Karim Hmeidan

Aku seneng teknologi, dudu kabeh sing ana ing Apple ... Kayane saya akeh perusahaan sing nggawe barang sing menarik lan kita saiki nyoba tes warta teknologi paling anyar. Aku nyoba golek kabeh gadget sing bisa lan mlebu omahku ...