Pamuter musik paling apik kanggo Android

Melo

La macem-macem sing bakal ditemokake ing toko Google nelpon Play Store babagan pemain musik Pancen jembar, kanthi kabeh jinis pilihan sing cocog kanggo milih sing cocog karo pangarepan kita.

Kita mung bakal milih limang pemain sing fokus ing fungsi audio, misahake sing nawakake layanan musik online kayata Spotify utawa Google Play Music sing populer dhewe.

Ing antarane limang sing bakal ditemokake ing ngisor iki, Winamp bakal dakpasang, nanging amarga tanggal 20 Desember bakal nutup lawang kanggo saiki selawase (Microsoft dadi dhasar tuku sampeyan), kita bakal ngganti nganggo dobel sing ora kalah apik. Oalah, yen sampeyan pengin Winamp sing populer lan legendaris saka link iki sampeyan bisa ngakses download kanggo Android.

PowerAMP

PowerAMP yaiku Keunggulan pamuter audio kanggo Android, amarga wis ana karo kita wiwit langkah-langkah pertama sing ditindakake dening sistem operasi Google. Lan, yen pamuter musik sing sampeyan duwe standar ora menehi chicha sing cukup, PowerAMP minangka pilihan kanggo nggunakake ampli audio sing luar biasa lan kebajikan sing apik banget amarga kabeh sing dibutuhake saka aplikasi jinis iki.

PowerAMP muter kabeh jinis file kalebu Flac, ekualiser grafis kanthi prasetel khusus, pangaturan bass lan treble, ekspansi stereo, dhukungan playlist m3u, download sampul album, patang jinis widget sing bisa disesuaikan lan akeh opsi liyane.

Kita ora ngadhepi pemain gratis, lan kanthi kualitas sing ngurmati PowerAMP, ora nggumunake yen dibayar kanthi rega € 3,09. Oalah, sampeyan duwe wektu nyoba sadurunge tuku kanggo nyoba keunggulan pamuter musik sing apik banget kanggo Android iki.

AMP

PowerAMP mlaku paling dawa ing Android

dobelTwist

DoubleTwist Mungkin iku salah siji sing paling ora dingerteni saka dhaptar sing bakal nggawa sampeyan saiki saka Vinagre Asesino, nanging iki ora ateges kualitase luwih murah, amarga sawetara dina kepungkur, wis nampa versi anyar sing wis nganyari antarmuka visual kanthi fokus, ing fokus ing album lan mulane, estetika visual.

Kajaba digawe dening salah sawijining klompok pangembangan sing paling penting kanggo Android, sing nawakake kualitas iku penting, lan sing paling penting, pancen gratis saka toko Google.

DoubleTwist anyar nawakake pamuter audio lengkap, dhukungan kanggo dhaptar lagu, sinkronisasi lan streaming nirkabel, dhukungan podcast lan langganan layanan radio streaming sing diarani Magic Radio.

Uga ana a versi mbayar minangka dobelTwist Pro, sing nawakake AirSync, seni album, lan manajemen podcast.

pindho

doubleTwist nembe entuk UI anyar

Pamuter Musik Neutron

Yen doubleTwist luwih ditondoi dening estetika visual sing ana ing musik kita, Pamuter Musik Neutron selaras karo PowerAMP, nawakake aplikasi profesional sing bakal nyenengake para pecinta musik sing nggunakake Android kanggo ngrungokake musik favorit sampeyan.

Babagan pisanan sing misuwur babagan Neutron Music Player yaiku Mesin rendering kualitas tinggi 32/64 lan sing nduwe: puter maneh kabeh jinis format audio, format musik modular kayata MOD, streaming musik (M3U, PLS, ASX, RAM), DSP swara Surround, Crossfeed DSP, filter Rumble DSP, ekualiser parametrik kualitas dhuwur saka 4 band , widget lan mode kanggo layar kunci, antarmuka visual wengi lan liya-liyane.

Kualitas sing dikepengini Neutron bisa ditemokake sawise maca kabeh dhaptar fitur lan nggawe sampeyan pamuter audio paling lengkap saka dhaptar limang iki. Mesthi, ing kene kita kudu mbayar € 4,99 yen pengin diinstal ing Android sing dihargai.

neutron

Neutron Music Player minangka pamuter audio profesional kanggo Android

N7 Pamuter

N7 Pamuter ana ing antarane dobelTwist kanthi estetika visual lan apa sing ditawakake PowerAMP / Neutron Music Player, sawetara prekara sing bakal nggawe aplikasi sing apik banget, lan pungkasane nyebabake kita sing seneng musik sing apik, kita duwe sawetara pamuter audio sing diinstal ing terminal.

N7 Player misuwur kanthi pilihan lengkap lan kanggo ngurus antarmuka visual. Nampilake album saka seniman lan band favorit sampeyan ing kabeh ukuran lan uga nduweni ekualiser 5-band, efek audio kayata Bass Boost, seni album download, macem-macem widget lan dhaptar lagu M3U / PLS.

Aplikasi duwe versi nyoba, amarga wis mbayar. Sampeyan duwe ing toko Google kanthi rega € 2,99, rega sing cukup apik kanggo kualitas sing ngurmati aplikasi.

n7 pamuter

N7 Player ditondoi kanthi estetika visual

VLC

Kanggo ngrampungake dhaptar pemain musik sing paling apik, sampeyan ora bakal kejawab lagu sing dijupuk saka Winamp, paling ora nalika nerangake pamuter audio kanggo komputer desktop, kayata VLC. Platform open source sing nurun kabeh, lan ujar kabeh, maksudku kabeh jinis file musik kalorone video. Yen sampeyan wis nginstal VLC ing telpon, sampeyan bisa muter kabeh. Iki minangka kebajikan sing paling gedhe lan uga gratis, sanajan isih beta, sanajan bisa digunakake kanthi sampurna.

Wong sing ora ngerti VLC ora ngerti babagan iki, amarga dhaptar fitur sing digawe gratis luar biasa: muter kabeh jinis file audio lan video sing ana, aliran musik, perpustakaan audio lan video, widget kanggo kontrol audio, dhukungan kanggo headphone lan sampul album, lan liya-liyane.

VLC minangka aplikasi sing penting banget kanggo Android. Pathokan sing ora bisa ilang saka dhaptar pemain musik paling apik kanggo Android lan rampung kanthi sampurna.

VLC

VLC muter kabeh file musik lan video

Lima pilihan kanggo apa dadi pemain audio favorit sampeyan lan pancen angel tenan sing arep dipilih. Kabeh mau duwe kualitas apik banget lan dikembangake kanthi becik kanggo para pecinta musik Android sing pamer dadi siji.

Informasi luwih lengkap - Lima pemain musik paling apik kanggo desktop sampeyan


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)