Jordi Gimenez

Aku seneng kabeh sing ana gandhengane karo teknologi lan kabeh jinis gadget. Aku wis nganalisa kabeh jinis piranti elektronik wiwit taun 2000an lan aku mesthi ngerti babagan model anyar sing bakal metu. Aku uga melu bareng nalika nindakake karep, fotografi lan olahraga liyane. Dheweke ora bakal padha tanpa dheweke!