Pamuter musik paling apik kanggo Windows

Sanajan kasunyatan manawa layanan streaming musik dadi alat sing paling asring digunakake para pangguna nalika ngrungokake musik sing disenengi, akeh sing duwe akeh lagu, diowahi langsung saka CD kanthi kualitas paling dhuwur lan dheweke luwih seneng nggunakake PC kanggo ngatur kapan wae, saliyane muter sing disambungake karo peralatan audio.

Yen sampeyan pengin terus njupuk kauntungan saka perpustakaan musik, perpustakaan musik sing wis pirang-pirang taun kepungkur digawe, ing artikel iki, kita bakal nuduhake sing endi pamuter musik paling apik kanggo Windows, pemain sing terus nganyari saben taun, dudu sing dadi legenda nanging durung pirang-pirang taun nganyari.

Kabeh pemain sing ditampilake ing ngisor iki, kabeh Dheweke nawakake versi gratis kanthi watesan liyane, watesan sing bisa kita lakoni kanthi tuku aplikasi, nanging paling ora. Saiki kabeh gumantung karo kabutuhan lan pilihan sing sampeyan jaga supaya perpustakaan tetep rapi lan konser.

GOM Player

GOM Player ngidini kita ngontrol puter maneh musik saka smartphone

Pamuter sing nggunakake sithik sumber daya iki, ora mung ngidini kita nikmati musik favorit, nanging uga ngidini muter kabeh jinis video, kalebu sing direkam ing 360 derajat, sanajan iki kudu sampeyan kudu ndownload codec sing cocog, prekara sing ora kedadeyan yen ngomong babagan file musik. GOM Player nawakake akeh kulit kanggo ngatur pamuter supaya cocog karo selera, fungsi sing ora kabeh pemain ditawakake ing pasar.

Yen nalika ngrungokake musik, kita mlaku-mlaku ing omah, amarga aplikasi GOM Remote, kita bisa kontrol puter maneh saka smartphone, salah siji Android utawa iOS, supaya kita bisa ngaso puter maneh, maju lagu, bali ... Sampeyan butuh memori 2 GM RAM lan kompatibel saka Windows XP menyang Windows 10. Uga menehi akeh kulit kanggo ngatur estetika pamuter.

Download GOM Player

Manajer Musik Waf

Waf Music Manager minangka pamuter musik lengkap kanggo PC

Waf Music Manager minangka aplikasi sing gampang lan praktis sing diklompokake a pamuter musik, panata lagu lan editor tags ing sak paket entheng, ngidini sampeyan ngrungokake musik lan ngowahi rincian lagu saka sak panggonan. Browser file internal ngidini sampeyan ndeleng kabeh file musik sing didhukung ing lokasi tartamtu ing komputer lan durasine, dene fungsi telusuran bisa digunakake kanggo nyaring lagu miturut jeneng artis, judhul utawa album.

Aplikasi iki ngidini sampeyan ngowahi data tag file musik sing dipilih (operasi kumpulan ora diidini), nyediakake kolom sing bisa diowahi kanggo jeneng artis, judhul lagu, album, rating, nomer trek, taun, genre, penerbit, komposer lan direktur. Kanthi cara iki, sampeyan bisa ngatur koleksi kanthi cara sing luwih efisien. Wal Music Manager didhukung ing Windows 8.1.

Download Waf Music Manager

ZPlayer

ZPlayer minangka pamuter musik cilik kanggo PC

ZPlayer minangka pamuter musik adhedhasar Java sing ngidini kita nikmati musik favorit kanthi antarmuka sing gampang digunakake tanpa komplikasi. Pamuter iki kanthi asli ndhukung macem-macem format audio kayata MP2, MP3, WAV, Ogg, Flac, MID, CDA, MOD, Dolby AC3 ... Kita bisa kanthi gampang nggawe dhaptar lagu sing nuduhake jeneng lagu, durasi, ukuran lan nalika digawe. ZPlayer minangka pemain sing kompatibel karo kabeh versi Windows, mung ngidini kita muter audio, mung sethithik lan antarmuka pangguna ngidini kita ngaso utawa muter lagu, mungkasi, maju lagu utawa bali menyang lagu sadurunge.

Download ZPlayer

AIMP

AIMP, minangka pilihan liyane kanggo ngrungokake musik ing PC

AIMP gabung karo dhaptar pemain musik sing kasedhiya ing Windows. Fitur utama sing ditawakake yaiku kompatibilitas karo kulit sing beda kanggo ngatur pamuter miturut selera. AIMP asli kompatibel karo file MP3, AAC, FLAC, MAC, M3U, OGG, OPUS, RMI, TTA, WAV lan WMA. Pamuter iki butuh papan sithik ing hard drive kita lan kompatibel karo Windows Vista.

Download AIMP

Musicbee

MuisicBee minangka pamain musik sing penasaran

MusicBee minangka salah sawijining pemain sing nawakake luwih akeh pilihan ing papan sing kurang. Ora menehi browser browser, nanging kita kudu langsung ngimpor folder sing bakal nggawe file musik kanggo muter maneh. Yen ing antarane metadata file audio, album utawa seni lagu dipasang, iki bakal ditampilake ing aplikasi. MusicBee nawakake macem-macem mode tampilan, mateni otomatis, ganti konfigurasi audio, akses menyang mixer lagu, ngowahi label file audio ... Puteran iki kompatibel karo Windows Vista lan kompatibel karo versi 64 bit.

Download MusicBee

MediaMonkey

Mediamonkey, pamuter musik sing apik banget kanggo PC

Pemain liyane sing nawakake akeh pilihan yaiku MediaMonkey, puter maneh sing bisa ngatur perpustakaan tanpa ngrusak luwih saka 100.000 file, ngobong CD langsung saka aplikasi kasebut, telusuran liwat tag, surat, sampul lan metadata liyane, atur jinis lagu ...

Uga ngidini kita muter format audio tanpa kudu kuwatir ngowahi format liyane, kita bisa nggawe dhaptar lagu kabeh lagu sing dikarepake tanpa watesan saliyane nggunakake fungsi Auto DJ supaya otomatis muter lagu ing perpustakaan kita. Ing pilihan pangaturan dhewe, kita uga bisa nemokake kulit, alat kanggo nemokake musik anyar, paket basa ...

Download MediaMonkey

audacity

Nyampur lan muter lagu favorit sampeyan nganggo Audacity

Sanajan aplikasi iki luwih misuwur amarga dadi editor sing apik kanggo file audio, uga nawakake macem-macem fungsi kanggo digunakake minangka pamuter musik, nanging kanthi ekstra sing ngidini kita nyunting lagu favorit kanggo digawe, kanthi cara fades, track tunggal kanthi akeh lagu. Napsu nggoleki kabeh dadi sijiKanggo supaya ora nginstal akeh aplikasi ing komputer, Audacity minangka aplikasi sing sampeyan butuhake.

Download Audacity

Tomahawk

Tomahawk nawakake akeh pilihan kanggo muter musik

Yen musik ora mung ditemokake ing PC, nanging uga nggunakake layanan musik streaming, ngatur kabeh informasi iku gampang banget karo Tomahawk, pamuter gratis sing bisa digandhengake karo Google Play Music, Spotify, Deezer, iTunes, SoundCloud nganti YouTube. Kanthi cara iki, lagu apa wae sing digoleki, bakal gampang ditemokake, ing hard drive utawa ing salah sawijining layanan musik streaming kasebut. Kajaba iku, yen kita minangka salah sawijining pangguna sing seneng nuduhake rasa karo kanca-kanca, Tomahawk nawakake alat sing sampurna kanggo nindakake.

Unduh Tomahawk

tuna

aTunes minangka salah sawijining pemain musik paling apik

aTunes, sing diilhami dening iTunes Apple, menehi antarmuka sing gampang lan jelas supaya bisa gampang nemokake lan muter kabeh lagu sing dadi bagean saka perpustakaan kita. Thanks kanggo pilihan kanggo ngimpor lagu utawa direktori, kita bisa ngatur perpustakaan kanthi mbaka sethithik tanpa kudu gelut karo akeh lagu sanalika kita miwiti.

aTunes kompatibel karo kabeh format audio ing pasar, dadi kita ora prelu ngowahi lagu dadi format sing luwih kompatibel supaya bisa diputer, kanthi aplikasi gratis sing apik banget. Kaya layanan liyane, aTunes ngidini kita nyambung menyang Last.fm saliyane nemokake kabeh lagu sing diduplikasi, sawetara aplikasi sing ora ana gandhengane.

Download aTunes

Pamuter media VLC

Pamuter Musik VLC Gratis kanggo PC

VLC wis dadi pirang-pirang taun, alat sing paling apik sing saiki bisa ditemokake ing pasar kanthi gratis supaya bisa ngrungokake musik favorit lan nikmati video ing format apa wae, amarga kompatibel karo kabeh. Sanajan bener estetika ora paling apik, nanging VLC ora bakal duwe masalah muter format musik apa wae.

Download VLC

iTunes

Yen kita pengin supaya perpustakaan tetep selaras karo sampulane, Apple iTunes minangka pilihan sing apik nalika ngrungokake musik favorit, ya, sampeyan kudu tliti banget karo kabeh data saben lagu, supaya aplikasi bisa ngurutake lan klompok kanthi bener. Yen sampeyan duwe iPhone, iPad utawa iPod Touch, luwih becik sampeyan wis nginstal aplikasi iki sanajan sampeyan mung nggunakake aplikasi iki kanggo nggawe salinan serep, amarga fungsi sing ngidini kita navigasi liwat App Store lan nginstal mengko ing piranti iOS kita wis dicopot sawise rilis iOS 11.

Download iTunes


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.