Ignacio Sala

Wiwit awal 90an, aku seneng banget babagan kabeh sing ana gandhengane karo teknologi lan komputasi. Amarga alasan iki, nyoba alat apa wae sing diterbitake merek gedhe lan cilik, nganalisa supaya bisa entuk manfaat paling apik, minangka salah sawijining hobi sing paling nyenengake.