, speaker bluetooth, adaptor kabeh jinis ...
  • Aksesoris mode: ing kene sampeyan bakal nemokake jam tangan, koper, tas, anting-anting lan liya-liyane.
  • Gadget omah: bohlam lampu Bluetooth, strip LED, set pisau keramik minangka sawetara conto sing bakal ditemokake ing kene.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.