Pamrentah Walanda mandheg nggunakake Kaspersky amarga alasan keamanan

Kaspersky Lab

Wiwit taun kepungkur, Amerika Serikat mboikot Kaspersky. Miturut pamrentah Amerika, lan macem-macem agensi, antivirus perusahaan Rusia nuduhake data karo pamrentah Putin. Amarga iku, dheweke nyaranake ora nggunakake. Boikot toko sing wis ditambahake ing Amerika. Sanajan ora ana kedadeyan ing Eropa nganti saiki.

Nanging Walanda wis dadi negara pertama ing Eropa sing mandheg nggunakake Kaspersky. Iki wis dikonfirmasi dening Menteri Kehakiman lan Keamanan, kanthi Menteri Grapperhaus minangka kepala. Keputusan kasebut diumumake resmi dina Senin wengi.

Kaya komentar saka kementerian, Antivirus Kaspersky minangka siji-sijine produk sing ora diterusake pamrentah. Alesan sing diwenehake yaiku keamanan, amarga perusahaan kasebut tundhuk karo hukum Rusia. Mula, nuduhake data karo pamrentah negara kasebut.

Kaspersky

Uga, hubungan antarane Walanda lan Rusia durung dadi sing paling apik udakara telung taun. Dadi, dheweke ora pengin pamrentah Rusia duwe data tangane sing mengaruhi keamanan negara kasebut. Sanajan dheweke menehi komentar manawa nganti saiki, durung ana sangsi manawa ana serangan utawa ancaman keamanan ing Walanda.

Keputusan iki minangka pukulan penting kanggo Kaspersky. Wiwit boikot Amerika wis mengaruhi perusahaan kasebut, nyuda anané ing pasar. Saiki kedadeyan ing Eropa dadi masalah anyar. Amarga bisa nyebabake luwih akeh negara njupuk keputusan iki.

Wiwit swara saya akeh ujar manawa Kaspersky ora bisa dipercaya kabeh, sanajan nganti saiki durung ana indikasi nyata. Nalika perusahaan terus mbela awake dhewe nglawan kabeh tuduhan kasebut. Nanging kasunyatane, dheweke ngerti kepiye mula bakal kelangan klien penting.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)