Miguel Hernandez

Analis editor lan geek. Kekasih gadget lan teknologi anyar. Kasengsem ngerti lan nyoba kabeh jinis gadget, smartphone, komputer, tablet, laptop, lan liya-liyane, lan seneng nuduhake ilmu karo kabeh wong liwat tembung.

Miguel Hernández wis nulis 1191 artikel wiwit September 2015