Isaac

Semangat babagan teknologi, utamane komputer lan elektronik. Tansah gelem sinau ing jagad sing menarik iki, sing saben dina sampeyan bakal ketinggalan jaman yen ora. Uga, tansah gelem nuduhake kawruh lan informasi karo wong liya liwat macem-macem blog kaya iki.