Iki minangka sawetara toko online Tionghoa paling apik sing bisa tuku produk saka kabeh jinis

Toko online Cina

Internet wis sawetara wektu ngisi bagean iki saka pirang-pirang toko sing ana ing China sing nawakake produke kanthi rega sing murah banget, lan umume ngirim saka negara asal tanpa biaya. Mesthi, kabeh utawa meh kabeh kita ing ruang warta saka Aktualidad Gadget umume tuku ing toko cina lan mulane dina iki kita bakal nuduhake sampeyan sawetara sing paling asring digunakake.

Kita wis ngiwa karo total enem toko Tionghoa sing bisa tuku produk saka kabeh jinis, kanthi rega sing disaranake banget. Mesthine, sadurunge ngluncurake dhewe kanggo tuku omong kosong, priksa cara mbayar, cara ngirim kapal lan cara bali.

Sabanjure, kita bakal nuduhake sampeyan enem toko online Tionghoa sing kondhang ing saindenging jagad, sanajan kaya sing wis dakkandhani, isih akeh liyane. Yen sampeyan pengin saran gratis, sadurunge mriksa toko sing wis disiapake kanggo sampeyan, gunakake sawetara toko kasebut kanggo tuku lan sanajan sampeyan ora bisa ngindhari masalah, iki bakal nyuda persentase kemungkinan ngalami masalah.

Harga Fokus

Harga Fokus

Harga Fokus Iki minangka salah sawijining toko online Tionghoa sing paling misuwur lan ing endi kita bisa tuku ewonan produk elektronik konsumen, uga komponen PC utawa puluhan aksesoris kanggo piranti Apple. Apa wae sing sampeyan butuhake, sampeyan bisa nemokake meh kanthi aman, lan bisa nampa sawetara dina ing omah, tanpa kudu mbayar euro kanggo pangiriman omah.

Antarane kaunggulan ing toko iki yaiku manungsa waé liwat obrolan sing ditawakake lan matur nuwun amarga sampeyan bisa ngatasi keraguan utawa masalah sing bakal ana. Kajaba iku, sampeyan uga bisa nglacak pesenan, ya, anggere tuku luwih saka $ 20.

Pungkasane, sampeyan kudu ngerti manawa sampeyan bisa nggawe pembayaran liwat PayPal, njaluk pengembalian dana yen ora nampa pesenan sajrone 90 dina lan ngunjungi bagean utawa bagean ing toko, kanthi basa Spanyol.

Kunjungi FocalPrice Kene

tansah tuku

tansah tuku

Salah sawijining toko Tiongkok paling tuwa sing duwe Internet yaiku tansah tuku, sing dibukak ing taun 2006 lan wiwit saiki ora mandheg tuwuh nganti saiki duwe katalog luwih saka 250.000 produk. Umume produk kasebut ana gandhengane karo teknologi, sanajan uga adol produk liyane, kalebu sandhangan utawa dolanan sing misuwur.

Iki minangka salah sawijining papan sing disenengi para pangguna kanggo tuku piranti seluler utawa tablet saka merek Tionghoa kayata Xiaomi utawa Huawei, sanajan duwe titik negatif manawa ora diterjemahake menyang basa Spanyol kanthi ora nyaman sing diramalake iki.

Mesthine, cara pembayaran sing paling jembar, garansi pengembalian dana 30 dina lan uga kiriman duwe wektu pengiriman antara 7 nganti 20 dina, yaiku salah sawijining toko paling cilik saka China sing ana ing jaringan jaringan.

Dolan maring Everbuying Kene

Banggood

Banggood

Terus karo review toko Cina kanthi Internet iki, saiki dadi giliran Banggood sing nduwe katalog ekstensif 150.000 produk, sing terus tuwuh saya suwe. Uga duwe kauntungan banget, dibandhingake karo toko liyane sing jinis iki, yaiku gudang ora mung ing China, nanging uga ing Amerika Serikat lan Eropa.

Kabeh kaca dijarwakake menyang basa Spanyol lan uga ngidini kita milih Euro minangka mata uang, sing bakal nyegah kita kudu ngowahi saka siji mata uang menyang liyane, soko sing kadang angel banget lan bisa nggawe kita luwih ora seneng nalika tuku yen, kayata, nggawe kesalahan nalika nggawe akun.

Minangka kanggo katalog, wiyar banget kaya sing wis kasebut lan bisa ditemokake ing kabeh artikel, ora mung saka elektronik, nanging uga akeh pasar liyane. Produk apa wae sing dituku bakal ditampa kanthi gratis sajrone 7 nganti 20 dina.

Dolan maring Banggood Kene

DealExtreme

DealExtreme

Wis pirang-pirang taun wiwit wiwit tuku macem-macem produk ing macem-macem toko Tionghoa sing ana ing Internet, nanging ing kasus kasebut, kabeh diwiwiti DealExtreme, salah sawijining toko pertama sing misuwur ing Spanyol amarga regane murah lan keamanan sing ditawakake nalika dikirim.

Saiki, dheweke wis misuwur amarga toko online liyane sing asale saka China, nanging saiki isih ana katalog luwih saka 300.000 produk saka kabeh jinis.

Salah sawijining poin sing disenengi DX yaiku komunitas aktif konco, lan sing ngidini konsultasi babagan akeh review, foto lan umume akeh informasi babagan umume produk sing didol.

Dolan maring DealExtreme Kene

GearBest

Gearbest

Saiki salah sawijining toko online Tionghoa sing paling populer yaiku GearBest, sing kaya kabeh kekurangane, sing bisa diatasi karo macem-macem produk sing kasedhiya, kanthi rega sing murah banget.

Dina iki duwe gudang ing China, Amerika Serikat, Eropa, Rusia lan Hong Kong saka lokasi sing dikirim, sing biasane ditampa ing wektu 10 dina, sanajan nalika kasunyatan, ngenteni rada suwe maneh gumantung ing endi pengiriman.

Ketenaran nggawe salah sawijining toko sing paling dianjurake kanggo tuku meh kabeh jinis produk, lan sebagian amarga sukses, masalah bisa saya suwe saya suwe. Antarane aspek negatif, negesake manawa kabeh toko ora diterjemahake kanthi cara asli, nggunakake Google Translate, kanggo nuduhake versi ing Spanyol kaya ing ngisor iki sing pancen disaranake.

Aliexpress

AliExpress

Sanajan kita wis mutusake nyelehake Aliexpress Ing papan pungkasan ing dhaptar iki, raksasa Asia bisa ujar manawa dina iki minangka toko online paling gedhe saka China lan sukses lan relevan banget. Kajaba iku, saiki luwih gedhe tinimbang Amazon lan saiki ana ing salah sawijining situs web sing paling akeh dibukak ing saindenging jagad.

Kita bisa ngomong akeh perkara babagan Aliexpress, nanging Sampeyan kudu ngerti manawa iku toko normal lan saiki, nanging kalebu eBay toko Cina. Katalog produke praktis ora winates, amarga nawakake produk ing pirang-pirang toko Cina. Pembayaran terpusat lan aman, sing mesthi menehi kapercayan gedhe kanggo pangguna sing tuku.

Wektu pengiriman pancen salah sawijining aspek sing paling negatif lan yaiku kudu ngenteni pirang-pirang dina malah sawetara minggu kanggo nampa kiriman. Mesthine, Aliexpress terus nambah suwe-suwe supaya bisa nambah apik lan wis suwe ngirim pengiriman saka negara-negara tartamtu, bisa nampa tuku sawetara dina ing alamat kita.

Yen sampeyan pengin tuku smartphone, klambi utawa produk liyane kanthi rega sing nyenengake, mesthine Aliexpress dadi pilihan pertama kanggo tuku amarga keamanan lan keandalan sing ditawakake. Sayange, ana masalah tartamtu sing isih ana, sanajan iki saya suwe saya suwe lan saiki toko sing nawakake barang liwat Aliexpress bisa ngrampungake meh kabeh masalah, ora preduli sepele utawa gedhe, sing mesthine kalebu tambah gedhe kanggo kita kabeh sing blanja behemoth massal iki.

Kunjungi Aliexpress Kene

Sawetara tips kanggo tuku

Jaringan jaringan wis diisi karo toko-toko Tiongkok nganti saiki lan saiki, sapa wae bisa tuku ing puluhan toko sing beda-beda, sing mesthi ora kabeh menehi kapercayan lan keandalan sing dituduhake ing artikel iki. Saran utama sing bisa diwenehake yaiku supaya sampeyan tuku ing toko sing wis disaranake utawa sing paling ora dingerteni lan ketemu kanca utawa kulawarga sing wis pengalaman positif.

Tuku ing toko sing ora pati ngerti tegese golek kejutan sing ora karu kayata ngirim produk, wektu tundha banget nalika nampa utawa ora nate nampa, ana sing bola-bali dieling-eling dening sawetara toko tanpa reputasi. Pungkasan, yen sampeyan bisa, coba mbayar liwat PayPal amarga bakal menehi kapercayan kaping pindho lan aja nganti entuk dhuwit sing ora enak.

Ing toko online Tionghoa sing biasane sampeyan tuku kanthi frekuensi tartamtu?. Marang ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat salah sawijining jejaring sosial sing saiki kasedhiya lan uga critakake ing endi toko Tionghoa liyane sing biasane sampeyan tuku kanthi frekuensi tartamtu lan sampeyan ora nemoni masalah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Antonio ngandika

    Apa dheweke bakal mbayar pensiun, rumah sakit, universitas, lsp?
    Terus ndonga, muga-muga iki bisa ningkatake negara

  2.   Javigrg ngandika

    Persis Nalika anak-anak sampeyan golek gaweyan ing sacedhake bocah cilik lan ora ditemokake, coba lakoni ing China

  3.   Malaikat P. Fong ngandika

    AliExpress paling

  4.   Anna ngandika

    Muga-muga aku mulih ana toko China sing apik lan serius banget

bool (bener)