Villamandos

Aku dadi insinyur sing seneng karo teknologi anyar lan kabeh sing ana ing sekitar jaringan. Sawetara gadget favoritku ngancani aku saben dina, kayata smartphone utawa tablet, piranti sing bisa nambah ilmu lan pengalaman ing gadget.