Gambar placeholder Cristina Torres

Semangat babagan internet lan teknologi anyar, aku seneng nyoba kabeh gadget sing ana ing tanganku, nemokake kabeh panggunaan sing ana, lan mbandhingake karo versi sadurunge kanggo ngerteni yen dheweke pancen wis apik. Aku seneng ngerti kabeh warta babagan gadget sing dakolehi, ilmu sing bakal dakkarepake kanggo dituduhake.

Cristina Torres wis nulis 1 artikel wiwit Juli 2014