Manuel Ramirez

Gadgetmaniaco, sing seneng nyoba gadget sing bisa digunakake kanggo nyebut awake dhewe nganggo seni apa wae. Kajaba iku, aku seneng nyoba gadget apa wae sing bakal daklakoni, mula aku duwe akeh pengalaman nganggo teknologi anyar lan aku seneng ngrampungake keraguan sing bisa muncul sajrone nggunakake lan nangani.